kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Acer laptop a Vista -> XP

Reply

Téma eszközök
Old 18. Sep 2007, 12:52
Új tag Csoport

Default Acer laptop a Vista -> XP

Hi guys,

Én most vettem egy új laptop ma reggel (tulajdonképpen én írásban meg ), Az Acer Aspire 9414. Addig most nagyon boldog vagyok vele, miután azt a pár órát, úgy néz ki elég klassz. Ugyanakkor, ami a Windows Vista előre telepítve. Azért van két fő tárgya:

1) Úgy hallottam, hogy Vista van szó, szemetet. Kifejezetten a DRM dolgok, amelyek nem a zene-és DVD-ket. Hallottam, hogy Vista figyeli meg több, mint kellene, így sorvadást források és a fűtés, elmondja, mit tud * * csinálni, és mit tud * * `t csinálni. Tudja, hogy ez első kézből? Mer 'én vagyok véve swifting vissza XP (ez az egy van az én asztali számítógép). Majd dolgozó AutoCAD és más "szörnyeteg" eszközöket, így a sebesség is fontos nekem.

2) XP telepítése. Én egy átlagos felhasználó a fejlett, úgyhogy nem tudom, hogyan kell létrehozni minden. Mi nem vagyok biztos, hogy én laptop lesz "érintett" rólam egy másik OS. Azt hiszem, a formázás és telepítésével kell elég, de azt szeretném tudni, ez biztos.

Remélem valaki ki tud segíteni nekem, mert én vagyok floundering a tengeri kétségei, tényleg . Csak nem tudja elindítani a telepítés apps, ha nem is fogok tartani Vista.

Köszönöm a türelmet és az időt,

JGott
Old 18. Sep 2007, 12:57
Donor Group

Inkább az XP. Ha lesz használva AutoCAD, szüksége lesz a memóriát, amire szüksége van.
Az egyik ügyfelünk van kilátás és AutoCAD, és ez soooo lassú.

Én havn't volt első kézből használata kilátás, megyek, hogy megvárja, míg a Service Pack 2 kijön mielőtt azt.
Old 18. Sep 2007, 13:44
Administrator Group

Meghallgatás körülbelül ténylegesen tapasztalnak problémákat és azok két teljesen különböző dolog.

Ha nem törött nem fix it.

My System: Hybr! D

Processzor (ok):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Alaplap:
HP nForce 560
RAM memória:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafikus kártya (k):
Nvidia 7150M integrált Onboard
Hangkártya:
5,1 Onboard integrált
Merevlemez (ek):
250GB 5400rpm SATA300
Optikai meghajtó (k):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / tápegység:
Stock HP
Hűtés:
Stock HP
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ok):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operációs rendszer (ek):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. Sep 2007, 14:21
Új tag Csoport

Ha Emrys88,

Köszönöm a tanácsot. I'm going to try AutoCAD a laptop holnap reggel (ujjak keresztbe ).

Ha Dave,

Igen, te teljesen igaza van. "Ha nem sérült, akkor ne próbálja megjavítani. Ez csak akkor rendszerint nyomik nekem sok, ha azt kell újratelepíteni az OS (tudod, hogy elvesztik a beállításokat, és van, hogy a semmiből).
Old 20. Sep 2007, 04:05
Új tag Csoport

Rendben, kész. Mert akárki olvasó ez postán lefokozására Vista az XP volt, határozottan megéri!

Itt van a történet, csak abban az esetben, ha valakit érdekel, hogy:

Telepítettem AutoCAD 2007 tegnap reggel (én egy kis probléma unzipping a fájlt, de azt hiszem, hogy sokkal jobban csinálni velem a digitális fényképezőgép-kártyán át a fájlt, mint a Windows Vista is ). Rákattintottam az ikonra, és ... Ta-dah ... fényes Vista ablakon: "próbál végrehajtani egy. exe fájl ... lehet rosszindulatú ... bla bla bla." Nos, igen, én kattintott úgy szeretnék végrehajtani azt. Ta-dah, második fényes Vista ablakon: "van egy ismert probléma a szoftver próbálja végrehajtani, és a Microsoft Windows Vista. Kérjük, ellenőrizze az esetleges frissítéseket a szoftver gyártójával. Szeretne több információt?". Tessék? Nos, igen, az információ többnyire mindig jó ...

