![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
Hi all, kérjük, hogy valaki segíteni?Im kapok egy "hozzáférés megtagadva" duma, ha valaha is megpróbálom megnyitása zenefájlokat / kép / etc szöveges fájlok, amit mozgatni húzza csepp. Ezt csak most kezdődött el történik minden fájl áthelyezni, és én vidám fordított ez ... 1. hogyan tudom állítani? 2. meg az érintett fájlokat? Nem másolja be ezeket a fájlokat le is, és működni fog, de ha húzza csepp a fájlt egy másik könyvtárba hozzáférés megtagadva. * Van Unlocker, és lehetővé teszi, hogy törölni semmit és mozgatni semmit. V 1.8.5 * Megpróbáltam megváltoztatni a fájlok tulajdonságait, de a hozzáférés megtagadva a változás minden attribútumot. Specs: Im futó XP-Home, az összes fájl az adott merevlemezt (belső). Mint minden segítséget vagy linkeket, |
|
| |||
| |||
| Start -> Futtatás ... és írjuk be cmd cacls filename_or_folder megmondja, mi a hozzáférés, mint ott. Csak cacls Önnek a formátum változtatni a dolgokat. (És bepiszkít dolgokat nagy idő.) Van visszaminősítette fiókját, hogy egy átlagos felhasználói fiók? Sok számítógépet, jelentkezzen ki, nyomjuk meg a Ctrl + Alt + Del kétszer ügyintézőt, és adja meg a felhasználónevét és jelszavát a bejelentkezéshez üres minden jogok! Ha telepítette Windoze magad te is ösztönözte valószínűleg az admin jelszót. |
|
| |||
| |||
| Hé haver, mit tesz az e jibba Jabba? thanx Önnek választ .... ![]() http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg |
|
| |||
| |||
| Ez jelzi, hogy hogyan kell futtatni cacls! Csak cacls. megmondja, az aktuális mappában. Ha akart grand jibberjabber minden felhasználó hozzáférhet valamennyi típusú fájlokat is cd \ cacls. / e / t / g jibberjabber: f (Megjegyzés: a dot) De azt kell nézni, mint egy felhasználó már elég permissions. Próbáld meg indításkor a biztonságos módban (az F8 billentyűt lenyomva, miközben indítás), bejelentkezés rendszergazdaként és fuss el. Ez a legvégső bár! Először is, rendszergazdaként, változtassa vissza magad admin jogok magad.
__________________ Azt hiszem, én vagyok az aláírás, tehát létezik! Úgy gondolom, hogy még nagyobb, mint az aláírás ... |