![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
hei, am un Acer extensa 5420 si am juca o multime de jocuri pe el, recent, din greşeală am spart ecran LCD aşa că am fost doar cu ajutorul unui monitor extern, care a lucrat bine. dar recent a laptop păstrate inchiderea de pe sine, din anumite motive, aşa că am decis să utilizaţi Alt + F10 pentru a reformat şi ea a sters-o bine, dar acum, la jumătatea reformatting ea obiceiul afişate pe monitor extern şi mai am nici o idee ce sa fac Oo "ajuta-ar fi apreciat foarte mult
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
În cazul în care laptopul este inchiderea de pe sine, este, probabil, supraîncălzire, care ar putea explica de acest fel. Curăţenie de fani.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Da, în cazul în care un sistem de operare se blochează în timpul instalării aveţi o problemă de hardware, cum ar fi sunete supraîncălzire.