menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Přidání existující uživatele na jinou doménu

Reply

Thread Nástroje
Old 7. května 2009, 12:39
Člen Skupina

Default Přidání existující uživatele na jinou doménu

Ahoj,

Jen jsem udělal počítač součástí domény, ale nevím, jak přidat uživatele také. Nemohu přidat uživatele do domény a přihlaste se, ale je to nový účet. Řekni uživatele "Corey" byl pomocí počítače navždy. Jak mohu přidat "Corey" do domény se všemi jeho dokumenty? Díky
Old 8. května 2009, 14:09
Dárce Skupina

Nemyslím si, že máte na mysli doménu.

Že to bude mást hodně lidí.

Opravte mě, jestli jsem špatně, ale chcete:

Přesuňte uživatelský účet ze starého počítače do nového, se všechna nastavení, dokumenty a oblíbeným atd.?

Velmi jednoduché. Windows Easy Transfer.

Jdi na Ovládací panely a do vyhledávacího pole "vítají" bez uvozovek, pak klikněte na "Welcome Center"

Zvolte "Přenos souborů a nastavení" (nebo něco podobného) a klepněte na tlačítko v pravém horním okně krabicovitý věc "Start Windows Easy Převod"

Potom postupujte podle pokynů na obrazovce-a budeme dělat všechno pro Vás.
Old 8. května 2009, 15:21
Moderátor skupiny

Neexistuje žádný konkrétní způsob, jak to udělat, nedosahuje ručně zkopírovat všechny uživatele ve všech dokumentů k účtu domény.

V podstatě budete muset zkopírovat všechny uživatele dokumentů, jejich starý počítač, a umístil jej na jejich síti sdílet.

Pak je zřídil doméně uživatelský účet, dát jim povolení k užívání této domény nyní připojil počítač, přesměrovat své složky Dokumenty na síťové sdílené položce, a to je to.

Neexistuje rychlý způsob převodu z pracovní skupiny pro nastavení domény. A to je ještě horší, protože někteří uživatelé ukládat vše na ploše, některé na root disku, a někteří v% Documents and Settings% / uživatelské_jméno.

Můj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Základní deska:
Asus P5Q Pro
Paměť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
Naprostá
Optická mechanika (s):
Sony al cheapo jedna.
Case / PSU:
Antec tři sta
Chlazení:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 případu fanoušků.
Síť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operační systém (y):
XP SP3
Old 8. května 2009, 15:54
Dárce Skupina

Ach, promiňte, já špatně původní otázku.
Old 11. května 2009, 06:44
Člen Skupina

Díky serverguy

Myslím, že to jde, aby mě hodně práce a trpělivosti. Společnost I práci má normální pracovní skupiny sítě a chtějí to změnit. Chtějí do sítě, aby byly kontrolovány pomocí Active Directory. Mám server všechno s AD a mám pár zkušebních počítačích, které jsou připojeny k AD. Ale teď jsem přilepená na to, jak se uživatel přihlásit se do jakéhokoli počítače součástí domény a přístup ke svým dokumentům. Má každý uživatelů dokumentů a nastavení, musí být v AD serveru? Jak mohu znovu-přímé?

Díky!
Old 11. května 2009, 10:38
Moderátor skupiny

To je docela dobrý článek:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Můžete ukládat profily, pokud vůbec chcete opravdu na souborový server, na AD serveru na server, pokud si to přejí, lol.

Google je vám nejlepší kamarádka

A testovací prostředí, jak jste si stanovili, je nejlepší způsob, jak se učit, než začnete rolka to.

Old 11. května 2009, 13:36
Člen Skupina

Díky ServerGuy

Mám lepší porozumění a budou se více výzkumu. Mám soubor serveru a bude používat pro přesměrování. Díky
Old 11. května 2009, 13:40
Moderátor skupiny

Citace:
Původně Poslal atorres0506 View Post
Díky ServerGuy

Mám lepší porozumění a budou se více výzkumu. Mám soubor serveru a bude používat pro přesměrování. Díky
Žádný problém.

Pokud narazíte, budu stále tady.

Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Kde koupit doménové jméno? orangemanta Web Design, hosting & SEO 10 20. duben 2009 00:08
Potřebujete poradit o přidání ventilátoru do SFF ks unknownsingh Obecné Hardware Chat 5 27. dubna 2008 05:00
Doporučení pro přidání druhého monitoru benjjj6 Graphics Cards & Monitory 7 27. březen 2008 15:41
Přidání RAM memsces Procesory, základní desky & RAM 1 22. října 2007 11:37
Doména není k dispozici? MJSPC Operační systémy Windows 1 30. červen 2007 07:59
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.