manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Access is denied ... sve nagli

Reply

Thread Tools
Old 13. studenog 2007, 06:35
Novi član grupe

Default Access is denied ... sve nagli

Bok svima, mogao netko ugoditi pomoć mene vanjska strana?

Im dobivanje nekog "Pristup je odbijen" nagovaranje kad sam ikada probati otvaranja glazbene datoteke / slike / teksta itd na datoteke koje sam hodio po povucite kap. Ona upravo započela događa na sve datoteke sam pomaknuti i ja licemjerje reverse it ...

1. Kako prestati ovo?
2. popravili pogođene datoteke?

Ne mogu kopirati i zalijepiti ove datoteke na će i oni će raditi, ali ako sam povuci ispustiti bilo koju datoteku na drugi direktorij Access is denied.

* Imam Unlocker i omogućava mi da ništa brisanje i pomicanje ništa. V 1.8.5
* Ja sam pokušao promijeniti svojstva datoteke jedan pristup, ali je negirao da promijeni bilo koju atributa.

Specifikacije: Im trčanje XP-dom, sve datoteke su na istom tvrdom disku (interni).

Hvala za bilo kakvu pomoć ili vezama,
Old 13. studenog 2007, 08:21
Donatorska Grupa

Start -> Run ... i upišite

cmd

cacls filename_or_folder

reći će vam što vaš pristup kao što je tamo. Samo će vam dati cacls format da promijeni stvari. (A neredu stvari velik vrijeme.)

Jeste li downgraded Vašeg računa običan korisnički račun?

Na mnogim računalima, odjavu, pritisnite Ctrl + Alt + Del dvaput Administrator kao i unesite korisničko ime i lozinku za prijavu prazno sa sva prava! Ako imate instaliran Windoze sami bili ste vjerojatno admin zatraži da unesete lozinku.
Old 14. studeni 2007, 01:38
Novi član grupe

Hey mate, što da napravite ove jibba jabba? Nego za vas odgovor ....

http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg

Old 14. studenog 2007, 06:10
Donatorska Grupa

To je pripovijedao kako pokrenuti cacls! Samo

cacls.

reći će vam o trenutačnoj mapi. Ukoliko ištanje to grand korisnik jibberjabber svi pristup svim datotekama koje bi type

cd \
cacls. / e / t / g jibberjabber: f

(Napomena dot)

Ali ti bi trebao trčanje Internet kao korisnik s dozvolama već dovoljno. Pokušajte booting u sigurnom načinu rada (držite tipku F8 dok booting), prijaviti kao administrator i pokrenite ga.

To je zadnje utočište ipak! Prvo, kao Administrator, promijeniti sebe natrag na admin prava sami.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
G: \ nije pristupačan, Access is denied. jimmyc Drives & Izmjenjivi mediji 3 24. lipnja 2009 02:43
Access is denied! prawleprovi Općenito Software Chat 3 30. listopad 2008 04:50
Pristup je odbijen rbscooby Windows Operating Systems 7 9. svibanj 2008 16:40
Access denied hewybo Windows Operating Systems 6 16 siječanj 2008 02:40
Pristup je odbijen hannyp Virus, Spyware i sigurnost 14 27. studeni 2007 12:37
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.