![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт При спробі встановити SP3 на моїй поточної Windows Home Edition XP2 я підходжу agaisnt Помилка доступу. На вікнах сайт він описує можливі рішення, я стежити за його поради, які envolves установці SubInACL, це встановлюється штраф і може бути знайдений в наступному каталозі "C: \ Program Files \ Windows Resource Kits \ Tools". Після цього я скопіював їх у відповідний код CD / D "% ProgramFiles% \ Windows Resource Kits \ Tools" Subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / GRANT = адміністратор = F / GRANT = System = F Subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / GRANT = Адміністратори = F / GRANT = System = F Subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / GRANT = адміністратор = F / GRANT = System = F Subinacl / підкаталогів% SystemDrive% / GRANT = адміністраторів = F / GRANT = System = F Subinacl / підкаталогів% WINDIR% \ *.* / GRANT = адміністратор = F / GRANT = System = F Secedit / налаштування / CFG% WINDIR% \ Repair \ secsetup.inf / DB secsetup.sdb / Verbose У блокнот і збережіть його як Reset.cmd. Це має скинути реєстру і файлової дозволу, проте при виконанні цієї команди з'являється запит на частку Secound і тут же зникає. Використання швидких "Print Screen" і захопили таке повідомлення, що відображається при збереженої http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . Після чергової спроби встановити його приходить з тією ж помилки, намагалися встановити в безпечному режимі з'являється з тієї ж помилки. Many Thanks Джон |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Перша лінія символи управління в передній частині "CD" інструкція так що інша частина лінії не можуть бачити Subinacl
Щоб тримати вікно командного рядка після завершення пакетної обробки, Run CMD відкрити постійне вікно командного рядка та запустіть пакетний файл з всередині нього. Тоді воно не зникне на вас, коли вона буде закінчена. Ви впевнені, що використовували блокнот і не WordPad? Моя система: Тім
|
|
| |||
| |||
| Велике спасибі за вирішення моєї проблеми. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Доступ заборонено! | prawleprovi | General Software чат | 3 | 30 жовтня 2008 04:50 |
| Access Denied | rbscooby | Операційні системи Windows | 7 | 9 травня 2008 16:40 |
| Доступ заборонено | hewybo | Операційні системи Windows | 6 | 16 січня 2008 02:40 |
| Access Denied | hannyp | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 14 | 27 листопада 2007 12:37 |
| Відмовлено в доступі ... раптово | Quityourjibbajabba | Операційні системи Windows | 3 | 14 листопада 2007 06:10 |
| Різьба Інструменти | |
| |