![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей, имам Acer extensa 5420 и аз играя много игри на него, аз наскоро случайно счупи на LCD екрана, така че са били само с използване на външен монитор, който е бил работят добре. но наскоро лаптопа държат изключвам себе си на разстояние по някаква причина, така реших да използвате ALT + F10 за преформатиране и тя го изтри добре, но сега по средата reformatting тя приучавам покажа на моите външен монитор вече и аз имам никакъв представа какво да правя Oo "Помощ ще бъде много оценявам |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако лаптопа се изключи самото изключване това вероятно прегряване, което може да обясни това също. Почистете фенове.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Да, ако OS катастрофи по време на инсталиране имате хардуерен проблем, звучи като прегряване.
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Acer Extensa 5220 - никакъв звук на лаптоп | antbann | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 21-ви ноември 2009 година 07:21 |
| Comp Натрошен? | chilloutcolin | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 9 февруари 2008 20:11 |
| Лаптоп екрана счупени помогне необходими ... | bringmeashrubbery | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 13 Дек 2007 12:03 |
| Лаптоп разбити? | chubbles | Лаптопи, Mobiles & текст | 5 | 25 ноември 2007 15:17 |
| Broken AC адаптер | rubbersoul | Лаптопи, Mobiles & текст | 3 | 31 Окт 2007 05:56 |
| Нишка Инструменти | |
| |