mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Acces interzis de eroare la instalarea XP3

Reply

Thread Tools
Old 21 decembrie 2008, 08:26
Noile state Group

Default Acces interzis de eroare la instalarea XP3

Salut
Când încercarea de a instala SP3 pe a mea curente Windows Home Edition XP2 am venit până agaisnt Access Denied o eroare. Pe site-ul Windows-l descrie o posibilă soluţie, am urmat sfatul pe care sa envolves instalarea SUBINACL, acest instalează bine şi poate fi găsită în următoarele directorul "C: \ Program Files \ Windows Resource Kits \ Tools". După ce a procedat astfel i copiaţi codul furnizat

cd / d "% ProgramFiles% \ Windows Resource Kits \ Tools"
subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / grant = administrators = f / grant = sistem = f
subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / grant = administrators = f / grant = sistem = f
subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / grant = administrators = f / grant = sistem = f
subinacl / subdirectoarele% systemdrive% / grant = administrators = f / grant = sistem = f
subinacl / subdirectoarele% windir% \ *.* / grant = administrators = f / grant = sistem = f
secedit / configure / cfg% windir% \ Repair \ secsetup.inf / db secsetup.sdb / verbose

În Notepad şi salvaţi-l ca Reset.cmd. Acest lucru ar trebui să reiniţializaţi registru şi permisiunile de fişiere, cu toate acestea, atunci când rulează această comandă apare pentru o fracţiune de secound şi cu promptitudine, apoi dispare. Folosind un tipar rapid ecran i capturat următorul mesaj, imaged salvat de la http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . După o altă tentativă de al instala vine cu aceeaşi eroare, au încercat instalarea în modul de siguranţă vine cu aceeaşi eroare.

Multumiri
John
Old 21 decembrie 2008, 12:04
Grupul de donator

Prima linie a caracterele de control în partea din faţă a "CD-ul" de instruire, astfel încât restul de linii nu poate vedea subinacl

Pentru a menţine în fereastra de comandă în cazul în care procesul de lot este terminat, Run cmd permanente pentru a deschide o fereastra de comandă, apoi executaţi fişierul din interiorul acestuia. Apoi, acesta nu va dispărea de pe tine, atunci când este terminat.

Eşti sigur că te-ai folosit de notepad WordPad şi nu?

Sistemul meu: Tim

Procesor (e):
Athlon 64 3500 +
Plăci de bază:
Asus A8N-VM CSM
Memorie RAM:
Pirat PC3200 CL2 DDR-400 2GB
Placă grafică (e):
NVIDIA GeForce 6600 512MB
Placă de sunet:
Cherry RS 6000 M tastatură
Hard Drive (e):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / s susţină
Optical Drive (e):
Samsung DVD-ROM-ul TS-H352
Cauza / PSU:
Thermaltake Soprana
Răcire:
Stock
Network / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (e):
SXGA cu ecran plat
Sistem de operare (e):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21 decembrie 2008, 14:09
Noile state Group

Multe mulţumiri pentru rezolvarea problema mea.
Reply

Register

Marcaje