![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Aš ką tik nupirko naujutėlis nešiojamas šį rytą (iš tikrųjų, aš rašau apie ją ), Tai Acer Aspire 9.414. Iki šiol aš gana malonu su juo, kurie vartojo jį per kelias valandas, tai atrodo gana madingas. Tačiau, ji ateina su Windows Vista pre-installed. Štai kodėl aš turiu dvi pagrindines problemas:1) aš girdėjau, kad Vista, tiesiog, šiukšlių. Specialiai DRM stuff, atsižvelgdamas daryti su muzika ir DVD. Aš girdėjau, kad Vista stebi jums daugiau nei reikia, todėl švaistomi ištekliai ir šildymo, teigdami, kad jums * * galima daryti ir ko * Can `t * do. Ar žinote, bet tai iš pirmų lūpų? 'Cause I'm svarsto swifting atgal į XP (kuris yra vienas I've got mano kompiuterį). I'll be darbo su AutoCAD ir kitas "Monster" įrankių, todėl greitis yra svarbu man. 2) įdiegti XP. Aš vidutiniškai pažengęs vartotojas, todėl žinau, kaip nustatyti viską. Ką aš nesu tikras apie tai, ar mano nešiojamas kompiuteris bus "susirūpinęs" apie mane, naudojant kitą OS. Manau, formatuoti ir įdiegti reikia pakankamai, bet aš norėčiau žinoti, tai tikrai. Viltis nors ten gali help me out, 'cause I'm floundering į abejonių jūra, tikrai . Aš negaliu pradėti diegti Apps if I'm not going išlaikyti Vista.Dėkojame už kantrybę ir laiką, JGott |
|
| |||
| |||
| Norėčiau pereiti prie XP. Jei bus naudojamas AutoCAD, jums reikės visų atminties jums reikia. Vienas iš mūsų klientų yra Vista ir AutoCAD, ir ji yra soooo lėtai. Aš havn't turėjo pirmų rankų naudoti Vista, I'm going to wait till Service Pack 2 išeina prieš pradėdami jį. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Klausymas apie problemas ir faktiškai patiria jų yra du visiškai skirtingi dalykai.
| |||
| |||
| Norėdami Emrys88, Ačiū už jūsų patarimus. I'm going to try AutoCAD ant laptopo rytoj ryte (kerta pirštus ).Dave, Yep, esate visiškai teisus. "If it's not broken, don't try to fix it." Tai tiesiog paprastai freaks me out a lot, kai aš iš naujo įdiegti OS (jūs žinote, jūs prarasite visus savo nustatymus ir turite pradėti nuo nulio). |
|
| |||
| |||
| Gerai padaryta. Kas nors skaitote šią žinutę, pažeminimas Vista į XP buvo tikrai verta! Štai istorija, tik jei kas nors įdomu: Aš įdiegta AutoCAD 2007 Vakar ryte (aš turėti tam tikrų problemų rozpakowywania failo, bet manau ji daugiau manęs naudojant skaitmeninio fotoaparato kortelės perkelti failą kaip Windows Vista pati ). Aš paspausti piktogramą ir ... Ta-Dah ... blizgus Vista langas: "Jūs bandote paleisti. exe failą ... gali būti kenksminga ... blah blah blah". Na, Taip, aš paspaudžia ant to, kad aš noriu jį vykdyti. Ta-Dah antra blizgios Vista lango: "Yra žinoma problema tarp programinės įrangos bandote paleisti ir Windows Vista. Prašom patikrinti bet kokį iš programinės įrangos atnaujinimus. Norite daugiau informacijos?". I beg your pardon? Na, yeah, informacija dažniausiai yra visada gerai ... Dar vienas Vista lango: "problema jums susiduria jau aptartas ... patikrinkite žemiau [nuoroda į Autodesk svetainėje nuoroda]." Taip, aš spauskite nuorodą. Kitas Vista langas: "Jūs ruošiatės atidaryti interneto ryšys. Ar tikrai?". Na, dar kartą, aš paspausti ant jo, taip manau aš tikrai gana apie tai, ką noriu daryti ... Kitas dalykas, aš atsimenu būdu buvo parsisiuntimo 13MB pleistras. Vietoje