![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני פשוט קנו חדשה לגמרי הנייד הבוקר (האמת, אני כותב על זה ), זה לשאוף Acer 9414. עד עכשיו, אני ממש שמח עם זה, שיש בו השתמשה במשך כמה שעות, זה נראה nifty מספיק. עם זאת, זה מגיע עם מערכת Windows Vista מותקנת מראש. זו הסיבה שבגללה אני כבר יש שתי דאגות:1) שמעתי כי Vista היא, פשוטו כמשמעו, זבל. במיוחד את ה-DRM דברים, שתצטרך לעשות עם מוסיקה DVDs. שמעתי כי Vista מנטרת לך יותר ממה שהוא צריך, ולכן מבזבז משאבים וחימום, אומר לך את מה שאתה * יכול * לעשות, ומה אתה יכול * לא * לעשות `. האם אתה מכיר את כל זה ממקור ראשון? כי אני שוקל swifting לראש XP (שהיא אחת אני כבר יש לי על שולחן העבודה של המחשב). אני יהיה עבודה עם AutoCAD ועוד "מפלצת" כלים, לכן מהירות חשובה לי. 2) התקנת XP. אני בממוצע-משתמש מתקדם, אז אני יודע איך להגדיר את הכל. מה אני לא בטוח לגבי הנייד שלי היא האם תהיה "מודאג" עליי באמצעות מערכת הפעלה אחרת. אני מניח עיצוב והתקנה הוא אמור להיות מספיק, אבל אני רוצה לדעת את זה בוודאות. אני מקווה שמישהו שם יכול לעזור לי, כי אני floundering בתוך ים של ספקות, באמת . אני פשוט לא יכול להתחיל בהתקנת Apps אם אני לא הולך לשמור על Vista.תודה על הסבלנות ועל הזמן, JGott |
|
| |||
| |||
| הייתי הולך על XP. אם אתה משתמש ב-AutoCAD יהיו, תצטרך את כל הזיכרון אתה צריך. אחד הלקוחות שלנו יש Vista ו-AutoCAD, והיא soooo איטי. אני havn't הראשון היה להשתמש ביד של Vista, אני הולך לחכות עד ש-service pack 2 יצא לפני מקבל את זה. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| דיון לגבי הבעיות בהן נתקלת בפועל הם שני דברים שונים לחלוטין.
| |||
| |||
| כדי Emrys88, תודה על העצה. אני הולך לנסות את הנייד ב-AutoCAD מחר בבוקר (האצבעות עבר ).כדי דייב, כן, אתה בהחלט צודק. "אם זה לא שבור, אל תנסה לתקן את זה". זה פשוט בדרך כלל freaks לי הרבה כשאני צריך לבצע התקנה מחדש של מערכת ההפעלה (אתה יודע, אתה מאבד את כל ההגדרות וכן יש לך להתחיל מהתחלה). |
|
| |||
| |||
| בסדר, נעשה. לכל אחד לקרוא את ההודעה, downgrading Vista כדי XP היה בהחלט שווה את זה! הנה הסיפור, רק למקרה שמישהו מתעניין בה: התקנתי AutoCAD 2007 אתמול בבוקר (עשיתי יש קצת בעיות unzipping את הקובץ, אבל אני מניחה שזה היה יותר לעשות איתי מצלמה דיגיטלית באמצעות כרטיס כדי להעביר את הקובץ ל-Windows Vista מאשר עצמו ). אני לחצת על הסמל ו ... ta-dah ... א חלון נוצץ Vista: "אתה מנסה להפעיל קובץ?. exe של ההתקנה ... יכול להיות זדוני ... בלה בלה בלה". ובכן, כן, אני לחצת על זה אז אני רוצה להפעיל אותו. Ta-dah, נוצץ Vista החלון השני: "יש בעיה מוכרת בין התוכנה שאתה מנסה להפעיל את Windows Vista ו-Microsoft. אנא בדוק אם יש עדכונים כלשהם מ לספק התוכנה. אתה רוצה עוד מידע?". סליחה? ובכן, כן, מידע הוא בעיקר תמיד טוב ... עוד חלון Vista: "הבעיה אתה פונה כבר להתייחסות ... אנא בדוק את הקישור הבא [קישור Autodesk אתר]". אז, על הקישור אני קליק. Vista חלון נוסף: "אתה עומד לפתוח אתר הקישור. האם אתה בטוח?". ובכן, שוב, אני לחצת על זה, אז אני מניח אני די בטוח לגבי מה שאני רוצה לעשות ... הדבר הבא שאני זוכרת היה עושה הורדת תיקון 13MB. במקום לשמור אותו בדיסק הקשיח, אני פשוט להפעיל את זה כל כך יש לי עוד * שלוש * Windows Vista אזהרה לי שאני הולך לבצע את התהליך, יכול להיות וירוס וכן הלאה וכן הלאה. ובכן, לפחות את התיקון עשה עבודה אני מגדיר את זה ואז רץ AutoCAD (אחרי צורך לאשר זאת שוב כי אני רוצה לבצע תוכנית כזו ולהעניק גישה לאינטרנט זה ...). אני טעון יפה מעט מורכבת סידני בית האופרה הפרויקט (זה באינטרנט, וזה מגניב) והוא נטען ממש מהר, אבל לא היה מתאים טיוח כאשר מסתכלים על הבניין מתוך פרספקטיבה 3D היו דברים חסרים ... (לשם עם DirectX 10, אולי? אין לי מושג).