![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
Zdravím všetkých, prosím mohol niekto pomôcť mne ven?Im získanie "prístup bol odmietnutý" Spiel keď niekedy zkusím otvorenie hudobných súborov / obrázkov / etc text na súbory, ktoré som sa presťahoval do přetáhnout kvapka. Je práve začala diania na všetky súbory presunúť a já i cant zvrátiť to ... 1. Ako môžem zabrániť? 2. opraviť postihnutých súbory? Umím skopírovať a vložiť na tieto súbory budú a budú pracovať, ale keď som kvapku přetáhnout ľubovoľného súboru do iného adresára Prístup bol odmietnutý. * Mám Unlocker a to mi umožňuje mazať a presúvať čokoľvek čokoľvek. V 1.8.5 * Ja som sa snažil zmeniť súbory, ale bol odmietnutý prístup do jeho atribúty. Specs: Im beží XP-Home, všetky súbory sú na tom istom pevnom disku (interné). Ďakujeme za akúkoľvek pomoc alebo odkazy, |
|
| |||
| |||
| Štart -> Spustiť ... a zadajte cmd cacls filename_or_folder vám povie, čo váš prístup je ako tam. Len cacls Vám formát zmeniť veci. (A to bordel až veľký čas.) Už ste downgrade vášho účtu na účet bežného užívateľa? Na mnohých počítačoch, odhlásiť, stlačte Ctrl + Alt + Del a dvakrát vstúpiť správca mena a hesla na prihlásenie sa všetkými právami! Ak ste nainštalovali windoze sami ste pravdepodobne vyzvaní na administrátorského hesla. |
|
| |||
| |||
| Hele kámo, čo si túto jibba Jabba? Ďakujeme Vám za odpoveď .... ![]() http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg |
|
| |||
| |||
| To sa ti, ako spustiť cacls! Len cacls. Vám povie, o aktuálnej zložku. Ak ste chceli grand užívateľa jibberjabber všetkým prístup ku všetkým súborom by ste napísali cd \ cacls. / E / t / g jibberjabber: f (všimnite si dot) Ale budete musieť spustiť ako používateľ s oprávneniami už dosť. Skúste zavádzaním na bezpečnom móde (podržte kláves F8 a zároveň bootování), prihláste sa ako správca a spustite ho. To je posledná možnosť keď! Po prvé, ako správca, zmena sa späť do admin právami sami.
__________________ Myslím, že som podpisom, preto som existujú! Verím, že vyššie je má ma ako podpis ... |