менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Помилка доступу при встановленні XP3

Reply

Різьба Інструменти
Old 21 грудня 2008, 08:26
Нові члени групи

Default Помилка доступу при встановленні XP3

Привіт
При спробі встановити SP3 на моїй поточної Windows Home Edition XP2 я підходжу agaisnt Помилка доступу. На вікнах сайт він описує можливі рішення, я стежити за його поради, які envolves установці SubInACL, це встановлюється штраф і може бути знайдений в наступному каталозі "C: \ Program Files \ Windows Resource Kits \ Tools". Після цього я скопіював їх у відповідний код

CD / D "% ProgramFiles% \ Windows Resource Kits \ Tools"
Subinacl / subkeyreg HKEY_LOCAL_MACHINE / GRANT = адміністратор = F / GRANT = System = F
Subinacl / subkeyreg HKEY_CURRENT_USER / GRANT = Адміністратори = F / GRANT = System = F
Subinacl / subkeyreg HKEY_CLASSES_ROOT / GRANT = адміністратор = F / GRANT = System = F
Subinacl / підкаталогів% SystemDrive% / GRANT = адміністраторів = F / GRANT = System = F
Subinacl / підкаталогів% WINDIR% \ *.* / GRANT = адміністратор = F / GRANT = System = F
Secedit / налаштування / CFG% WINDIR% \ Repair \ secsetup.inf / DB secsetup.sdb / Verbose

У блокнот і збережіть його як Reset.cmd. Це має скинути реєстру і файлової дозволу, проте при виконанні цієї команди з'являється запит на частку Secound і тут же зникає. Використання швидких "Print Screen" і захопили таке повідомлення, що відображається при збереженої http://s420.photobucket.com/albums/p...albumview=grid . Після чергової спроби встановити його приходить з тією ж помилки, намагалися встановити в безпечному режимі з'являється з тієї ж помилки.

Many Thanks
Джон
Old 21 грудня 2008, 12:04
Донор групи

Перша лінія символи управління в передній частині "CD" інструкція так що інша частина лінії не можуть бачити Subinacl

Щоб тримати вікно командного рядка після завершення пакетної обробки, Run CMD відкрити постійне вікно командного рядка та запустіть пакетний файл з всередині нього. Тоді воно не зникне на вас, коли вона буде закінчена.

Ви впевнені, що використовували блокнот і не WordPad?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 21 грудня 2008, 14:09
Нові члени групи

Велике спасибі за вирішення моєї проблеми.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Доступ заборонено! prawleprovi General Software чат 3 30 жовтня 2008 04:50
Access Denied rbscooby Операційні системи Windows 7 9 травня 2008 16:40
Доступ заборонено hewybo Операційні системи Windows 6 16 січня 2008 02:40
Access Denied hannyp Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 14 27 листопада 2007 12:37
Відмовлено в доступі ... раптово Quityourjibbajabba Операційні системи Windows 3 14 листопада 2007 06:10
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.