![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hej, mam Acer extensa 5420 i mogę grać dużo gier na nią niedawno i przypadkowo złamał ekran LCD i tak właśnie było przy użyciu zewnętrznego monitora, która pracuje dobrze. ale niedawno laptopa przechowywane zamykanie się wyłączyć z jakiegoś powodu tak postanowiłem użyć alt + F10, aby sformatować i wytrzeć ją dobrze, ale już w połowie jej ponowne przyzwyczajenie się pokazać na mojej zewnętrznego monitora i już nie mam pomysłu co zrobić Oo "Pomoc byłaby znacznie docenione |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli laptop jest zamykanie się wyłączyć to prawdopodobnie przegrzania, które mogą wyjaśnić tę too. Czystość fanów.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tak, jeśli podczas instalacji systemu operacyjnego crashes masz problem ze sprzętem, brzmi jak przegrzania.