![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Při pokusu o instalaci SP3 do Windows, aby moje současné Home Edition XP2 jsem přišel agaisnt jedna chyba odepření přístupu. Na internetových stránkách oken popisuje možné řešení, jsem sledovat jeho rady, které envolves instalací SUBINACL, tato pokuta se instaluje a lze jej nalézt v následujících adresáře "C: \ Program Files \ Windows Resource Sestavy \ Tools". Po tom i kopie poskytnuté kód cd / d "% ProgramFiles% \ Windows Resource Sestavy \ Tools" subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / podadresářů% SystemDrive% / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / podadresářů% windir% \ *.* / grant = administrátorů = f / grant = systém = f secedit / configure / cfg% windir% \ repair \ secsetup.inf / db secsetup.sdb / verbose Do notepadu a uložte jej jako Reset.cmd. To by reset registru a soubor oprávnění, ale při spuštění tohoto příkazu se objeví výzva pro zlomek z Secound a pak rychle zmizí. Používáme rychlý tisk obrazovky zachycena i následující zpráva, imaged uloženy na http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . Po dalších pokusil nainstalovat přichází se stejnou chybou, se pokoušeli instalovat v nouzovém režimu přichází se stejnou chybou. Děkuji John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| První řádek má kontrolu znaků v přední části "cd" výuka takže zbytek tratě nevidíte subinacl
Chcete-li, aby příkaz okna, když dávkový proces je hotov, Zorganizuj cmd otevře stálé příkazové okno a spusťte dávkový soubor z uvnitř. Pak to nezmizí, když na tebe je to hotové. Jste si jisti, že používá notepad a ne WordPad? Můj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Děkuji za vyřešení mého problému. |