менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Відмовлено в доступі ... раптово

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 листопада 2007, 06:35
Нові члени групи

Привіт всім, будь ласка, хто може мені допомогти?

Їм відмовлено в отриманні "доступ" Spiel, коли я коли-небудь спробувати відкрити музичні файли / картинки / тексту на файли і т.д., що я зворушений Drag & Drop. Він просто почав відбувалося на всі файли перемістити І я нахиляє звернути його назад ...

1. Як цьому запобігти?
2. виправлення пошкоджених файлів?

Я можу скопіювати і вставити ці файли на свій розсуд, і вони будуть працювати, але якщо я Drag & Drop будь-який файл в іншому каталозі доступі буде відмовлено.

* Я Unlocker і це дозволяє мені видалити все і рухатися все. V 1.8.5
* Я намагався змінити файлах властивостей, але відмовлено в доступі до зміни атрибутів.

Характеристики: Im Running XP на дому, всі файли знаходяться на одному жорсткому диску (внутрішня).

Thanx за будь-яку допомогу або посилання,
Old 13 листопада 2007, 08:21
Донор групи

Пуск -> Виконати ... і введіть

CMD

CACLS filename_or_folder

скажу вам, що ваш доступ, як там. Просто CACLS дасть вам формат змінити стан речей. (І безлад речей до великого часу.)

Ви знизила обліковий запис для звичайного користувача?

На багатьох комп'ютерах, журнал, натисніть Ctrl + Alt + Del в два рази і введіть Адміністратор, як ім'я користувача і порожній пароль Увійти з усіма правами! Якщо ви встановили Windoze себе, ви, імовірно, було запропоновано ввести пароль адміністратора.
Old 14 листопада 2007, 01:38
Нові члени групи

Мати Агов, що ви робите це jibba Джабби? Thanx для вас відповідь ....

http://aycu40.webshots.com/image/328...5377426_rs.jpg

Old 14 листопада 2007, 06:10
Донор групи

Це говорить вам, як запустити CACLS! Тільки

CACLS.

розкажуть вам про поточній папці. Якщо ви хотіли Grand jibberjabber всіх користувачів доступу до всіх файлів, потрібно ввести

CD \
CACLS. / E / T / G jibberjabber: F

(зверніть увагу на точку)

Але ви повинні запустити його в якості користувача з достатніми правами вже. Спробувати завантажитися в безпечному режимі (утримуйте клавішу F8 під час завантаження), Логін адміністратора і запустіть його.

Це є останнім засобом, хоча! По-перше, як адміністратор, змінити себе до себе права адміністратора.

Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.