![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, Μόλις αγόρασα ένα καινούργιο φορητό υπολογιστή σήμερα το πρωί (στην πραγματικότητα, είμαι εγγράφως σχετικά με αυτό ), Ότι το Acer Aspire 9414. Μέχρι τώρα, είμαι πολύ ευτυχής με αυτήν, έχοντας χρησιμοποιήσει για μερικές ώρες, φαίνεται αρκετά κομψός. Ωστόσο, τα Windows Vista έρχεται με προ-εγκατεστημένο. Γι 'αυτό το λόγο έχω δύο κύριες ανησυχίες:1) Έχω ακούσει ότι Vista είναι, κυριολεκτικά, τα σκουπίδια. Ειδικά το DRM πράγματα, που έχουν να κάνουν με τη μουσική και τα DVD. Άκουσα ότι Vista οθόνες σας περισσότερο από ότι πρέπει, επομένως, η σπατάλη πόρων και θέρμανσης, που σας ενημερώνει τι μπορεί * * κάνουμε και τι μπορούμε `* t * κάνουμε. Ξέρετε κανένα από αυτό το πρώτο χέρι; Γιατί είμαι θεωρώντας swifting πίσω σε XP (η οποία είναι εκείνη που έχω για την επιφάνεια εργασίας του υπολογιστή μου). Θα πρέπει να εργάζονται με το AutoCAD και τα άλλα "τέρας" εργαλεία, οπότε η ταχύτητα είναι σημαντική για μένα. 2) Εγκατάσταση των XP. Είμαι ένα μέσο-προχωρημένο χρήστη, οπότε ξέρω πώς να ρυθμίσετε τα πάντα. Αυτό που δεν είμαι σίγουρος για το αν μου laptop θα είναι "εξέταση" για μένα, χρησιμοποιώντας ένα άλλο λειτουργικό σύστημα. Μάλλον τη μορφοποίηση και την εγκατάσταση θα πρέπει να επαρκεί, αλλά θα ήθελα να μάθω για σίγουρος. Ελπίζω κάποιος εκεί έξω μπορεί να με βοηθήσει αναφέρονται, γιατί είμαι σε μια θάλασσα floundering αμφιβολιών, πραγματικά . Απλά δεν μπορεί να αρχίσει την εγκατάσταση εφαρμογές αν δεν είμαι θα κρατήσουμε Vista.Ευχαριστούμε για την υπομονή σας και το χρόνο, JGott |
|
| |||
| |||
| Θα προχωρήσω σε XP. Αν θα είναι με τη χρήση AutoCAD, θα πρέπει όλα τα μνήμης που χρειάζεστε. Ένας από τους πελάτες μας έχει vista και AutoCAD, και είναι soooo αργά. I havn't είχε πρώτο χέρι χρήση των Vista, Πάω να περιμένει μέχρι το Service Pack 2 βγει πριν από αυτό. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ακρόαση σχετικά με τα προβλήματα και την πραγματικότητα που βιώνουν αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
| |||
| |||
| Για να Emrys88, Ευχαριστώ για τη συμβουλή σας. Πάω να προσπαθήσουμε AutoCAD για το laptop αύριο το πρωί (δάχτυλα διέσχισαν ).Για Dave, Ναι, έχετε απόλυτο δίκιο. "Αν δεν είναι σπασμένα, μην προσπαθείτε να διορθωθεί". Είναι ακριβώς αυτό που συνήθως φρικιά έξω πολλά όταν έχω να επανεγκαταστήσετε ένα OS (ξέρετε, θα χάσετε όλες τις ρυθμίσεις σας και να έχετε για να ξεκινήσετε από το μηδέν). |
|
| |||
| |||
| Εντάξει, έγινε. Για όσους ανάγνωση αυτή τη θέση, υποχαρακτηρισμό Vista σε XP ήταν σίγουρα αξίζει τον κόπο! Εδώ είναι η ιστορία, μόνο σε περίπτωση που κάποιος ενδιαφέρεται για τους: Εγκατέστησα AutoCAD 2007 χθες το πρωί (είχα μερικά προβλήματα unzipping το αρχείο, αλλά υποθέτω ότι είχε περισσότερο να κάνει με μένα, χρησιμοποιώντας την ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, κάρτα για να μεταφέρετε το αρχείο από μόνη της σε Windows Vista ). Θα κάνετε κλικ στο εικονίδιο και ... TA Ντα ... γυαλιστερή Vista παράθυρο: "Είστε προσπαθεί να εκτελέσει ένα αρχείο. exe αρχείο ... θα μπορούσε να είναι κακόβουλα ... μπλα μπλα μπλα". Λοιπόν, ναι, θα κάνει κλικ πάνω του, έτσι θέλω να το εκτελέσει. Ta Ντα δεύτερο γυαλιστερό Vista παράθυρο: "Υπάρχει ένα γνωστό ζήτημα μεταξύ του λογισμικού που προσπαθείτε να εκτελέσετε και τα Microsoft Windows Vista. Παρακαλείσθε να ελέγξετε για τυχόν ενημερώσεις από τον προμηθευτή του λογισμικού. Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;". Ορίστε; Λοιπόν, ναι, οι πληροφορίες είναι ως επί το πλείστον πάντα καλό ... Μια άλλη Vista παράθυρο: "Το θέμα που αντιμετωπίζει σας έχει ήδη αντιμετωπιστεί ... παρακαλώ ελέγξτε τον παρακάτω σύνδεσμο [σύνδεση με Autodesk ιστοσελίδα]". Έτσι, για τη σχέση μου κλικ. Ένα άλλο Vista Παράθυρο: "Πρόκειται να ανοίξετε μια ιστοσελίδα σύνδεσμο. Είσαι σίγουρος;". Λοιπόν, για άλλη μια φορά, μου κάνει κλικ σε αυτό, ώστε Μάλλον είμαι αρκετά σίγουρος για το τι θέλω να κάνω ... Το επόμενο πράγμα που θυμάμαι ήταν κάνουν λήψη ενός 13MB εμπλάστρου. Αντί να το αποθηκεύσετε στο σκληρό δίσκο, μόλις το εκτελέσει τόσο Πήρα * τρεις * Windows Vista πιο προειδοποίησης μου ότι επρόκειτο να εκτελέσει μια διαδικασία, θα μπορούσε να είναι ιός και τα λοιπά και τα λοιπά. Λοιπόν, τουλάχιστον το έμπλαστρο έκανε εργασίες Θέτω αυτό και στη συνέχεια έτρεξε AutoCAD (αφού για να επιβεβαιωθεί για άλλη μία φορά ακόμη ότι θα ήθελα να εκτελέσει τέτοιου είδους πρόγραμμα και της χορηγήσει πρόσβαση στο διαδίκτυο ...). I φορτωθεί μια ωραία λίγο περίπλοκο Sydney Opera House έργου (είναι online, και είναι cool) και φορτώνονται γρήγορα, αλλά δεν ήταν κατάλληλη ΔΖΚ Όταν κοιτάζετε το κτίριο από ένα 3D προοπτική, υπήρχαν πράγματα που λείπουν ... (Για να το κάνετε με το DirectX 10, ίσως; Δεν έχω ιδέα).Εκτός από αυτό, απλά παρατηρήσαμε ότι τα παράθυρα στυλ διαχειριστή (αυτό που κάνει τα πράγματα φαίνεται ομαλή και νοικοκυρεμένος) ήταν καταναλώνουν 80 MB μνήμης RAM, με 4 παράθυρα ανοικτά? Και ο Internet Explorer, με μία μόνο (εννοώ, ONE) google ιστοσελίδα ήταν ανοιχτή τρώει μέχρι και 100 MB μνήμης RAM. Είχα δει αρκετά, έτσι αποφάσισα να πάω πίσω σε XP, όπου τουλάχιστον ήξερα όπου τα μενού και τα πάνελ ήταν ... ![]() Δεν σε όλα τα προβλήματα κατά την εγκατάσταση XP SP2? Απλά έπρεπε να αλλάξει μια ρύθμιση του BIOS για να αναγκάσει τον υπολογιστή να ελέγχει το CD / DVD reader πριν από το σκληρό δίσκο. Τώρα όλα φαίνονται ωραία (μόλις λίγο άδειο ... οσφραίνομαι οσφραίνομαι ...). Έχω μόνο για να κατεβάσετε μερικά προγράμματα οδήγησης από την Acer Ευρώπη Υποστήριξη σελίδα (δηλαδή: ήχου δεν λειτουργεί), που κάνω τώρα. Και θα μπορούν να απολαμβάνουν των 2GB RAM μου ^ _ ^ (για να μην αναφέρω το OS μόνο μέχρι μερικά GBs, δεν 10 GB) Εν κατακλείδι, ήταν αξίζει τον κόπο, νομίζω. Cheers για την προσοχή σας, JGott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| όλα τα pop ups είναι λογαριασμό χρήστη τον έλεγχο νομίζω .... i μετατραπεί ορυχείο off
| |||
| |||
| Ναι, το μαντέψει αυτό:), αλλά αυτό που πραγματικά p * ssed off μου ήταν το γεγονός της "θέματα συμβατότητας" (ή, μάλλον, "ασυμβίβαστο θέματα»). Απλά αναμένεται να συμβεί σε ορισμένες από μου παλαιότερα και ασαφή προγράμματα, δεν σε τέτοιου είδους αίτηση (η οποία ενημερώθηκε, από τον τρόπο? Ημερομηνίες είναι "πίσω" στο 2007 ...). Windows Vista προσβλέπει δροσερό και κομψός, που κάνει? Αλλά δεν πιστεύω πραγματικά έναν υπολογιστή κάτω από 4GB μνήμης RAM, εκτελεί διάφορες εφαρμογές για Vista, θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν με αυτό, ειλικρινά? Και ξέρω ότι είμαι λίγο υπερβολικός. Προσωπικά, (αν και είναι γνωστό το εσωτερικό της σε όλα τα Vista), πιστεύω ότι Vista θα είναι ένα πολύ φιλικό προς τον χρήστη OS για το μέσο όρο της οικογένειας, με δυνατότητες πολυμέσων και eyecatchy? Αλλά θα είναι ένας εφιάλτης από την πρώτη για τους ανθρώπους που, όπως εγώ, απολαμβάνουν ανακατεύεται με αυτή , IMHO. Θα πρέπει να περιμένουμε για Service pack, όμως. |
|
| |||
| |||
| Τι είπα. Γελάω δυνατά Autocad είναι εντάξει για vista, μόλις deable caching λειτουργία με το υπό-χαρτογράφηση κλπ. διότι αυτό χρειάζεται πολύ μνήμη. Dan |