![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Jen jsem udělal počítač součástí domény, ale nevím, jak přidat uživatele také. Nemohu přidat uživatele do domény a přihlaste se, ale je to nový účet. Řekni uživatele "Corey" byl pomocí počítače navždy. Jak mohu přidat "Corey" do domény se všemi jeho dokumenty? Díky |
|
| |||
| |||
| Nemyslím si, že máte na mysli doménu. Že to bude mást hodně lidí. Opravte mě, jestli jsem špatně, ale chcete: Přesuňte uživatelský účet ze starého počítače do nového, se všechna nastavení, dokumenty a oblíbeným atd.? Velmi jednoduché. Windows Easy Transfer. Jdi na Ovládací panely a do vyhledávacího pole "vítají" bez uvozovek, pak klikněte na "Welcome Center" Zvolte "Přenos souborů a nastavení" (nebo něco podobného) a klepněte na tlačítko v pravém horním okně krabicovitý věc "Start Windows Easy Převod" Potom postupujte podle pokynů na obrazovce-a budeme dělat všechno pro Vás.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žádný konkrétní způsob, jak to udělat, nedosahuje ručně zkopírovat všechny uživatele ve všech dokumentů k účtu domény. V podstatě budete muset zkopírovat všechny uživatele dokumentů, jejich starý počítač, a umístil jej na jejich síti sdílet. Pak je zřídil doméně uživatelský účet, dát jim povolení k užívání této domény nyní připojil počítač, přesměrovat své složky Dokumenty na síťové sdílené položce, a to je to. Neexistuje rychlý způsob převodu z pracovní skupiny pro nastavení domény. A to je ještě horší, protože někteří uživatelé ukládat vše na ploše, některé na root disku, a někteří v% Documents and Settings% / uživatelské_jméno.
|
| |||
| |||
| Ach, promiňte, já špatně původní otázku.
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Díky serverguy Myslím, že to jde, aby mě hodně práce a trpělivosti. Společnost I práci má normální pracovní skupiny sítě a chtějí to změnit. Chtějí do sítě, aby byly kontrolovány pomocí Active Directory. Mám server všechno s AD a mám pár zkušebních počítačích, které jsou připojeny k AD. Ale teď jsem přilepená na to, jak se uživatel přihlásit se do jakéhokoli počítače součástí domény a přístup ke svým dokumentům. Má každý uživatelů dokumentů a nastavení, musí být v AD serveru? Jak mohu znovu-přímé? Díky! |
|
| |||
| |||
| To je docela dobrý článek: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Můžete ukládat profily, pokud vůbec chcete opravdu na souborový server, na AD serveru na server, pokud si to přejí, lol. Google je vám nejlepší kamarádka ![]() A testovací prostředí, jak jste si stanovili, je nejlepší způsob, jak se učit, než začnete rolka to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Díky ServerGuy Mám lepší porozumění a budou se více výzkumu. Mám soubor serveru a bude používat pro přesměrování. Díky |
|
| |||
| |||
| Citace:
Pokud narazíte, budu stále tady.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Kde koupit doménové jméno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. duben 2009 00:08 |
| Potřebujete poradit o přidání ventilátoru do SFF ks | unknownsingh | Obecné Hardware Chat | 5 | 27. dubna 2008 05:00 |
| Doporučení pro přidání druhého monitoru | benjjj6 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 27. březen 2008 15:41 |
| Přidání RAM | memsces | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 22. října 2007 11:37 |
| Doména není k dispozici? | MJSPC | Operační systémy Windows | 1 | 30. červen 2007 07:59 |
| Thread Nástroje | |
| |