![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys, Es tikko nopircis pavisam jauns klēpjdators šorīt (faktiski, es esmu rakstiski par to ), Tas ir Acer Aspire 9.414. Līdz šim, es esmu ļoti priecīgs ar to, kuru izmanto tā, lai pāris stundu laikā, tā izskatās švītīgs pietiekami. Tomēr, tas nāk ar Windows Vista iepriekš instalēta. Tas ir iemesls, kāpēc man diviem galvenajiem jautājumiem:1) Esmu dzirdējis, ka Vista ir, burtiski, atkritumos. Speciāli DRM sīkumi, kam sakars ar mūziku un DVD diskos. Es dzirdēju, ka Vista monitori jums vairāk, nekā tas būtu, šādi izšķērdēt resursus un apkure, stāsta jums to, ko tu * var * darīt un ko jūs * can `t * do. Vai jūs zināt kādu šīs pirmā roka? 'Cause I'm apsver swifting atpakaļ uz XP (kas ir viens Man par manu datoru). Es strādāšu ar AutoCAD un citu "briesmoni" tools, tā ātrums ir svarīgs man. 2) instalēšana XP. Es esmu vidēji pieredzējis lietotājs, tāpēc es zinu, kā izveidot visu. Ko es neesmu pārliecināts par to, vai mans klēpjdators būs "par" par mani, izmantojot citu OS. Es domāju, formatējumu un instalējot tas būtu pietiekami, bet es gribētu zināt, tas for sure. Ceru, ka kāds, kas tur var man palīdzēt, "cēloni es esmu floundering ar jūras šaubas, tiešām . Es vienkārši nevar sākt instalēšanu apps, ja es neesmu gatavojas glabāt Vista.Paldies par jūsu pacietību un laiku, JGott |
|
| |||
| |||
| Es gribētu iet uz XP. Ja jūs izmantojat AutoCAD, jums būs nepieciešama visu atmiņu jums ir nepieciešams. Viens no mūsu klientiem ir vista un AutoCAD, un tā ir soooo lēni. Es havn't bija pirmreizējo izmantošanu, vista, es esmu, kas jāgaida līdz Service Pack 2 parādās pirms kļūst tā. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dzirdēt par problēmām un faktiski piedzīvo tās ir divas pilnīgi dažādas lietas.
| |||
| |||
| Lai Emrys88, Paldies par jūsu ieteikumiem. Es dodos izmēģināt AutoCAD par klēpjdators rīt no rīta (īkšķus ).Lai Dave, Yep, tu esi pilnīga taisnība. "Ja tas nav bojāta, nemēģiniet salabot". Tas ir tieši tas parasti Freaks me out daudz kad man ir jāpārinstalē OS (jūs zināt, jūs zaudējat visus iestatījumus un jums ir jāsāk no nulles). |
|
| |||
| |||
| OK, darīts. Ikvienam lasījumā šo ziņu, pazemināt Vista uz XP noteikti bija tā vērts! Šeit ir stāsts, tikai gadījumā, ja kāds ir ieinteresēts to: Es instal AutoCAD 2.007 vakar no rīta (es tomēr ir dažas problēmas unzipping failu, bet es domāju, tas bija vairāk saistīts ar mani, izmantojot digitālo kameru karti pārvietot failu, nevis Windows Vista pati ). Es noklikšķinājis uz ikonas un ... ta-dah ... spīdīga Vista logs: "Jūs mēģināt izpildīt. exe failu ..., varētu būt ļaunprātīga ... blah blah blah". Nu, jā, es noklikšķina uz tā to es gribu to izpildīt. Ta-Dah, otrā shiny Vista logs: "Tā ir zināma problēma starp programmu, kuru jūs mēģināt izpildīt un Microsoft Windows Vista. Lūdzu pārbaudiet no programmatūras pārdevējs atjauninājumus. Vai vēlaties vairāk informācijas?". Atvainojiet? Nu, jâ, informācija ir lielākoties vienmēr ir labs ... Vēl viena Vista logs: "jautājums jūs ko