az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Vista ile Acer dizüstü -> XP

Reply

Konu Araçları
Old 18. Eylül 2007, 12:52
Yeni Üye Grubu

Default Vista ile Acer dizüstü -> XP

Merhaba çocuklar,

Sadece bu sabah yepyeni bir dizüstü bilgisayar satın (aslında, ben üzerine yazıyorum ), Bu Acer Aspire 9414's. Şimdi ben artık onunla birlikte sevindim kadar bir kaç saat için, yeteri kadar şık görünüyor kullanmış olmak. Ancak, Windows Vista önceden yüklenmiş geliyor. Bu yüzden iki ana endişeleri var's:

1) duydum ki Vista, kelimenin tam anlamıyla, çöp olduğunu. Özel DRM şeyler, müzik ve DVD ile yapmak zorunda. Ben Vista'yı daha, böylece, size * * ne yapabilirim ne * `* t için söylüyorum kaynakları ve ısıtma harcıyorsun gerektiğini yapmak daha izler duydum. Biliyor musun bu ilk el? Çünkü XP için geri swifting düşünüyor yaşıyorum (ki bu benim masaüstü bilgisayarda var) olduğunu. Ben AutoCAD ve diğer "canavar ile hız benim için önemlidir" araçları, bu çalışma olacak.

2) yükleme XP. Bir ortalama gelişmiş bir kullanıcı, bu nasıl her şeyi ayarlamak için biliyorum yaşıyorum. Ne hakkında emin değilim olsun benim laptop "endişe" Hakkımda başka bir işletim sistemi kullanıyor olacak. Ben biçimlendirme tahmin ve yeterli olacaktır yükleyerek, ama kesin olarak bilmek isterim.

Umarım biri var bana yardımcı olabilir, ben şüpheler bir deniz, gerçekten floundering yaşıyorum neden . Eğer Vista'nın devam edecek değilim Sadece uygulama yükleme başlatamazsınız.

Sabrınız ve zaman için teşekkürler,

JGott
Old 18. Eylül 2007, 12:57
Bağış Grubu

Ben Xp gitmek olur. Eğer AutoCAD kullanarak olacaktır, size ihtiyacınız olan tüm bellek gerekir.
Bir müşterilerimizin Vista ve AutoCAD vardır ve soooo yavaş.

Ben havn't ben Service Pack 2 kadar bekleyin olacak onu elde önce çıkan Vista'nın ilk el kullanımı vardı.
Old 18. Eylül 2007, 13:44
Yönetici Grubu

Sorunlar ve İşitme gerçekten karşılaşan iki tamamen farklı şeyler var.

Eğer tamir yok kırık değil.

Benim Sistemi: Hybr! D

İşlemci (ler):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Anakart:
HP nForce 560
RAM hafıza:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafik Kartı (ler):
Nvidia 7150M Onboard Entegre
Ses Kartı:
5,1 Onboard Entegre
Sabit Disk (ler):
250GB 5400RPM SATA300
Optik Sürücü (ler):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stok HP
Soğutma:
Stok HP
Ağ Bağlantısı / İnternet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Kablo
Monitör (ler):
17 "WXGA + HD Parlak Geniş ekran
İşletim Sistemi (ler):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 18. Eylül 2007, 14:21
Yeni Üye Grubu

Emrys88 için,

Sizin tavsiye için teşekkürler. Ben dizüstü yarın sabah (parmaklarını AutoCAD denemek için çarpı işareti olacak ).

Dave için

Evet, sen kesinlikle doğru demektir. Eğer bu bozuk değil ", bunu düzeltmek için" çalışmayın. Bu çok zaman OS yeniden yüklemek zorunda sadece genellikle Freaks benim (biliyorsun, tüm ayarları kaybedersiniz ve sıfırdan başlatmak için var).
Old 20. Eylül 2007, 04:05
Yeni Üye Grubu

Tamam, tamam. Herkes bu yazı okuma, XP, Vista downgrading için kesinlikle buna değer olduğunu!

İşte hikaye, sadece bu durumda birisi olarak ilgilenen's:

Ben AutoCAD 2007 dün sabah yüklü (bazı sorunları dosya unzipping var, ama ben daha bana dosya aktarmak için dijital fotoğraf makinesi kartını kullanarak yapması gereken tahmin Windows Vista'nın kendisi için daha ). Ben simgesi ve tıkladıkları ... TA-havalı ... bir parlak Vista penceresi: "Sen bir. exe dosyasını çalıştırmak için çalışıyoruz ... zararlı olabilir ... falan filan". Evet, Evet, bu ben çalıştırmak istiyorum tıkladım. Ta havalı, ikinci parlak Vista penceresi: "Burada ve çalıştırmak için Microsoft Windows Vista. Yazılımı satıcınıza herhangi bir güncellemeleri kontrol Lütfen çalıştığınız yazılım arasında bilinen bir konu. Size daha fazla bilgi edinmek ister misiniz?". Pardon? Evet, evet çok iyi her zaman, bilgi ...

