![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, mám acer extensa 5420 a hrať aj veľa hier na to, nedávno som náhodou rozbil LCD tak som bola práve používate externý monitor, ktorý bol v poriadku. ale nedávno notebooku priebežne zámkové sama vypnúť z nejakého dôvodu tak som sa rozhodol použiť alt + F10 na preformátovanie a otrela je dobre, ale teraz v polovici preformátovania je zvyknutý vidieť na mojom externý monitor a už som ani tušenie, čo robiť Oo 'pomoci by veľmi oceňovaným |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak je notebook zámkové sama vypnúť je to patrně prehriatím, ktoré môžu vysvetliť taky. Vyčistite ventilátory.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo, je-li OS havaruje počas inštalácie máte hardvérový problém, to vyzerá ako prehriatie.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Acer Extensa 5220 - Nie Zvuk na notebooku | antbann | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 21. novembra 2009 07:21 |
| Comp Broken? | chilloutcolin | Procesory, základné dosky & RAM | 7 | 9. Február 2008 20:11 |
| Laptop rozdelenej obrazovke pomoci potrebné ... | bringmeashrubbery | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 13. decembra 2007 12:03 |
| Laptop rozdelené? | chubbles | Notebooky, Mobily a PDA | 5 | 25. novembra 2007 15:17 |
| Broken AC Adapter | rubbersoul | Notebooky, Mobily a PDA | 3 | 31 októbra 2007 05:56 |
| Thread Tools | |
| |