Még egy Vista ablak: "A kérdés te néző már foglalkozott ... kérjük az alábbi linkre [link Autodesk website]". Szóval, én a linkre kattintva. Egy másik Window Vista: "Azt tervezzük, hogy nyissa meg a weboldal link. Biztos benne?". Nos, még egyszer, én kattintottak rá, úgy hiszem, elég biztos vagyok, hogy mit akarok csinálni ... A következő dolog, amit csinálsz is emlékszem letöltése 13MB patch. Ahelyett, hogy a megtakarítás a merevlemezen, csak végrehajtani úgy kaptam három * * több Vista Windows figyelmeztetés nekem, hogy én megyek, hogy hajtsa végre a folyamat lehet egy vírust, és így tovább és így tovább.

Hát, legalább a tapasz volt munkája Én meg azt, majd futott AutoCAD (miután megerősíteni még egyszer, hogy újra meg akartam ilyen programot hajt végre, és biztosítja, hogy internet-hozzáférési ...). I loaded egy szép kis mértékben összetett Sydney Operaház projekt (ez online, és ez baj), és nagyon gyorsan betöltődik, de a renderelés nem volt megfelelő Ha ránézünk az épület 3D-s terv volt a dolgok hiányoznak ... (Ha a DirectX 10, talán? Fogalmam sincs.)

Valamint, hogy csak észre, hogy a Windows stílusú vezetője (az egy dolog ami látszik zökkenőmentes és csinos) a fogyasztó 80 MB RAM, 4 nyitott ablakok, és az Internet Explorer, csak egy (úgy értem, egy) google weboldalt nyitott volt az evést, legfeljebb 100 MB RAM. Láttam elég, ezért úgy döntöttem, hogy megyek vissza XP, ha legalább tudtam, hol menük és vezérlőpanelek volt ...

Nem probléma, ha a telepítés egyáltalán XP SP2, csak meg kellett változtatni a BIOS beállítás, hogy a számítógép, hogy ellenőrizze a CD / DVD olvasó előtt a merevlemezen.

Most minden jól néz ki (csak egy kicsit üres ... szimatol szimatolás ...). Én csak letölteni egyes járművezetők Acer Európa Support oldalán (azaz hang nem működik), amely most csinálok. És én is élvezhető én 2GB RAM ^ _ ^ (nem beszélve az operációs rendszer csak egy pár GBS, nem pedig 10 GB)

Összefoglalva, hogy megéri, azt hiszem.

Cheers a figyelmet,

JGott
Old 20. Sep 2007, 04:11
Donor Group

a pop-up "a felhasználói adatok ellenőrzését azt hiszem .... Megfordultam enyém le

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old 20. Sep 2007, 04:26
Új tag Csoport

Igen, így kitalálta:), de amit igazán p * ssed nekem ki volt az a tény, hogy a kompatibilitási problémák "(vagy inkább" összeegyeztethetetlenséget kérdések "). Most várható, hogy valami történni az én legrégebbi és homályos programok, nem ilyen kérelmet (amelyet frissült, az úton, hanem dátumok "vissza" a 2007 ...).

Windows Vista néz hűvös és tiszta, azt nem, de én nem igazán hiszem, egy számítógép az alábbi 4GB RAM, futtatása több kérelmet Vista, hogy megbirkózzon vele, őszintén, és tudom, hogy én vagyok egy kicsit eltúlozni. Személy szerint, (annak ellenére, ismerve a belső a Vista egyáltalán), azt hiszem Vista lesz egy nagyon felhasználóbarát operációs rendszer az átlagos család, a eyecatchy és a multimédiás lehetőségek, de ez egy rémálom az első emberek, akik, mint én, enjoy beavatkozás is , IMHO. Meg kell várni szervizcsomagok is.
Old 20. Sep 2007, 04:56
Donor Group

Mit mondtam. Hangosan nevet

Autocad van a kilátás, csak deable gyorsítótárazási mód a vállalkozások feltérképezésére, stb, mert ez veszi el a legtöbb memóriát.

Dan
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Segítség! Acer laptop with Vista Start Doesnt Jamie A Windows operációs rendszerek 5 November 18, 2009 12:33
Aktualizálás egy Acer Sysem, a Vista még mindig mûködik? Minder A Windows operációs rendszerek 1 18. augusztus 2009 06:03
Hanging Acer Laptop Segítség ZAG Laptopok, PDA-k & Mobiles 7 21. július 2009 05:53
Új Acer asztali Vista operációs rendszerével. Can't Get Screensaver dolgozni. Garigoun A Windows operációs rendszerek 2 14. május 2009 13:43
Tárgytalan Acer F-22 Együttműködés a 64 bites Vista? Rapolyne Grafikus kártyák és monitorok 7 4. november 2008 06:47
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.