![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Când încercarea de a instala SP3 pe a mea curente Windows Home Edition XP2 am venit până agaisnt Access Denied o eroare. Pe site-ul Windows-l descrie o posibilă soluţie, am urmat sfatul pe care sa envolves instalarea SUBINACL, acest instalează bine şi poate fi găsită în următoarele directorul "C: \ Program Files \ Windows Resource Kits \ Tools". După ce a procedat astfel i copiaţi codul furnizat cd / d "% ProgramFiles% \ Windows Resource Kits \ Tools" subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / grant = administrators = f / grant = sistem = f subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / grant = administrators = f / grant = sistem = f subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / grant = administrators = f / grant = sistem = f subinacl / subdirectoarele% systemdrive% / grant = administrators = f / grant = sistem = f subinacl / subdirectoarele% windir% \ *.* / grant = administrators = f / grant = sistem = f secedit / configure / cfg% windir% \ Repair \ secsetup.inf / db secsetup.sdb / verbose În Notepad şi salvaţi-l ca Reset.cmd. Acest lucru ar trebui să reiniţializaţi registru şi permisiunile de fişiere, cu toate acestea, atunci când rulează această comandă apare pentru o fracţiune de secound şi cu promptitudine, apoi dispare. Folosind un tipar rapid ecran i capturat următorul mesaj, imaged salvat de la http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . După o altă tentativă de al instala vine cu aceeaşi eroare, au încercat instalarea în modul de siguranţă vine cu aceeaşi eroare. Multumiri John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prima linie a caracterele de control în partea din faţă a "CD-ul" de instruire, astfel încât restul de linii nu poate vedea subinacl
Pentru a menţine în fereastra de comandă în cazul în care procesul de lot este terminat, Run cmd permanente pentru a deschide o fereastra de comandă, apoi executaţi fişierul din interiorul acestuia. Apoi, acesta nu va dispărea de pe tine, atunci când este terminat. Eşti sigur că te-ai folosit de notepad WordPad şi nu? Sistemul meu: Tim
|
|
| |||
| |||
| Multe mulţumiri pentru rezolvarea problema mea. |
![]() |
|
| Marcaje |