taupymo jį į kietąjį diską, aš tik jį atlikti, kad aš tris * * Daugiau Vista Windows įspėjimas man, kad aš būsiu vykdyti procesą, gali būti virusas ir tt ir pan. Na, bent jau pleistras padarė darbą Aš jį pastatyti tada vyko AutoCAD (po patvirtinti dar kartą, kad aš norėjau vykdyti šią programą ir teikti ją interneto prieigos ...). Aš įkelti Nice šiek tiek sudėtingas Sydney Opera House projektą (ji internete, ir it's cool), ir jis pakrautas tikrai greitai, bet ir tampa netinkamas Žiūrint iš 3D perspektyvos ten pastatas buvo ko trūksta ... (Daryti su DirectX 10, gal? Ne turiu).Taip pat, kad aš tik pastebėjau, kad langai stilius Manager (tas, kuris daro ką atrodo sklandus ir tvarkingas) buvo užimančias 80 MB RAM, 4 langus, ir Internet Explorer, tik su vienu (turiu galvoje, vienas) "Google" atidaryti tinklalapį valgė iki 100 MB RAM. Aš mačiau pakankamai, todėl aš nusprendžiau grįžti į XP, jei bent jau žinojau, kur meniu ir valdymo skydai buvo ... ![]() Jokios diegiant XP SP2 problemų, aš tik turėjo pakeisti BIOS priversti kompiuterį, patikrinkite, ar CD / DVD skaitytuvas prieš standųjį diską. Dabar viskas atrodo gerai (tik truputį tuščias ... prunkštelėti prunkštelėti ...). Aš tik norite atsisiųsti kai kurių iš Acer Europa Palaikymo puslapis vairuotojams (ty gero neveikia), kurią aš ką daro dabar. Ir aš galiu džiaugtis savo 2GB RAM ^ _ ^ (jau nekalbant BI tik užima kelias GBS, o ne 10 GB) Apibendrinant, buvo verta, manau. Cheers už dėmesį, JGott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| visų iškylančių langų yra Vartotojo abonemento valdymo tarnybos i think .... Pasuku mano išjungti
| |||
| |||
| Taip, aš taip supratote:), bet tai tikrai p * ssed mane buvo "suderinamumo problemų, tai" (ar, greičiau, "nesuderinamumo problemų"). Aš tik tikėtis, kad jiems atsitiks kai mano seniausių ir neaiškių programų, ne tokį prašymą (kuris buvo atnaujintas, beje, ji datų "grįžti" į 2007 ...). "Windows Vista atrodo kietas ir tvarkingas, jame, but I don't really think kompiuterį žemiau 4GB RAM, veikia kelios paraiškos dėl Vista galėtų susidoroti su ja, sąžiningai, ir aš žinau, aš vis tiek perdėti. Asmeniškai (nepaisant to, žinant, Vista vidinės ne visi), manau, kad Vista bus labai patogi OS kad vidutinė šeima, su eyecatchy ir multimedijos galimybes, tačiau tai bus pirmosios košmaras tiems, kurie, kaip ir aš, mėgautis gydymas su juo , IMHO. Mums teks palaukti paketai, though. |
|
| |||
| |||
| What did I say. Garsiai juoktis AutoCAD yra OK Vista, tiesiog deable spartinimo režimas pagal kartografavimo ir tt, nes tai užima daug atminties. Dan |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Padėti! Acer nešiojamą kompiuterį su Vista doesnt Pradžia | Jamie | Windows "operacinės sistemos | 5 | Lapkritis 18, 2009 12:33 |
| Atnaujinama Acer Sysem, bus Vista "vis dar veikia? | minder | Windows "operacinės sistemos | 1 | Rugpjūtis 18, 2009 06:03 |
| Hanging Acer Laptop Pagalba | Zag | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 7 | 21 liepa 2009 05:53 |
| Naujoji Acer Desktop Vista OS. Can't Get Ekrano į darbą. | Garigoun | Windows "operacinės sistemos | 2 | Gegužė 14, 2009 13:43 |
| Ar Acer F-22 Darbas su 64 bitų Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | 4 lapkritis 2008 06:47 |
| Temos įrankiai | |
| |