![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ne zaman üzerine olan Windows Home Edition XP2 I kadar gelen bir hata Erişim Engellendi agaisnt SP3'ü yüklemek için çalışıyor. Windows bir olası çözüm anlatılmaktadır sitesi, hangi SUBINACL yükleme envolves kendi tavsiye izleyin, aşağıdaki dizinde C bulabilirsiniz bu yükler ince ve: \ Program Files \ Windows Resource Kits \ Tools ". Ben de verilen kodu kopyalayın yapıyor sonra cd / d "% ProgramFiles% \ Windows Resource Kits \ Tools" subinacl / HKEY_LOCAL_MACHINE subkeyreg / hibe = yöneticileri = f / hibe = sistemi = f subinacl / HKEY_CURRENT_USER subkeyreg / = f / hibe = sistemi = f = yöneticileri hibe subinacl / HKEY_CLASSES_ROOT subkeyreg / hibe = yöneticileri = f / hibe = sistemi = f subinacl / altdizinler% SystemDrive% / = f / hibe = sistemi = f = yöneticileri hibe subinacl / altdizinler% windir% \ *.* / hibe = yöneticileri = f / hibe = sistemi = f secedit / yapılandırmak / \ repair \ secsetup.inf / DB secsetup.sdb / verbose% windir% cfg Bir not defteri ve Reset.cmd olarak kaydedin. Bu, ancak bu komut istemi çalışan kayıt defteri ve dosya izinlerini sıfırlama ve sonra secound derhal bir kaybolur bir kısmı için görüntülenir. , Hızlı baskı ekran i aşağıdaki mesajı yakalanan kullanarak kayıt imaged http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . Bir de aynı hata ile gelir yüklemek çalıştı, sonra güvenli mod yüklemeden denedim aynı hata ile çıkageldi. Pek çok teşekkürler John |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ilk sıra "cd" talimat önünde bu satırları geri kalanı subinacl göremiyorum kontrol karakterler var
Komut penceresi zaman toplu iş süreci tamamlandığında tutmak için, Çalıştır'ı kalıcı bir komut penceresi açın ve sonra da içinden toplu iş dosyasını çalıştırıp cmd. Sonra size yok won't zaman bitmiş's. You not defteri ve WordPad kullanılacaktır emin misiniz? Benim Sistemi: Tim
|
|
| |||
| |||
| Benim sorunu çözmek için pek çok teşekkürler. |