менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Acer ноутбук з Vista -> XP

Reply

Різьба Інструменти
Old 18 вересня 2007, 12:52
Нові члени групи

Default Acer ноутбук з Vista -> XP

Привіт хлопці,

Я тільки що купив новенький ноутбук сьогодні вранці (на самом деле, я пишу на ньому ), Це Acer Aspire 9414. До цих пір, я дуже рада з ним, використавши її протягом декількох годин, це виглядає досить відмінною. Тим не менш, вона поставляється з попередньо управлінням Windows Vista встановлена. Ось чому у мене дві головні проблеми:

1) Я чув, що Vista є, буквально, сміття. Спеціально DRM речі, що мають відношення до музики і DVD. Я чув, що Vista Монітори вас більше, ніж вона повинна, таким чином, нераціонального використання ресурсів і опалення, кажу вам, що якщо можете робити, а що ви можете * `T * робити. Чи знаєте ви це з перших рук? 'Cause I'm розгляді swifting назад в XP (який є одним в мене на моєму робочому столі комп'ютера). Я буду працювати з AutoCAD та інших "монстрів" інструменти, так що швидкість важлива для мене.

2) Установка XP. Я середній просунутий користувач, тому я знаю, як налаштувати все. Що я не впевнений, чи є про моєму ноутбуці буде "стурбований" Мені з використанням інших операційних систем. Я думаю, форматування і встановлювати воно має бути достатньо, але я б хотів, щоб знати це напевно.

Надії Комусь може допомогти мені, бо я борсався в море сумнівів, насправді . Я просто не можу почати встановлення додатків, якщо я не буду тримати Vista.

Дякуємо за ваше терпіння і час,

JGott
Old 18 вересня 2007, 12:57
Донор групи

Я б з XP. Якщо ви будете використовувати AutoCAD, вам буде потрібно вся пам'ять вам потрібно.
Один з наших клієнтів має перспективу і AutoCAD, і це Soooo повільно.

Я був першим Havn't використання рук Vista, я буду чекати з пакетом оновлень 2 виходить, перш ніж вона.
Old 18 вересня 2007, 13:44
Адміністратор групи

Почувши про проблеми і фактично відчувають їх дві зовсім різні речі.

Якщо вона не порушена не усунути її.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 18 вересня 2007, 14:21
Нові члени групи

Для Emrys88,

Спасибо за совет. Я постараюся AutoCAD на ноутбуці завтра вранці (пальці схрещені ).

Дейв,

Так, ви абсолютно праві. "Якщо не зламано, не намагайся полагодити". Це просто вона зазвичай маніяки мене багато, коли мені доведеться перевстановити ОС (ви знаєте, ви втратите всі ваші налаштування і ви повинні почати з нуля).
Old 20 вересня 2007, 04:05
Нові члени групи

ОК, зроблено. Для тих, хто читав цю посаду, пониження Vista в XP безперечно варто!

Ось історія, тільки в разі, якщо хто в цьому зацікавлений:

Я встановив AutoCAD 2007 Учора вранці (я мав деякі проблеми розпакувати файл, але я думаю, це було більше пов'язане зі мною, використовуючи цифрову камеру карту для передачі файлів, ніж сама Windows Vista ). Я клацнув на значку і ... Ta-Dah ... блискучі вікна Vista: "Ви намагаєтеся виконати. EXE файл ... може бути шкідливим ... Blah Blah Blah". Ну так, я натиснув на нього, тому я хочу, щоб її виконати. Ta-Dah, друга блискуча вікно Vista: "Існує відома проблема між програмним забезпеченням ви намагаєтеся виконати і Microsoft Windows Vista. Будь ласка, перевірте наявність оновлень від постачальника програмного забезпечення. Хочете більше інформації?". Прошу вибачення? Ну, так, інформація в основному завжди добре ...

