![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок момачки, Управо сам купио потпуно нови лаптоп јутрос (заправо, ја сам на томе писмено ), Онда је то Ацер стремити 9414. До сада сам јако драго са њом, након што га користе за неколико сати, изгледа диван довољно. Ипак, то долази са Уиндоуси Видик пре-инсталиран. Због тога сам добио два главна брига:1) Чуо сам да Виста је, буквално, глупости. Посебно ДРМ ствари, који се уз музику и ДВД-а. Чуо сам да је Виста прати те више него што би требало, тако трошење ресурса и грејање, говорим вам оно што могу * * учинити и оно што сте * т * `могу учинити. Знате ли било коју од ове прве руке? 'Цаусе И'м обзиром суифтинг назад на КСП (који је један сам добила на мом стоном рачунару). Ја ћу радити са АутоЦАД и осталих "чудовишта" алата, тако брзо је важно за мене. 2) Инсталирање КСП. Ја сам у просеку-напредни корисник, тако да знам како да поставим све. Шта сам не сигуран о томе да ли је мој лаптоп ће се "брине" о мени помоћу другог ОС. Ваљда форматирања и инсталације то би требало бити довољно, али ја бих то знам засигурно. Надам се тамо неко може помоћ мене вањска страна, јер сам флоундеринг у море недоумице, стварно . Не могу покренути инсталацију аппс ако нећу задржати Виста.Хвала на стрпљењу и време, ЈГотт |
|
| |||
| |||
| Ја бих да иде на КСП. Ако ће се помоћу АутоЦАД, мораћете ће вам сва меморија која вам је потребна. Један од наших клијената је видик и АутоЦАД, а она је соооо полаган. Ја хавн'т имали прве руке коришћење видик, Им 'лијегање чекати док се Сервице Пацк 2 изађе пре него га. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Расправи о проблемима и доживљавамо их заправо су две сасвим различите ствари.
| |||
| |||
| За Емрыс88, Хвала на саветима. Им 'лијегање пробати АутоЦАД на лаптоп сутра ујутро (прст крижан ).За Даве, Ыеп, ти си апсолутно у праву. "Ако се не разбије, не покушавајте то поправити." То је само обично Фреакс ми пуно кад сам у једном наново ОС (знате ли изгубити све поставке и имате за почетак од нуле). |
|
| |||
| |||
| ОК, учињено. Јер свако ко чита овај пост, доунградинг Виста на КСП је дефинитивно исплати! Ово је прича, само за случај да је неко заинтересован за то: ЈА инсталиран АутоЦАД 2007 јучер ујутро (нисам има неких проблема унзиппинг датотеку, али мислим да је више учинити са мном користите дигитални фотоапарат картицу за пренос датотека Уиндоуси Видик него да сама ). Ја кликнуо на икону и ... та-дах ... потпуно Виста прозор: "Ви се покушавате извршити ан. ексе филе ... могао бити злонамјеран ... блах блах блах". Па, Да, ја кликнуо на то, па ми желите извршити га. Та-дах, други углачан Виста прозор: "Дошло је познат проблем између софтвера који покушавате извршити и Мицрософт Уиндоус Виста. Проверите надоградњи за било који од добављача софтвера. Желите ли више информација?". Опростите? Уелл, ыеах, информација је углавном увек добра ... Још један прозор Виста: "На питање да сте суочени већ обратили ... проверите на линк испод [линк на Аутодеск уебсите]". Дакле, на везу ја куцкати. Други Уиндоу Виста: "Ти си идући у уебсите отворили везу. Јесте ли сигурни?". Па, опет сам кликнуо на њега, тако да мислим да сам прилично сигуран о томе шта желим радити ... Следећи ствар Сјећам радиш је скидати 13МБ закрпе. Уместо да га сачувајте на тврди диск, ЈА праведан извршити тако сам добио * три * Уиндоус Виста више упозорење ми је да сам био идући у извршавање процеса могао бити вирус и тако даље и тако ближе. Па, барем патцх није рад И сет ит уп а онда еарлы АутоЦАД (након што је још потврдити још једном да сам хтела да изврши такав програм и приступ интернету грант то ...). Ја учитава згодна мало комплекса Сыднеы Опера Кућа пројекта (то је онлине, и то је супер) и он учита стварно брзо, али није примјерено жбукање Када се гледа на згради из 3Д перспективе су нестале ствари ... (Везе са ДирецтКс 10, можда? Ја немам појма).Као и да, нисам приметио да су прозори у стилу манагер (онај који чини оно изгледа глатка и уредан) је конзумирање 80 МБ РАМ-а, са 4 прозора отворен, и Интернет Експлорер, са само једном (мислим, један) гоогле уеб сајт је отворен исхраном до 100 МБ РАМ-а. Видио сам доста, па сам одлучио да се врати на КСП, где сам барем знао где меније и контролне табле су биле ... ![]() Нема проблема на све када инсталирате КСП СП2; сам морао променити БИОС подешавања на снагу рачунар да бисте проверили ЦД / ДВД читача пре врстог диска. Сада све изгледа у реду (само мало празан ... фрктати фрктати ...). Ја само морам скинути неки возачи из Европе Ацер Суппорт странице (нпр: звук не ради), шта ми радиш сада. И ја могу да уживају у моје 2ГБ РАМ-а ^ _ ^ (да не спомињем ОС узима само неколико ГБС, а не 10 ГБ) За сумирати је исплати, мислим. Клицање за своју пажњу, ЈГотт |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| свих искачућих прозора су контроле корисничког рачуна мислим .... Окренух минско искључено
| |||
| |||
| Да, тако сам погодити:), али оно што стварно п * ссед ме офф је заправо о "компатибилности питањима" (или, радије, "неспојивост бројева"). ЈА праведан догодити се очекује да у неким од мојих најстаријих и затамњивати програме, а не на такав програм (који је измењен, на путу, она датира "бацк" до 2007 ...). Уиндоус Виста изгледа цоол и уредност, то не, ипак ЈА донт 'стварно мислити рачунару испод 4ГБ РАМ-а, неколико апликација трчање на Видик, могао носити са тим, искрено, и ја знам да сам се мало претјерана. Лично, (иако је знао интерналс од Видик ат алл), мислим да ће Виста бити врло корисник-пријатан ОС за просјечну породицу, са еыецатцхы и мултимедијалних могућности, али то ће бити ноћне море у први људи који су, попут мене, уживајте меддлинг са њом , ИМХО. Ми ћемо морати сачекати сервисни пакети, ипак. |
|
| |||
| |||
| Шта сам рекао. Лол АутоЦАД је у реду на видик, само деабле цацхинг моде са под-Маппинг итд јер то узима доста меморије. Дан |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Помоћ! Ацер лаптоп с Видик доеснт Почетак | Јамие | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 5 | 18. новембар 2009 12:33 |
| Ажурирају један Ацер Сысем ће Виста Стилл Уорк? | Подсетник | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 18 аугуст 2009 06:03 |
| Вешање Лаптоп Ацер Помоћ | ЗАГ | Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји | 7 | 21. јула 2009 05:53 |
| Нови Ацер Десктоп Виста ОС. Не може добити Сцреенсавер за рад. | Гаригоун | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 14 мај 2009 13:43 |
| Да ли Ацер Ф-22 Рад са 64-битна Виста? | Раполыне | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 4 новембар 2008 06:47 |
| Тхреад Тоолс | |
| |