mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Piekļuve ir liegta ... visi pēkšņi

Reply

Thread Tools
Old Novembris 13, 2007, 06:35
New Member Group

Hi all, lūdzu varētu kāds man palīdzēt?

Im kļūst "piekļuve tiek liegta" runāt tad, ja kādreiz man mēģināt atvērt mūzikas failus / attēlus / tekstu utt ar failiem, ka man ir pārvietoti ar drag kritums. Tā tikai sākās notiek par visiem failiem es eju un i cant reverse it ...

1. Kā pārtraukt šo?
2. noteikt ietekmē failus?

Es varu kopēt un ielīmēt šajās būs failus un tās darbu, bet, ja es vilkt piliens jebkuru failu dažādiem katalogs piekļuve ir liegta.

* Esmu Unlocker un tas man ļauj izdzēst visu un pārvietot neko. V 1.8.5
* Esmu mēģinājis mainīt failus īpašības, bet piekļuve ir liegta, lai mainītu kādu atribūtu.

Specifikācija: Im gaitas XP home, visi faili ir uz paša cietā diska (internal).

Thanx for any help vai saites,
Old Novembris 13, 2007, 08:21
Donors Group

Start -> Run ... un ievadiet

cmd

cacls filename_or_folder

pateiks, kāda ir tava pieeja ir kā tur. Just cacls dos Jums formāts mainīt situāciju. (Un sajaukt lietas pat liela laika).

Vai jums samazināja savu kontu parasta lietotāja kontu?

Daudzos datoros, log out, nospiediet Ctrl + Alt + Del divreiz un ievadiet administratora, kā lietotājvārdu un tukšu paroli visas tiesības! Ja instalējāt Windoze sevi, jūs, iespējams, bija lūgts par admin paroli.
Old Novembris 14, 2007, 01:38
New Member Group

Hey mate, ko jūs izdarīt šīs jibba jabba? thanx jums atbildi ....

http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg

Old Novembris 14, 2007, 06:10
Donors Group

Tas stāsta, kā varat to palaist cacls! Tikai

cacls.

jums pastāstīs par pašreizējo mapi. Ja jūs vēlētos grand lietotāja jibberjabber visus piekļuves nodrošināšanu visiem dokumentiem Jūs tips

cd \
cacls. / e / t / g jibberjabber: f

(piezīme dot)

Bet jums būtu nepieciešams, lai tā varētu darboties kā lietotājs ar pietiekami permissions jau. Mēģiniet booting to drošo režīmu (turiet nospiestu F8 kamēr booting), ielogojieties kā administrators un vada to.

Tas ir pēdējais līdzeklis gan! Pirmkārt, kā administrators, mainīt sevi atpakaļ uz admin tiesībām sevi.

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.