![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχω ένα acer extensa 5420 και να παίξω πολλά παιχνίδια σε αυτό, πρόσφατα i έσπασε κατά λάθος στην οθόνη LCD έτσι μόλις χρησιμοποιεί μια εξωτερική οθόνη που λειτουργεί καλά. αλλά πρόσφατα το φορητό υπολογιστή διατηρείται η ίδια shutting off για κάποιο λόγο, λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το alt + F10 για να επαναμορφοποιήσει και σκουπίζονται είναι ωραία, αλλά τώρα στα μέσα αναμορφοποίησης αυτό wont παρουσιάζεται σε εξωτερική οθόνη μου πια και δεν έχω ιδέα τι να κάνει Oo "να βοηθήσει θα ήταν ιδιαίτερα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν το laptop είναι η ίδια shutting off είναι πιθανόν υπερθέρμανσης που μπορεί να εξηγήσει αυτό το θέμα. Καθαριότητα φιλάθλους.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ναι, αν μια OS ατυχήματα κατά τη διάρκεια εγκατάσταση έχετε ένα υλικό το θέμα, ακούγεται σαν υπερθέρμανσης.
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Acer Extensa 5220 - Δεν υπάρχει ήχος στο lap-top | antbann | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 21 Νοέμβρη του 2009 07:21 |
| Υποχρ Θραυσμένοι; | chilloutcolin | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 7 | 9 Φεβ 2008 20:11 |
| Laptop οθόνη σπασμένα χρειάζεται βοήθεια ... | bringmeashrubbery | Laptops, Κινητά & PDA | 1 | 13 Δεκ. 2007 12:03 |
| Laptop σπασμένα; | chubbles | Laptops, Κινητά & PDA | 5 | 25 Νοε 2007 15:17 |
| Θραύσματα AC Adapter | rubbersoul | Laptops, Κινητά & PDA | 3 | 31 Οκτ 2007 05:56 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |