mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Uždrausta ... visi staiga

Reply

Temos įrankiai
Old Lapkritis 13, 2007, 06:35
Naujas Narys

Default Uždrausta ... visi staiga

Hi all, prašome Could someone help me out?

Im getting "Prieiga uždrausta" Spiel kai kada bandau atidaryti muzikos failai / pictures / tekstas ir kt failų, kad aš sujaudino drag drop. Jis tik pradėjo vyksta visus failus perkelti ir i cant pakeisti ji ...

1. Kaip sustabdyti tai?
2. nustatyti poveikį failus?

Galiu nukopijuoti šiuos failus ir tuo bus jie dirbs, bet jei aš drag drop bet kokį failą į kitą katalogą Prieiga uždrausta.

* Aš Unlocker ir tai leidžia man nieko trinti ir perkelti nieko. V 1.8.5
* Aš bandė pakeisti failų savybių, bet uždrausta keisti jokių atributų.

Specifikacijos: Im rodyti XP Home, visi failai yra ant paties disko (vidinės).

Thanx for any help ar nuorodos,
Old Lapkritis 13, 2007, 08:21
Donorų grupės

Start -> Run ... ir įveskite

cmd

cacls filename_or_folder

pasakys, ką jūsų ryšys yra, kaip yra. Tiesiog cacls tau duos forma keisti dalykai. (Ir valgykla things up big time.)

Ar jūs sumažino savo sąskaitos į paprastų vartotojų sąskaita?

Daugelio kompiuterių, atsijungti, paspauskite "Ctrl + Alt + Del du kartus ir įvesti Administratoriaus vardą, kaip ir tuščią slaptažodį prisijungimui visas teises! Jei įdiegėte Windoze sau jums tikriausiai buvo raginami įvesti administratoriaus slaptažodį.
Old Lapkritis 14, 2007, 01:38
Naujas Narys

Hey mate, what do you padaryti šio jibba jabba? thanx jums atsakymą ....

http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg

Old Lapkritis 14, 2007, 06:10
Donorų grupės

Tai sakau kaip paleisti cacls! Tik

cacls.

papasakos apie dabartinį aplanką. Jei nori Grand vartotojo jibberjabber visų prieigą prie visų bylų galėtumėte tipas

cd \
cacls. / e / t / g jibberjabber: F

(Pastaba dot)

Tačiau jums reikės jį paleisti kaip pakankamai leidimus jau vartotojas. Pabandykite paleisti į Safe Mode (laikykite nuspaudę klavišą F8, o įkėlimas), prisijungęs kaip administratorius ir paleisti jį.

Tai yra kraštutinė nors! Pirma, kaip administratorė, keisti save Atgal į administratoriaus teisių sau.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
G: \ yra neprieinami, Access denied. jimmyc Drives & Removable Media 3 Birželis 24, 2009 02:43
Prieiga uždrausta! prawleprovi BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 3 30 spalis 2008 04:50
Access Denied rbscooby Windows "operacinės sistemos 7 9 gegužė 2008 16:40
Nesuteikta hewybo Windows "operacinės sistemos 6 16 sausis 2008 02:40
Access Denied hannyp Virus, Spyware & Security 14 Lapkritis 27, 2007 12:37
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.