![]() |
|
| |||
| |||
Merhabalar, biri bana yardımcı olabilir misiniz?Zaman hiç Dosyaları ben sürükle bırak ile taşındı müzik dosyaları / resim / metin vs açmayı deneyin Im bir "giriş" Spiel reddedildi var. Sadece ben taşımak ve bunu tersine cant tüm resimler gerçekleşiyor başladı ... 1. bunu nasıl engellerim? 2. Etkilenen dosyaları düzeltmek? Ben kopyalamak ve alacağı bu dosyaları yapıştırın ve çalışır ama eğer farklı bir dizin Erişim için herhangi bir dosya açılır sürükleyin reddedildi. * Ben Unlocker ve bana bir şey ve hareket şey silmek sağlar var. V 1.8.5 * Ben bir dosya özelliklerini değiştirmeye erişim tüm özelliklerin değiştirmek için reddedildi çalıştılar. Özellikler: Im XP çalışan-ev, tüm dosyaları aynı sabit disk üzerinde () iç. Dan herhangi bir yardım veya bağlantılar için, |
|
| |||
| |||
| Başlat -> Çalıştır ... ve girin komut cacls filename_or_folder size erişim orada nasıl bir şey olduğunu söyler. Sadece cacls bir şeyleri değiştirmek için biçim verir. (Ve büyük Timne kadar karışık şey.) Sıradan bir kullanıcı hesabı için hesabı mı? Birçok bilgisayarlarda, Ctrl + Alt + Del iki kez ve kullanıcı adı ve boş bir şifre Administrator olarak girin tüm hakları ile giriş yapmak için oturumu! Eğer windoze yüklü kendinizi muhtemelen bir yönetici parolası için vardı. |
|
| |||
| |||
| Hey dostum, ne bu jibba Jabba yapmak? size dan cevap .... ![]() http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg |
|
| |||
| |||
| Bu nasıl cacls çalıştırmak sizi anlatıyor! Sadece cacls. Geçerli klasör hakkında size bildireceğiz. Eğer büyük kullanıcı jibberjabber tüm dosyalar için yazmanız tüm erişim istedi cd \ cacls. / e / t / g jibberjabber: f (tam) notu Ama sen zaten yeterli izinleri olan bir kullanıcı olarak çalıştırmak gerekir. Administrator olarak ve güvenli modda çalıştırmak için boot deneyin (), giriş F8 boot da basılı tutun. Bu da son çare olduğunu! İlk olarak, yöneticisi olarak, kendinize hakları yönetici için kendinizi geri değiştirin.
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
![]() |
|
| Bookmarks |