Ще одне вікно Vista: "Питання вам протистоять вже розглядався ... Прохання перевірити за посиланням нижче [посилання на сайт Autodesk]". Так, за посиланням я натискаю. Інші Vista вікно: "Ви збираєтеся відкрити сайт. Ти впевнений?". Ну, знову ж таки, я натиснув на нього, тому я думаю, я достатньо впевнений, що я хочу зробити ... Наступне, що я роблю, пам'ятаєте 13MB завантаження патчів. Замість збереження її на жорсткий диск, я просто виконати так, щоб я отримав три * * Windows Vista більш попередили мене, що я збираюся виконати процес, може бути вірус, і так далі і тому подібне.

Ну, по крайней мере, патч зробив роботу Я поставив його, а потім побіг AutoCAD (після того, щоб підтвердити ще раз, що я хотів, щоб виконати таку програму і надавати йому доступ в інтернет ...). Я завантажив Nice досить складною, Sydney Opera House Project (це в Інтернеті, і це круто) і завантажуються дуже швидко, але не було надання відповідних Дивлячись на будівлю від 3D перспективи є речі не вистачає ... (Щоб робити з DirectX 10, чи що? Я не знаю).

Поряд з цим, я помітив, що менеджер вікон стиль (той, який робить речі виглядає гладким і акуратним) поглинав 80 МБ RAM, 4 з відкритими вікнами і Internet Explorer, за допомогою тільки одного (я маю на увазі одне) Google веб-сторінка була відкрита їжі до 100 МБ ОЗУ. Я бачив досить, і я вирішив повернутися назад на XP, де принаймні я знав, де меню і панелі управління були ...

Ніяких проблем при установці XP SP2, мені просто довелося змінити налаштування BIOS, щоб змусити комп'ютер, щоб перевірити CD / DVD Reader перед жорстким диском.

Зараз все виглядає добре (трохи пусто ... Sniff Sniff ...). Я тільки завантажити деякі драйвери від Acer сторінці підтримки Європі (тобто звук не працює), який я зараз роблю. І я можу користуватися моєї 2 Гб ОЗУ ^ _ ^ (не кажучи вже про тільки ОС займає декілька ГБ, а не 10 ГБ)

Загалом, воно було того варте, я думаю.

Cheers за вашу увагу,

JGott
Old 20 вересня 2007, 04:11
Донор групи

всі злети поп-користувачів і керування обліковими записами думати .... Я повернув моє Off

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Old 20 вересня 2007, 04:26
Нові члени групи

Так, я зрозумів так:), але що дійсно P * ssed мене було те, про "проблеми із сумісністю" (або, скоріше, "проблем з сумісністю"). Я просто очікував, що вони відбуваються в деяких з моїх старих і неясними програмами, не в такій заявці (оновлено який, до речі, це дати "відкату" до 2007 ...).

Windows Vista виглядає чудово і акуратним, він, але я не думаю комп'ютера нижче 4 ГБ оперативної пам'яті, запуску декількох додатків на Vista, можуть впоратися з нею, чесно кажучи, і я знаю, що трохи перебільшена. Особисто (незважаючи знаючи внутрішнє Vista на всіх), я думаю, Vista буде дуже зручна ОС для середньої сім'ї, з eyecatchy та медіа-сторінки, але це буде кошмаром спочатку для тих, хто, як і я, користуватися втручання з ним , IMHO. Нам доведеться почекати пакети служби, однако.
Old 20 вересня 2007, 04:56
Донор групи

Про що я кажу. Ха-ха-ха

Autocad нормально на Vista, просто deable режим кешування з заступником Генерального відображенні т.д., тому що потрібно багато пам'яті.

Dan
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Допомога! Acer ноутбук з Vista Doesn't Початок Jamie Операційні системи Windows 5 18 листопада 2009 12:33
Оновлення Acer Sysem, Vista буде працювати? моторист Операційні системи Windows 1 18 серпня 2009 06:03
Висячі Ноутбук Acer Допомога Заг Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 21 липня 2009 05:53
Новий Acer Desktop Vista. Неможливо отримати Скрінсейвер на роботу. Garigoun Операційні системи Windows 2 14 травня 2009 13:43
Лі Acer F-22 працює з 64 розрядної Vista? Rapolyne Графічні карти & Монітори 7 4 листопада 2008 06:47
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.