![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Привет, Току-що направени компютър част от домейн, но не знам как да добавите потребител също. Мога да добавите потребител към домейн и влезте в системата, но това е нова сметка. Кажи потребител "Сърцевина" е с помощта на компютър завинаги. Как мога да се добави "Сърцевина" към домейн с всичките му документи? Благодарности |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Аз не мисля, че означава домейн. Това се случва да се обърка много хора. Поправи ме, ако съм грешен, но искате да: Преместване на потребител сметка от един стар компютър с нова, с всички настройки, документи и др любими? Много просто. Windows Easy Transfer. Отидете в Control Panel, и въведете в полето за търсене "Добре дошли" без кавичките, след това кликнете върху "Добре дошъл Център" Изберете "прехвърляне на файлове и настройки" (или нещо подобно) и щракнете върху прозореца boxy нещо "Стартирайте Windows Easy Transfer" След това следвайте указанията на екрана, и то ще направя всичко за вас.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не съществува специфичен начин да направите това, недостиг на ръчно копиране на всички, които ползват документи намира на домейн сметка. По принцип трябва да се копират всички потребители документи от стария си компютър, и да я тури върху тяхната мрежа акция. След това поставете ги на домейн потребителски акаунт, дай ги на разрешения за използване този домейн вече се присъединиха компютър, пренасочи своите документи моята папка в мрежата акции, а този го. Там не е бърз начин за прехвърляне на работната група от настройката на домейн. И това става по-лошо, тъй като някои потребители се съхранява всичко, на работния плот, някои от корена шофиране, а някои в% Документи и настройки% / потребителско име.
|
| |||
| |||
| А, извинявай, аз разбрали оригиналния въпрос.
__________________ "Защо са направили [PS3 Slim] стик с кацане на НЛО правоъгълник гледам" --- Nilay Пател; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Благодарение serverguy Предполагам, че ще ходи да ме много работа и търпение. Фирмата работи за да има нормална Workgroup мрежа и те искат да променят това. Те искат на мрежа, за да бъдат контролирани от Active Directory. Имам сървър на всички с рекламата и имам няколко теста компютри, които се присъединиха към "АД. Но сега аз съм остана за това, как да има потребител, за да влезете във всеки компютър, част от домейн и достъп до своите документи. Дали всички потребители документи и настройки трябва да бъде в рекламната сървър? Как да се ре-директен? Благодарности! |
|
| |||
| |||
| Това е доста добра статия: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Можете да съхранявате профилите където някога ли наистина, на файлов сървър, на АД сървъра, на вашия уеб сървър, ако желаят това LOL. Google е най-добрият ти приятел ![]() И тестова среда като сте настроили е най-добрият начин да се учи, преди да я поименно.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Благодарение ServerGuy Имам по-добро разбиране и ще направят повече изследвания. Имам на файл сървъра и ще се използва за пренасочване. Благодарности |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Ако можете да заседнат, аз все още ще бъда тук.
__________________ serverguy |