![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
Hi all, prašome Could someone help me out?Im getting "Prieiga uždrausta" Spiel kai kada bandau atidaryti muzikos failai / pictures / tekstas ir kt failų, kad aš sujaudino drag drop. Jis tik pradėjo vyksta visus failus perkelti ir i cant pakeisti ji ... 1. Kaip sustabdyti tai? 2. nustatyti poveikį failus? Galiu nukopijuoti šiuos failus ir tuo bus jie dirbs, bet jei aš drag drop bet kokį failą į kitą katalogą Prieiga uždrausta. * Aš Unlocker ir tai leidžia man nieko trinti ir perkelti nieko. V 1.8.5 * Aš bandė pakeisti failų savybių, bet uždrausta keisti jokių atributų. Specifikacijos: Im rodyti XP Home, visi failai yra ant paties disko (vidinės). Thanx for any help ar nuorodos, |
|
| |||
| |||
| Start -> Run ... ir įveskite cmd cacls filename_or_folder pasakys, ką jūsų ryšys yra, kaip yra. Tiesiog cacls tau duos forma keisti dalykai. (Ir valgykla things up big time.) Ar jūs sumažino savo sąskaitos į paprastų vartotojų sąskaita? Daugelio kompiuterių, atsijungti, paspauskite "Ctrl + Alt + Del du kartus ir įvesti Administratoriaus vardą, kaip ir tuščią slaptažodį prisijungimui visas teises! Jei įdiegėte Windoze sau jums tikriausiai buvo raginami įvesti administratoriaus slaptažodį. |
|
| |||
| |||
| Hey mate, what do you padaryti šio jibba jabba? thanx jums atsakymą .... ![]() http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg |
|
| |||
| |||
| Tai sakau kaip paleisti cacls! Tik cacls. papasakos apie dabartinį aplanką. Jei nori Grand vartotojo jibberjabber visų prieigą prie visų bylų galėtumėte tipas cd \ cacls. / e / t / g jibberjabber: F (Pastaba dot) Tačiau jums reikės jį paleisti kaip pakankamai leidimus jau vartotojas. Pabandykite paleisti į Safe Mode (laikykite nuspaudę klavišą F8, o įkėlimas), prisijungęs kaip administratorius ir paleisti jį. Tai yra kraštutinė nors! Pirma, kaip administratorė, keisti save Atgal į administratoriaus teisių sau.
__________________ Manau, kad esu parašas, todėl aš naujas! Manau, didesnė yra jau man, kaip parašas ... |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| G: \ yra neprieinami, Access denied. | jimmyc | Drives & Removable Media | 3 | Birželis 24, 2009 02:43 |
| Prieiga uždrausta! | prawleprovi | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 3 | 30 spalis 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Windows "operacinės sistemos | 7 | 9 gegužė 2008 16:40 |
| Nesuteikta | hewybo | Windows "operacinės sistemos | 6 | 16 sausis 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Virus, Spyware & Security | 14 | Lapkritis 27, 2007 12:37 |
| Temos įrankiai | |
| |