saskaras jau pievērsās ... lūdzu, pārbaudiet saites zemāk [link uz Autodesk mājaslapā]". Tātad, par saite I click. Vēl viens Vista Window: "Tu esi gatavojas atvērt internetresursa saite. Vai esat pārliecināts?". Nu, atkal es noklikšķinājis uz to, tāpēc es domāju, es esmu diezgan pārliecināts par to, ko es gribu darīt ... Nākamā lieta, ko es atceros darīt bija lejupielādēt 13MB plāksteris. Tā vietā, lai ietaupītu to uz cietā diska, es tikai izpildīt tā, lai es saņēmu * trīs * vairāk Vista Windows brīdinājums, ka man gatavojas izpildīt procesu, varētu būt vīruss un tā tālāk un tā tālāk. Nu, vismaz plāksteris darīja darbu Es varu noteikt to un pēc tam skrēja AutoCAD (pēc tam apstiprināt vēl vēlreiz, ka es vēlētos veikt šādu programmu un piešķirt tai piekļuvi internetam ...). Es ielādes jauku nedaudz komplekss Sydney Opera mājas projekts (tā ir online, un tas ir cool), un tas ielādes tiešām ātri, bet padarot nebija piemērota Aplūkojot ēkas 3D viedokļa bija lietas, trūkst ... (Lai sakars ar DirectX 10, varbūt? Man nav ideju).Kā arī, es tikko pamanīju, ka logi stils vadītājam (tāds, kas padara lietas izskatās gluda un veikls), bija patērē 80 MB RAM, ar 4 logiem ir atvērts, un Internet Explorer, tikai ar vienu (es domāju, ONE) Google lapas atvērt bija ēšana līdz pat 100 MB RAM. Esmu redzējis pietiekami, tāpēc es nolēmu doties atpakaļ uz XP, kur vismaz es zināju, kur izvēlnēm un vadības paneļi, tika ... ![]() Ne visos, instalējot XP SP2 problēmas, es tikko bija jāmaina BIOS iestatījumu, lai spēkā datoru, lai pārbaudītu CD / DVD lasītājs pirms cietā diska. Tagad viss izskatās sods (tikai nedaudz tukšs ... sniff sniff ...). Man ir tikai lejupielādēt dažus Acer Eiropa Atbalsts lapa autovadītājiem (ti skaņas nav darbu), kurus es esmu dara tagad. Un es varu izbaudīt manu 2GB RAM ^ _ ^ (nemaz nerunājot par OS tikai aizņem maz GBS, nevis 10 GB) Rezumējot, tā bija tā vērts, es domāju. Cheers Jūsu uzmanību, JGott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| visi pop ups ir lietotāja konta kontrole i domāju .... man palika mans off
| |||
| |||
| Jā, man likās tā:), bet tas, ko patiešām P * ssed mani off bija tas, ka "saderības problēmas" (vai, drīzāk, "nesaderību jautājumi"). Es tikai sagaidīt tās notiek kādā no maniem senākajiem un aizsedz programmas, ne tik pieteikumu (kas atjaunināta ar veidā; tas datumus "atpakaļ" uz 2007 ...). Windows Vista izskatās vēsa un glīta, tas, bet man nav īsti domāju, ka dators zem 4GB RAM, darbojas vairākas programmas uz Vista, var tikt galā ar to, godīgi, un es zinu, es esmu ir mazliet pārspīlēts. Personīgi, (lai gan zinot Vista iekšējās vispār), es domāju, ka Vista būs ļoti lietotājam draudzīgu OS par vidusmēra ģimeni, ar eyecatchy un multimediju iespējām, bet tas būs pirmais murgs cilvēkiem, kuri, līdzīgi man, baudīt iejaukusies ar to , IMHO. Mums būs jāgaida Servisa pakotnes, though. |
|
| |||
| |||
| Ko es saku. Lols AutoCAD ir ok uz Vista, tāpat deable caching režīms ar nepietiekamu kartes utt jo tas notiek daudz atmiņas. Dan |
![]() |
|
| Bookmarks |