כמו גם את זה, אני רק שם לב, כי סגנון מנהל חלונות (מה שהופך את אחד הדברים נראה חלקה צח) רב היה 80 מגה בייט של זיכרון RAM, 4 עם חלונות פתוחים; ו-Internet Explorer, עם אחד בלבד (כלומר, אחת) Google דף אינטרנט פתוח היה לאכול עד 100 מגה בייט של זיכרון RAM. אני ראתה מספיק, ולכן החלטתי לחזור XP, שם לפחות אני יודע איפה בתפריטים והשליטה לוחות היו ... ![]() אין בעיות בכלל בעת התקנת XP SP2, אני רק צריך לשנות את הגדרת ה-BIOS כדי לאלץ את המחשב כדי לבדוק את CD / DVD לפני הקורא את הדיסק הקשיח. עכשיו הכל נראה בסדר (רק קצת ריק ... לרחרח לרחרח ...). אני רק צריך להוריד כמה נהגים מ אירופה Acer תמיכה הדף (כלומר: הקול לא עובד), אשר אני עושה עכשיו. ואני יכול ליהנות שלי 2GB של זיכרון RAM ^ _ ^ (שלא להזכיר את מערכת ההפעלה רק לוקח עד כמה GBs, לא 10 GB) לסיכום, זה היה שווה את זה, אני חושב. לחיים שלך תשומת לב, JGott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל POP UPS הם בקרת חשבון משתמש אני חושב .... פניתי שלי מושבת
| |||
| |||
| כן, אני מנחש כך:), אבל מה באמת P * ssed אותי היתה העובדה של "בעיות תאימות" (או, ליתר דיוק, "חוסר תאימות בעיות"). אני רק צפוי לקרות להם בחלק הגדול שלי ואת תוכניות מעורפל, לא כזה של יישום (אשר עודכן, דרך אגב, זה התאריכים "אחורה" עד 2007 ...). Windows Vista ו נראה מגניב צנוע, עושה את זה, אבל אני לא ממש חושב המחשב מתחת 4GB של זיכרון RAM, הפעלת מספר יישומים ב Vista, יכול להתמודד עם זה, בכנות, ואני יודע שאני להיות קצת מוגזם. אישית, (למרות ידיעת internals של Vista בכלל), אני חושב Vista תהיה מאוד ידידותית למשתמש הממוצע מערכת הפעלה עבור המשפחה, עם eyecatchy ומולטימדיה אפשרויות, אבל זה יהיה סיוט בהתחלה לאנשים, כמוני, עם זאת ליהנות meddling , IMHO. אנו צריכים לחכות חבילות שירות, למרות. |
|
| |||
| |||
| מה אני אומר. לצחוק בקול רם AutoCAD הוא אישור על Vista, deable במטמון רק עם מצב של תת מיפוי וכו ', כי זה לוקח הרבה זיכרון. דן |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה! Acer נייד עם ויסטה Doesn't התחלה | Jamie | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 18 נובמבר 2009 12:33 |
| עדכון של Acer Sysem, וויל Vista עדיין עובד?? | minder | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 18 אוגוסט 2009 06:03 |
| תליית Acer Laptop עזרה | זג | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 21st יולי 2009 05:53 |
| שולחן עבודה חדש Acer מערכת הפעלה Vista. קבל שומר מסך לא יכול לעבוד. | Garigoun | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th מאי 2009 13:43 |
| האם Acer F-22 עובדים עם 64 bit Vista? | Rapolyne | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 4th נובמבר 2008 06:47 |
| שרשרת כלים | |
| |