![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi momački, Upravo sam kupio potpuno novi laptop jutros (zapravo, ja sam na tome pismeno ), Onda je to Acer stremiti 9414. Do sada sam jako drago s njom, nakon što ga koriste za nekoliko sati, izgleda divan dovoljno. Ipak, to dolazi sa Windows Vidik pre-Installer. Zbog toga sam dobio dva glavna briga:1) Čuo sam da Vista je, bukvalno, gluposti. Posebno DRM stvari, koji se uz glazbu i DVD-a. Čuo sam da je Vista prati te više nego što bi trebali, tako trošenje resursa i grijanje, govorim vam ono što mogu * * učiniti i ono što ste * t * `mogu učiniti. Znate li bilo koju od ove prve ruke? 'Cause I'm obzirom swifting nazad na XP (koji je jedan sam dobila na mom stolnom računalu). Ja ću raditi sa AutoCAD i ostalih "čudovišta" alata, tako brzo je važno za mene. 2) Instaliranje XP. Ja sam u prosjeku-napredni korisnik, tako da znam kako postaviti sve. Što sam ne siguran o tome da li je moj laptop će se "brine" o meni pomoću drugog OS. Valjda formatiranja i instaliranja to bi trebalo biti dovoljno, ali ja bih to znam zasigurno. Nadam se tamo netko može pomoć mene vanjska strana, jer sam floundering u more nedoumice, stvarno . Ne mogu pokrenuti instalaciju apps ako neću zadržati Vista.Hvala na strpljenju i vrijeme, JGott |
|
| |||
| |||
| Ja bih ići na XP. Ako će se pomoću AutoCAD, trebat će vam sva memorija koja vam je potrebna. Jedan od naših klijenata je vidik i AutoCAD, a ona je soooo trom. Ja havn't imali prve ruke korištenje vidik, Im 'idući u čekati dok se Service Pack 2 izađe prije nego ga. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Raspravi o problemima i doživljavamo ih zapravo su dvije posve različite stvari.
| |||
| |||
| Za Emrys88, Hvala na savjetima. Im 'idući u pokušati AutoCAD na laptop sutra ujutro (prst križan ).Za Dave, Yep, ti si apsolutno u pravu. "Ako se ne razbije, ne pokušavajte to popraviti." To je samo obično freaks mi puno kad sam u jednom reinstalirati OS (znate li izgubiti sve postavke i imate za početak od nule). |
|
| |||
| |||
| OK, učinjeno. Jer svatko tko čita ovaj post, downgrading Vista na XP je definitivno isplati! Ovo je priča, samo za slučaj da je netko zainteresiran za to: JA instaliran AutoCAD 2007 jučer ujutro (nisam ima nekih problema unzipping datoteku, ali mislim da je više učiniti sa mnom koristite digitalni fotoaparat karticu za prijenos datoteka Windows Vidik nego da sama ). Ja kliknuo na ikonu i ... ta-dah ... potpuno Vista prozor: "Vi se pokušavate izvršiti an. exe file ... mogao biti zlonamjeran ... blah blah blah". Pa, Da, ja kliknuo na to, pa mi želite izvršiti ga. Ta-dah, drugi uglačan Vista prozor: "Došlo je poznat problem između softvera koji pokušavate izvršiti i Microsoft Windows Vista. Provjerite nadogradnji za bilo koji od dobavljača softvera. Želite li više informacija?". Oprostite? Well, yeah, informacija je uglavnom uvijek dobra ... Još jedan prozor Vista: "Na pitanje da ste suočeni već obratili ... provjerite na link ispod [link na Autodesk website]". Dakle, na vezu ja klik. Drugi Window Vista: "Ti si idući u website otvorili vezu. Jeste li sigurni?". Pa, opet sam kliknuo na njega, tako da mislim da sam prilično siguran o tome što želim raditi ... Sljedeći stvar Sjećam radiš je preuzimanje 13MB zakrpa. Umjesto da ga spremite na tvrdi disk, JA pravedan izvršiti tako sam dobio * tri * Windows Vista više upozorenje mi je da sam bio idući u izvršavanje procesa mogao biti virus i tako dalje i tako bliže. Pa, barem patch nije rad I set it up a onda ran AutoCAD (nakon što je još potvrditi još jednom da sam htjela da izvrši takav program i pristup internetu grant to ...). Ja učitava zgodna malo kompleksa Sydney Opera Kuća projekta (to je online, i to je super) i on učita stvarno brzo, ali nije primjereno žbukanje Kada se gleda na zgradi iz 3D perspektive su nestale stvari ... (Veze s DirectX 10, možda? Ja nemam pojma).Kao i da, nisam primjetio da su prozori u stilu manager (onaj koji čini ono izgleda glatka i uredan) je konzumiranje 80 MB RAM-a, sa 4 prozora otvoren, i Internet Explorer, sa samo jednom (mislim, jedan) google web stranica je otvoren prehranom do 100 MB RAM-a. Vidio sam dosta, pa sam odlučio da se vrati na XP, gdje sam barem znao gdje izbornike i kontrolne ploče su bile ... ![]() Nema problema na sve kada instalirate XP SP2; sam morao promijeniti BIOS postavke na snagu računalo da biste provjerili CD / DVD čitača prije tvrdog diska. Sada sve izgleda u redu (samo malo prazan ... frktati frktati ...). Ja samo moram skinuti neki vozači iz Europe Acer Support stranice (npr.: zvuk ne radi), što mi radiš sada. I ja mogu uživati u moje 2GB RAM-a ^ _ ^ (da ne spominjem OS uzima samo nekoliko GBS, a ne 10 GB) Za sumirati je isplati, mislim. Klicati za svoju pozornost, JGott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| svih skočnih prozora su kontrole korisničkog računa mislim .... Okrenuh minski isključeno
| |||
| |||
| Da, tako sam pogoditi:), ali ono što stvarno p * ssed me off je zapravo o "kompatibilnosti pitanjima" (ili, radije, "nespojivost brojeva"). JA pravedan dogoditi se očekuje da u nekim od mojih najstarijih i zatamnjivati programe, a ne na takav program (koji je ažuriran, na putu, ona datira "back" do 2007 ...). Windows Vista izgleda cool i urednost, to ne, ali JA dont 'stvarno misliti računalu ispod 4GB RAM-a, nekoliko aplikacija trčanje na Vidik, mogao nositi s tim, iskreno, i ja znam da sam se malo pretjerana. Osobno, (iako je znao internals od Vidik at all), mislim da će Vista biti vrlo korisnik-prijazan OS za prosječnu obitelj, sa eyecatchy i multimedijskih mogućnosti, ali to će biti noćne more u prvi ljudi koji su, poput mene, uživajte meddling s njom , IMHO. Mi ćemo morati pričekati Servisni paketi, ipak. |
|
| |||
| |||
| Što sam rekao. Lol AutoCAD je u redu na vidik, samo deable caching mode s pod-mapping itd. jer to uzima dosta memorije. Dan |