menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Reply

Thread Nástroje
Old 18. Září 2007, 12:52
Nový člen skupiny

Ahoj kluci,

Právě jsem koupil zbrusu-nový notebook dnes ráno (ve skutečnosti, jsem psát o něm ), Že to Acer Aspire 9414. Až teď, jsem docela rád, že s ním, po použití se na pár hodin, to vypadá dost šikovný. Nicméně, je dodáván s Windows Vista pre-nainstalovány. To je důvod, proč jsem dostal dvě hlavní otázky:

1) jsem slyšel, že Vista je doslova nesmysl. Speciálně DRM věci, které mají něco společného s hudbou a DVD. Slyšel jsem, že Vista vás monitoruje více než by měl, tak plýtvání zdrojů a topení, říkal jste, co jste * * může dělat a co si může `* t * dělat. Znáte některou z první ruky? 'Protože jsem zvažuje swifting zpět na XP (což je na jedné jsem se dostal na mém počítači). Uvidíme se práce s AutoCAD a další "monstrum" nástrojů, takže rychlost je důležitá pro mě.

2) Instalace XP. Jsem průměrný-pokročilý uživatel, tak já vím, jak nastavit vše. Co si nejsem jistý, zda je můj notebook bude "dotčené" o mně pomocí jiného OS. Myslím, že formátování a instalace by mělo být dost, ale já bych si to vím jistě.

Doufám, že někdo tam může pomoci mne ven, 'příčina já floundering v moři pochybností, opravdu . Já prostě nelze spustit instalaci aplikace, pokud jsem nebudu držet Vista.

Děkujeme za vaši trpělivost a čas,

JGott
Old 18. Září 2007, 12:57
Dárce Skupina

Chtěl bych jít do XP. Pokud budete pomocí AutoCADu, budete muset všechny paměti budete potřebovat.
Jeden z našich klientů má Vista a AutoCAD a je soooo pomalý.

I havn't měli první ruky použití vista, budu čekat, až service pack 2 vyjde ještě před získáním to.
Old 18. Září 2007, 13:44
Administrátor Skupina

Slyšení o problémech a skutečně dochází, jsou dvě zcela odlišné věci.

Pokud není v členění není to spraví.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. Září 2007, 14:21
Nový člen skupiny

Chcete-li Emrys88,

Děkujeme za vaši radu. Jdu to zkusit AutoCADu na notebooku zítra ráno (palce ).

Chcete-Dave,

Jo, máš naprostou pravdu. "Pokud je to nerozloží, nepokoušejte se ji opravit." Je to obvykle nadšenci mě ven hodně, když jsem přeinstalovat jeden OS (znáte, můžete přijít o všechny vaše nastavení a máte začít od nuly).
Old 20. Září 2007, 04:05
Nový člen skupiny

OK, hotovo. Čtení pro každého, kdo tento post, deklasifikaci Vista na XP byl určitě stojí za to!

Tady je příběh, jen v případě, někdo se zajímá o to:

Nainstaloval jsem AutoCAD 2007 včera ráno (jsem nějaké problémy unzipping v souboru, ale myslím, že měl udělat více, aby se se mnou pomocí digitálního fotoaparátu kartu pro přenos souborů, než na Windows Vista sama ). Jsem kliknul na ikonu a ... ta-Dah ... lesklý Vista okno: "Vy se snažíte vykonat. exe soubor ... by mohl být nebezpečný ... bla bla bla." No, ano, jsem kliknul na to tak chci, aby jeho výkon. Ta-Dah, druhé lesklý Vista okna: "Existuje známý problém mezi software se pokoušíte spustit a Microsoft Windows Vista. Prosíme, zkontrolujte veškeré aktualizace od softwaru. Přejete si více informací?". Prosím? No, jo, informace je většinou vždy dobrá ...

Dalším Vista okna: "Otázka, kterou jste čelí již bylo určeno ... prosím podívejte se na níže uvedený odkaz [odkaz na webové stránky Autodesk]". Takže jsem na odkaz, klepněte na tlačítko. Dalším Window Vista: "Vy se chystáte otevřít webové stránky odkaz. Are you sure?". No, opět jsem kliknul na to, tak myslím, jsem docela jistý, co chci dělat ... Příští Pamatuji si dělá, co bylo stažení 13MB. Náplast. Místo uložení na pevném disku, jsem ho spustit tak jsem * tři * více Vista Windows varování mi, že jsem šel vykonat proces by mohl být virus a tak dále a tak dále.

No, alespoň náplast si práci I postavil jej a pak běžel AutoCAD (po potvrdit ještě jednou znovu, že jsem chtěl vykonat takový program a poskytnout jí přístup na internet ...). I naložené příjemný mírně složitější Sydney Opera domu projektu (je to on-line, a je to v pohodě) a nahraje opravdu rychle, ale zobrazování nebylo vhodné Při pohledu na budovu z 3D pohledu tam byly věci, chybí ... (Chcete-li s DirectX 10, snad? Nemám ponětí).

Stejně jako to, že jsem poznal, že okna ve stylu manager (ten, který dělá, co vypadá hladký a úhledný) byla náročná 80 MB RAM, 4 okna otevřít a Internet Explorer s pouze jedním (tím myslím, ONE) google webpage open byl stravování až na 100 MB RAM. Musel jsem viděl dost, a tak jsem se rozhodl vrátit zpět na XP, pokud je alespoň jsem věděl, kde menu a ovládací panely byly ...

Ne na všechny problémy při instalaci XP SP2, jsem musel změnit nastavení BIOS, aby přinutil k počítači zkontrolovat CD / DVD čtenáře před pevný disk.

Nyní vše vypadá v pořádku (jen trochu prázdný ... čichat čichat ...). Já jen musím stáhnout nějaké ovladače z Acer Evropa Podpořte stránky (tj.: zvuk nefunguje), které mám teď. A můžu těšit mého 2GB RAM ^ _ ^ (nemluvě o OS zabere pouze pár GBS, ne 10 GB)

Shrneme-li, že stála za to, myslím.

Dík za pozornost,

JGott
Old 20. Září 2007, 04:11
Dárce Skupina

všechna vyskakovací okna jsou uživatelského účtu kontrolu myslím .... Obrátil jsem se mine vypnutí

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Old 20. Září 2007, 04:26
Nový člen skupiny

Jo, já uhodnutý tak:), ale to, co opravdu p * ssed mě byla skutečnost, že "problémy s kompatibilitou" (nebo spíše "neslučitelnosti otázky"). Jen jsem jim nestane očekávat v některých z mých nejstarších a obskurní programy, které nejsou v takové žádosti (která byla aktualizována, mimochodem, je datum "zpět" do roku 2007 ...).

Windows Vista vypadá cool a elegantní, ale, ale I don't really think počítač pod 4 GB RAM, běží několik aplikací pro Vista, mohli vyrovnat s tím, čestně, a vím, že jsem byl trochu přehnaný. Osobně (i když s vědomím, že vnitřní zařízení ze Vista vůbec), myslím, že Vista bude velmi uživatelsky přívětivé-OS pro průměrnou rodinu, s eyecatchy a multimediální možnosti, ale bude to na první noční můrou pro ty, kteří, jako já, vměšování se těšit, že , IMHO. Budeme muset počkat na Service Pack, ačkoli.
Old 20. Září 2007, 04:56
Dárce Skupina

Co jsem řekl. Válet se

Autocad je ok pro Vista, jen deable caching Způsob se pod-mapování apod., protože to bere hodně paměti.

Dan
Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.