![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Práve som kúpil zbrusu-nový notebook dnes ráno (v skutočnosti, som písať o ňom ), Že to Acer Aspire 9414. Až teraz, som celkom rád, že s ním, po použití sa na pár hodín, to vyzerá dosť šikovný. Avšak, je dodávaný s Windows Vista pre-nainštalované. To je dôvod, prečo som dostal dve hlavné otázky:1) som počul, že Vista je doslova nezmysel. Špeciálne DRM veci, ktoré majú niečo spoločné s hudbou a DVD. Počul som, že Vista vás monitoruje viac ako by mal, tak plytvaniu zdrojov a kúrenie, říkal ste, čo ste * * môže robiť a čo si môže `* t * robiť. Poznáte niektorú z prvej ruky? 'Pretože som zvažuje swifting späť na XP (čo je na jednej som sa dostal na mojom počítači). Uvidíme sa práca s AutoCAD a ďalšie "monštrum" nástrojov, takže rýchlosť je dôležitá pre mňa. 2) Inštalácia XP. Som priemerný-pokročilý používateľ, tak já vím, jak nastavit všetko. Čo si nie istý, či je môj notebook bude "dotknuté" o mne pomocou iného OS. Myslím, že formátovanie a inštalácie by malo byť dosť, ale já bych si to viem určite. Dúfam, že niekto tam môže pomôcť mne ven, 'príčina já floundering v mori pochybností, naozaj . Já prostě nedá spustiť inštaláciu aplikácie, ak som nebudem držať Vista.Ďakujeme za trpezlivosť a čas, JGott |
|
| |||
| |||
| Chcel by som ísť do XP. Ak budete pomocou AutoCADu, budete musieť všetky pamäte budete potrebovať. Jeden z našich klientov má Vista a AutoCAD a je soooo pomalý. I havn't mali prvej ruky použitie vista, budem čakať, až service pack 2 vyjde ešte pred získaním to. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vypočutie o problémoch a skutočne dochádza, sú dve úplne odlišné veci.
| |||
| |||
| Ak chcete Emrys88, Ďakujeme za vašu radu. Idem to skúsiť AutoCADu na notebooku zajtra ráno (palce ).Chcete-Dave, Jo, máš absolútnu pravdu. "Ak je to metabolizovateľná, nepokúšajte sa ju opraviť." Je to zvyčajne nadšencami mě ven hodně, když jsem přeinstalovat jeden OS (poznáte, môžete prísť o všetky vaše nastavenia a máte začať od nuly). |
|
| |||
| |||
| OK, hotovo. Čítanie pre každého, kto na tento post, znižovaniu Vista na XP bol určite stojí za to! Tu je príbeh, len v prípade, niekto sa zaujíma o to: Nainstaloval som AutoCAD 2007 včera ráno (som nejaké problémy unzipping v súbore, ale myslím, že mal urobiť viac, aby sa so mnou pomocou digitálneho fotoaparátu kartu pre prenos súborov, ako na Windows Vista sama ). Som klikol na ikonu a ... ta-Dah ... lesklý Vista okno: "Vy sa snažíte vykonať. exe súbor ... by mohol byť nebezpečný ... bla bla bla." No, áno, som klikol na to tak chcem, aby jeho výkon. Ta-Dah, druhej lesklý Vista okna: "Existuje známy problém medzi softvér sa pokúšate spustiť a Microsoft Windows Vista. Prosíme, skontrolujte všetky aktualizácie od softvéru. Prajete si viac informácií?". Prosím? No, jo, informácie je väčšinou vždy dobrá ... Ďalším Vista okna: "Otázka, ktorú ste čelí už bolo adresované ... prosím pozrite sa na nižšie uvedený odkaz [odkaz na webové stránky Autodesk]". Takže som na odkaz, kliknite na tlačidlo. Ďalším Window Vista: "Vy sa chystáte otvoriť webovej stránky odkaz. Are you sure?". No, opäť som klikol na to, tak myslím, som celkom istý, čo chcem robiť ... Budúci Pamätám si robí, čo bolo stiahnutie 