![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
Cześć wszystkim, może ktoś proszę mi pomóc obecnie?Im przygotowania "Odmowa dostępu" spiel przy próbie otwarcia w historii muzyki pliki / zdjęcia / tekst itp. na pliki, które zostały przeniesione przez przeciągnij kropli. To po prostu zaczęła dzieje na wszystkie pliki i przenieść ją odwrócić i cant ... 1. Jak zatrzymać tego? 2. naprawić uszkodzonych plików? Mogę skopiować i wkleić te pliki na woli i będą pracować, ale jeśli spadek przeciągnij dowolny plik do innego katalogu Odmowa dostępu. * Mam Unlocker i to pozwala mi usunąć wszystko i przenieść wszystko. V 1.8.5 * Mam chciał zmienić właściwości plików, ale Odmowa zmieniać żadnych atrybutów. Specyfikacja: Im uruchomiony XP domu, wszystkie pliki są na tym samym dysku twardym (wewnętrznych). Thanx za pomoc lub linki, |
|
| |||
| |||
| Start -> Uruchom ... i wprowadź cmd cacls filename_or_folder powie Ci, co jest jak tam dostępu. Wystarczy cacls daje format zmienić rzeczy. (A bigosu wielki czas). Czy obniżyła swoje konto na koncie zwykłego użytkownika? Na wielu komputerach, wylogować się, naciskając kombinację klawiszy Ctrl + Alt + Del dwukrotnie jako administrator i wpisz nazwę użytkownika i pustego hasła logowania wszelkie prawa! Jeśli zainstalowałeś Windoze sam był prawdopodobnie monit o hasło administratora. |
|
| |||
| |||
| Hey mate, co ty się tego jibba jabba? thanx for you odpowiedzi .... ![]() http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg |
|
| |||
| |||
| To jest informacją, jak uruchomić cacls! Tylko cacls. poinformuje nas o aktualnym katalogu. Jeśli użytkownik chce grand jibberjabber dostępu do wszystkich plików należy wpisać cd \ cacls. / e / t / g jibberjabber: f (uwaga na kropkę) Ale musisz go uruchomić jako użytkownik z uprawnieniami już wystarczająco. Spróbuj rozruch w trybie awaryjnym (klawisz F8 podczas uruchamiania systemu), zalogować się jako administrator i uruchom go. To ostateczności though! Po pierwsze, jako administrator, należy zmienić się z powrotem do siebie praw administratora.
__________________ Myślę, że mam podpis, dlatego też istnieje! Wierzę, że jest wyższy ma mnie jako podpis ... |
![]() |
|
| Zakładki |