![]() |
|
| |||
| |||
| Čau Mēģinot instalēt SP3 uz manu pašreizējo Windows Home Edition XP2 Es nāku līdz agaisnt Pieeja liegta kļūda. Windows mājas lapā ir aprakstīts iespējamais risinājums, es pēc tās ieteikumiem, kuri envolves instalēšanas SUBINACL, šī instalē naudas sods un var atrast šādu directory "C: \ Program Files \ Windows Resource Kits \ Tools". Pēc darot kopēt saņemto kodu cd / d "% programfiles% \ Windows Resource Kits \ Tools" subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / dotāciju = administratori = f / dotāciju = sistēmas = f subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / dotāciju = administratori = f / dotāciju = sistēmas = f subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / dotāciju = administratori = f / dotāciju = sistēmas = f subinacl / subdirectories% SystemDrive% / dotāciju = administratori = f / dotāciju = sistēmas = f subinacl / subdirectories% windir% \ *.* / dotāciju = administratori = f / dotāciju = sistēmas = f secedit / configure / cfg% windir% \ Repair \ secsetup.inf / db secsetup.sdb / runīgs Into notepad un saglabājiet to kā Reset.cmd. Tam vajadzētu reset reģistra un datņu atļaujas, tomēr braucot šīs komandrindas parādās daļu secound un tad ātri pazūd. Izmantojot quick print screen i notverti šāds ziņojums, imaged saglabāts http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . Pēc otra mēģinājis instalēt nāk līdz ar pašu kļūdu, ir mēģinājuši uzstādīšanas drošajā režīmā nāk līdz ar pašu kļūdu. Many thanks John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pirmā līnija ir kontrole rakstzīmes priekšā "CD", instrukcija, lai no līnijas, atpūtas neredzu subinacl
Lai saglabātu komandu logā, kad partija process ir pabeigts, Run cmd atvērt pastāvīgu komandu logu un tad palaist sērijveida no tā iekšpusē. Tad tas neizzudīs par jums, kad tas ir pabeigts. Vai esat pārliecināti, ka izmanto notepad un ne WordPad? Mana sistēma: Tim
|
|
| |||
| |||
| Liels paldies, lai atrisinātu manu problēmu. |