13MB. Náplasť. Miesto uloženia na pevnom disku, jsem ho spustiť tak jsem * tri * viac Vista Windows varovania mi, že som šiel vykonať proces by mohol byť vírus a tak ďalej a tak ďalej. No, aspoň náplasť si prácu I postavil ho a potom běžel AutoCAD (po potvrdiť ešte raz znovu, že som chcel vykonať takýto program a poskytnúť jej prístup na internet ...). I naložené príjemný mierne zložitejšie Sydney Opera domu projektu (je to on-line, a je to v pohode) a nahraje naozaj rýchlo, ale zobrazovanie nebolo vhodné Pri pohľade na budovu z 3D pohľadu tam boli veci, chýba ... (Chcete-li s DirectX 10, snad? Nemám potuchy).Rovnako ako to, že som poznal, že okná v štýle manager (ten, ktorý robí, čo vyzerá hladký a úhledné) bola náročná 80 MB RAM, 4 okna otvoriť a Internet Explorer s iba jedným (tým myslím, ONE) google webpage open bol stravovania až na 100 MB RAM. Musel som videl dost, a tak som sa rozhodol vrátiť späť na XP, ak je aspoň som vedel, kde menu a ovládacie panely boli ... ![]() Nie na všetky problémy pri inštalácii XP SP2, som musel zmeniť nastavenia BIOS, aby donútil k počítaču skontrolovať CD / DVD čitateľa pred pevný disk. Teraz všetko vyzerá v poriadku (len trochu prázdny ... čuchať čuchať ...). Já jen musím stiahnuť nejaké ovládače z Acer Európa Podporte stránky (tj: zvuk nefunguje), ktoré mám teraz. A môžem tešiť môjho 2GB RAM ^ _ ^ (nehovoriac o OS zaberie len pár GBS, ne 10 GB) Zhrnieme-li, že stála za to, myslím. Dík za pozornosť, JGott |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| všetky vyskakovacie okná sú užívateľského účtu kontrolu myslím .... Obrátil som sa mine vypnutie
| |||
| |||
| Jo, já uhádnuť ju tak:), ale to, čo naozaj p * ssed ma bola skutočnosť, že "problémy s kompatibilitou" (alebo skôr "nezlučiteľnosti otázky"). Len som im nestane očakávať v niektorých z mojich najstarších a obskurní programy, ktoré nie sú v takej žiadosti (ktorá bola aktualizovaná, mimochodom, je dátum "späť" do roku 2007 ...). Windows Vista vyzerá cool a elegantný, ale, ale Nechcem really think počítač pod 4 GB RAM, beží niekoľko aplikácií pre Vista, mohli vyrovnať s tým, čestne, a viem, že som bol trochu prehnaný. Osobne (aj keď s vedomím, že vnútorné zariadenie zo Vista vôbec), myslím, že Vista bude veľmi užívateľsky prívetivé-OS pre priemernú rodinu, s eyecatchy a multimediálne možnosti, ale bude to na prvý nočnou morou pre tých, ktorí, ako já, zasahovanie sa tešiť, že , IMHO. Budeme musieť počkať na Service Pack, hoci. |
|
| |||
| |||
| Čo som povedal. Válet sa Autocad je ok pre Vista, len deable caching Spôsob sa pod-mapovanie atď, pretože to berie veľa pamäte. Dan |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Pomoc! Acer Notebook s Windows Vista Doesnt Štart | Jamie | Operačné systémy Windows | 5 | 18.listopadu 2009 12:33 |
| Aktualizovať Acer Sysem, Vista budú stále fungovať? | Minder | Operačné systémy Windows | 1 | 18. augusta 2009 06:03 |
| Závesný Acer Laptop Pomoc | Zag | Notebooky, Mobily a PDA | 7 | 21. júla 2009 05:53 |
| Nový Acer Desktop OS Vista. Can't get Screensaver na prácu. | Garigoun | Operačné systémy Windows | 2 | 14. mája 2009 13:43 |
| Má Acer F-22 Práca s 64 Bit Vista? | Rapolyne | Graphics Cards & Monitory | 7 | 4. novembra 2008 06:47 |
| Thread Tools | |
| |