Ancak başka bir Vista penceresi: "size dönük olduğunuz konu zaten ele oldu ... aşağıda [Autodesk siteye bağlantı bağlantıyı kontrol ediniz]". Yani, linke tıklayınca. Başka bir Vista Pencere: "Bir web sitesi linki açmak için devam etmektedir. Emin misiniz?". Evet, bir kez daha, ben bu, ben adil ne yapmak istediğim konusunda eminim tahmin tıklandığında ... Ben yaptığını hatırlıyorum sonraki şey 13MB yama indirme oldu. Bunun yerine sabit disk üzerinde kaydetme Ben Vista Windows bu süreci çalıştırmak için gidiyordu bana uyarı * üç * daha var, ben sadece, ve benzeri bir virüs ve benzeri olabilir çalıştırmak.

Şey, en azından yama çalışma yaptı Ve daha sonra AutoCAD koştum Bunu ayarlamak (henüz bir kez daha ben bu programı çalıştırmak ve internet erişimi ...). hibe istedim onaylamak için sonra I (online's, iyi bir biraz karmaşık Sidney Opera house proje yüklenir ve serin) ve gerçekten hızlı yüklendi, ancak görüntüleştirme uygun değildi Bir 3D perspektif oradan bina bakarak şeyler eksik vardı ... (DirectX 10 ile birlikte, belki de yapmak için? Hiç bir fikrim yok).

De olduğu gibi, sadece, Windows stil yöneticisi (bir herşeyi yapar düzgün ve düzenli) alıcı RAM 80 MB oldu, 4 pencereleri açık görünüyor fark; ve Internet Explorer, sadece bir (I) Google bir anlamı açık web sayfası RAM 100 MB kadar yemek oldu. Yeterince Ben geri XP, burada en azından nerede menüleri ve kontrol panelleri biliyordum gitmek için karar görmüştü ...

Her zaman XP SP2 yükledikten yok sorunları; Sadece CD kontrol etmek için bir BIOS bilgisayarın güç ayarını değiştirmek / DVD okuyucu sabit disk önce vardı.

Şimdi herşey yolunda (biraz boş ... ...). Sniff Sniff görünüyor Sadece Acer Avrupa Destek sayfasından bazı sürücüleri indirmek için (örneğin: ses çalışmıyor) ve şu anda da yapıyorum var. Ve ben ^ _ ^ (OS belirtmeyi sadece birkaç GBS değil, 10 GB sürer) RAM benim 2GB yararlanabilirsiniz

Özetle, bu değer, sanırım.

Şerefe İlginiz için,

JGott
Old 20. Eylül 2007, 04:11
Bağış Grubu

tüm pop up kullanıcı hesabı kontrol I olduğunu düşünüyorum .... ben kapalı

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 20. Eylül 2007, 04:26
Yeni Üye Grubu

Evet, ben öyle tahmin:), ama gerçekten off * yaz ssed p "uyumluluk sorunları ve gerçek" (ya da değil, "uyumsuzluk sorunları") oldu. Sadece bazı eski ve karanlık programların içinde bu tür bir uygulama yok olmasını (bu, bu arada güncellendi; bu "geri" 2007 ...). tarihi onları bekleniyor

Windows Vista iyi ve düzgün, öyle; ama gerçekten 4GB RAM bir bilgisayar altında Vista'da bazı uygulamaları çalıştırmak, onunla birlikte dürüstçe üstesinden gelebilir sanmıyorum; ben de biraz abartılı açıyorum biliyorum görünüyor. Kişisel olarak, (at Vista'nın tüm), Ben Vista'nın çok kullanıcı ortalama aile dostu işletim sistemi ile ve multimedya seçenekleri eyecatchy; ama insanlar için ilk başta bir kabus olacaktır çok iç bilmeden rağmen kim, ben gibi ile karışma zevk , IMHO. Biz Hizmet paketleri beklemek için de vardır.
Old 20. Eylül 2007, 04:56
Bağış Grubu

Ne dedim ben. Çok komik

Autocad Vista ok, sadece ile modunda önbelleğe deable altında çünkü fazla belleğe alır vb haritalama.

Dan
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından