![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
Здраво свима, могао нетко угодити помоћ мене вањска страна?Им добијање неког "Приступ је одбијен" наговарање кад сам икада пробати отварања музичке датотеке / слике / текста итд на датотеке које сам Ходи по превуците кап. Она управо започела дешава на све датотеке сам померите и ја лицемјерје Реверсе ит ... 1. Како престати ово? 2. поправили погођене датотеке? Не могу да копирате и налепите ове датотеке на ће и они ће радити, али ако сам повуци испустити било коју датотеку на други директоријум Аццесс ис дениед. * Имам Унлоцкер и омогућава ми да ништа брисање и помицање ништа. В 1.8.5 * Ја сам покушао променити својства датотеке један приступ, али је негирао да промени било коју атрибута. Спецификације: Им трчање КСП-дом, све датотеке су на истом врстом диску (интерни). Хвала за било какву помоћ или везама, |
|
| |||
| |||
| Старт -> Рун ... и укуцајте цмд цацлс филенаме_ор_фолдер рећи ће вам што ваш приступ као што је тамо. Само ће вам дати цацлс формат да промени ствари. (А нереду ствари велик време.) Јесте ли доунградед Вашег рачуна обичан кориснички рачун? На многим рачунарима, одјаву, притисните Цтрл + Алт + Дел двапут Администратор као и унесите корисничко име и лозинку за пријаву празно са сва права! Ако имате инсталиран Уиндозе сами били сте вероватно админ затражи да унесете лозинку. |
|
| |||
| |||
| Хеы мате, што да направите ове јибба јабба? Него за вас одговор .... ![]() хттп://аыцу40.уебсхотс.цом/имаге/328...5377426_рс.јпг |
|
| |||
| |||
| То је приповиједао како покренути цацлс! Само цацлс. рећи ће вам о тренутној фасцикли. Да те оскудица за гранд корисник јибберјаббер сви приступ свим датотекама које би тыпе цд \ цацлс. / Е / т / г јибберјаббер: ф (Напомена дот) Али ти би требао трчање Интернет као корисник са дозволама већ довољно. Покушајте боотинг у безбедном начину рада (држите тастер Ф8 док боотинг), пријавите као администратор и покрените га. То је последње уточиште ипак! Прво, као Администратор, променити себе назад на админ права сами.
__________________ Мислим да сам потпис, зато постоји! Ја верујем да има вишу ме као потпис ... |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Г: \ није приступачан, Аццесс ис дениед. | јиммыц | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 24. јуна 2009 02:43 |
| Аццесс ис дениед! | праулепрови | Уопштено Софтуаре Цхат | 3 | 30 октобар 2008 04:50 |
| Приступ је одбијен | рбсцообы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 7 | 9 мај 2008 16:40 |
| Аццесс дениед | хеуыбо | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 6 | 16 јануар 2008 02:40 |
| Приступ је одбијен | ханнып | Вирус, Спыуаре и безбедност | 14 | 27 новембар 2007 12:37 |
| Тхреад Тоолс | |
| |