menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Prístup bol odmietnutý chyba pri inštalácii XP3

Reply

Thread Tools
Old 21.prosince 2008, 08:26
Nový člen skupiny

Nazdar
Pri pokuse o inštaláciu SP3 do Windows, aby moje súčasné Home Edition XP2 som prišiel agaisnt jedna chyba odmietnutia prístupu. Na internetových stránkach okien opisuje možné riešenie, som sledovať jeho rady, ktoré envolves inštaláciou subinacl, táto pokuta sa inštaluje a možno ho nájsť v nasledujúcich adresára "C: \ Program Files \ Windows Resource Zostavy \ Tools". Po tom aj kópie poskytnuté kód

cd / d "% ProgramFiles% \ Windows Resource Zostavy \ Tools"
subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / grant = administrátorů = f / grant = systém = f
subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / grant = administrátorů = f / grant = systém = f
subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / grant = administrátorů = f / grant = systém = f
subinacl / podadresárov% systemdrive% / grant = administrátorů = f / grant = systém = f
subinacl / podadresárov% windir% \ *.* / grant = administrátorů = f / grant = systém = f
secedit / configure / cfg% windir% \ repair \ secsetup.inf / db secsetup.sdb / verbose

Do notepadu a uložte ho ako Reset.cmd. To by reset Registry a súbor oprávnenia, ale pri spustení tohto príkazu sa objaví výzva pre zlomok z Secound a potom rýchlo zmizne. Používame rýchly tlač obrazovky zachytená aj nasledujúce hlásenie, imaged uložené na http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . Po ďalších pokúsil nainštalovať prichádza s rovnakou chybou, sa pokúšali nainštalovať v núdzovom režime prichádza s rovnakou chybou.

Děkuji
John
Old 21.prosince 2008, 12:04
Darcu Skupina

Prvý riadok má kontrolu znakov v prednej časti "cd" výučba takže zvyšok trate nevidíte subinacl

Ak chcete, aby príkaz okná, keď dávkový proces je hotový, Spravte cmd otvorí stálej príkazové okno a spustite dávkový súbor z vnútri. Pak to nezmizne, keď na teba je to hotové.

Ste si istí, že používa notepad a nie WordPad?

Môj systém: Tim

Processor (s):
Athlon 64 3500 +
Základná doska:
Asus A8N-VM CSM
Pamäť RAM:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Grafické karty (s):
nVidia Geforce 6600 512 mb
Zvuková karta:
Cherry RS 6000 M klávesnice
Pevný disk (y):
Barracuda.7 + 2x200GB 58 MB / s udržanie
Optická mechanika (s):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Case / PSU:
Thermaltake soprán
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Telewest 2x20Mb/sec
Monitor (s):
SXGA plochý
Operačný systém (y):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21.prosince 2008, 14:09
Nový člen skupiny

Ďakujem za riešenie môjho problému.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.