![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Pri pokuse o inštaláciu SP3 do Windows, aby moje súčasné Home Edition XP2 som prišiel agaisnt jedna chyba odmietnutia prístupu. Na internetových stránkach okien opisuje možné riešenie, som sledovať jeho rady, ktoré envolves inštaláciou subinacl, táto pokuta sa inštaluje a možno ho nájsť v nasledujúcich adresára "C: \ Program Files \ Windows Resource Zostavy \ Tools". Po tom aj kópie poskytnuté kód cd / d "% ProgramFiles% \ Windows Resource Zostavy \ Tools" subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / podadresárov% systemdrive% / grant = administrátorů = f / grant = systém = f subinacl / podadresárov% windir% \ *.* / grant = administrátorů = f / grant = systém = f secedit / configure / cfg% windir% \ repair \ secsetup.inf / db secsetup.sdb / verbose Do notepadu a uložte ho ako Reset.cmd. To by reset Registry a súbor oprávnenia, ale pri spustení tohto príkazu sa objaví výzva pre zlomok z Secound a potom rýchlo zmizne. Používame rýchly tlač obrazovky zachytená aj nasledujúce hlásenie, imaged uložené na http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . Po ďalších pokúsil nainštalovať prichádza s rovnakou chybou, sa pokúšali nainštalovať v núdzovom režime prichádza s rovnakou chybou. Děkuji John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prvý riadok má kontrolu znakov v prednej časti "cd" výučba takže zvyšok trate nevidíte subinacl
Ak chcete, aby príkaz okná, keď dávkový proces je hotový, Spravte cmd otvorí stálej príkazové okno a spustite dávkový súbor z vnútri. Pak to nezmizne, keď na teba je to hotové. Ste si istí, že používa notepad a nie WordPad? Môj systém: Tim
|
|
| |||
| |||
| Ďakujem za riešenie môjho problému. |