μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Η προσθήκη προσδιορισμού χρήστη σε έναν άλλο τομέα

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 7ης Μαΐου 2009, 12:39
Μέλος Ομάδα

Γειά,

Έκανα ένα μέρος του υπολογιστή σε έναν τομέα, αλλά δεν ξέρω πώς να προσθέσετε το χρήστη. Μπορώ να προσθέσω ένα χρήστη με το όνομα και συνδεθείτε αλλά είναι ένα νέο λογαριασμό. Πες χρήστη "Corey" άρχισε να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για πάντα. Πώς μπορώ να προσθέσω "Corey" με τον τομέα με το σύνολο του / της τα έγγραφα; Ευχαριστώ
Old 8ης Μαΐου 2009, 14:09
Ομάδα Δωρητών

Δεν πιστεύω ότι εννοείς domain.

Αυτό γίνεται για να προκαλέσει σύγχυση σε πολλούς ανθρώπους.

Διορθώστε με αν είμαι λάθος, αλλά θέλετε να:

Μετακινήστε ένα λογαριασμό χρήστη από έναν παλιό υπολογιστή σε έναν νέο, με όλες τις ρυθμίσεις, τα έγγραφα και τα αγαπημένα κ.λπ.;

Πολύ απλό. Windows Easy Transfer.

Πηγαίνετε στο Control Panel, και το είδος στο πλαίσιο αναζήτησης "Welcome" χωρίς εισαγωγικά, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Welcome Center"

Επιλέξτε "μεταφέρετε αρχεία και ρυθμίσεις" (ή κάτι παρόμοιο) και κάντε κλικ στο πάνω παράθυρο boxy πράγμα "Start Windows Easy Transfer"

Στη συνέχεια ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη, και θα κάνουμε τα πάντα για σας.
Old 8ης Μαΐου 2009, 15:21
Συντονιστής Ομάδας

Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να γίνει αυτό, το χέρι της μικρής αντιγραφή όλων των χρηστών σε όλα τα έγγραφα για να το λογαριασμό τομέα.

Βασικά πρέπει να αντιγράψετε όλα τα έγγραφα των χρηστών, από τον παλιό υπολογιστή, και το θέσω για τους δικτύου.

Τότε που τους ένα λογαριασμό χρήστη τομέα, να τους δώσουν δικαιώματα για να χρησιμοποιήσετε αυτό το όνομα εντάχθηκε πλέον υπολογιστή, ανακατευθύνετε τους εγγράφων μου φάκελο στο δίκτυο μετοχή, και thats it.

Δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος μεταφοράς της ομάδας εργασίας από την εγκατάσταση με τον τομέα. Και αυτό είναι χειρότερο, διότι ορισμένοι χρήστες αποθηκεύουν τα πάντα στην επιφάνεια εργασίας, περίπου στη ρίζα δίσκο, και σε ορισμένες%% Documents and Settings / Username.

Το σύστημά μου: Eclipse

Processor (s):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Motherboard:
Asus P5Q Pro
Μνήμες:
OCZ 8GB 800MHz
Κάρτα γραφικών (ες):
Saphire Radeon 4850
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
VAST
Optical Drive (s):
Sony al cheapo ένα.
Υπόθεση / PSU:
Antec τριακόσιες
Ψύξη:
Cooler Αρκτικής 7 Pro, 3 περίπτωση οπαδούς.
Network / Internet:
Τιτάν ADSL
Monitor (ες):
Dual 19 "LCD
Operating System (s):
XP SP3
Old 8ης Μαΐου 2009, 15:54
Ομάδα Δωρητών

Α, συγνώμη, θα παρανοήσει την αρχική ερώτηση.
Old 11η Μαΐου 2009, 06:44
Μέλος Ομάδα

Χάρη serverguy

Μάλλον πρόκειται να με πολλή δουλειά και υπομονή. Η εταιρία μου για το έργο έχει μια κανονική ομάδα εργασίας του δικτύου και θέλουν να το αλλάξετε. Θέλουν να είναι το δίκτυο που ελέγχεται από την Active Directory. Έχω τον server που με όλα τα AD και έχω ένα ζευγάρι των δοκιμών υπολογιστές που συνδέονται με την AD. Αλλά τώρα έχω κολλήσει για το πώς θα πρέπει ο χρήστης να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέρος του τομέα και να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα. Μήπως όλα τα έγγραφα και τις ρυθμίσεις των χρηστών πρέπει να είναι σε server AD; Πώς άμεση αποκατάσταση;

Ευχαριστώ!
Old 11η Μαΐου 2009, 10:38
Συντονιστής Ομάδας

Αυτό είναι ένα αρκετά καλό άρθρο:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Μπορείτε να αποθηκεύσετε το προφίλ ποτέ όταν θέλετε πραγματικά, σε ένα διακομιστή αρχείων, για την AD server, σε webserver σας εάν το επιθυμούν lol.

Η Google είναι ο καλύτερος φίλος σας

Και μια δοκιμή περιβάλλοντος, όπως σας έχουν συστήσει είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε, πριν από την ονομαστική έξω.

Old 11η Μαΐου 2009, 13:36
Μέλος Ομάδα

Χάρη ServerGuy

Έχω μια καλύτερη κατανόηση και θα κάνει περισσότερα για την έρευνα. Έχω ένα αρχείο διακομιστή και θα το χρησιμοποιεί για αναπροσανατολισμό. Ευχαριστώ
Old 11η Μαΐου 2009, 13:40
Συντονιστής Ομάδας

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας atorres0506 View Post
Χάρη ServerGuy

Έχω μια καλύτερη κατανόηση και θα κάνει περισσότερα για την έρευνα. Έχω ένα αρχείο διακομιστή και θα το χρησιμοποιεί για αναπροσανατολισμό. Ευχαριστώ
Δεν υπάρχει πρόβλημα.

Εάν έχετε κολλήσει, Θα εξακολουθεί να είναι εδώ.

Reply

Register

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Πού να αγοράσετε ένα domain name; orangemanta Web Design, Hosting & SEO 10 20 Απρ 2009 00:08
Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με την προσθήκη ενός ανεμιστήρα σε SFF PC unknownsingh Γενική Συζήτηση Hardware 5 27 Απρ 2008 05:00
Συστάσεις για την προσθήκη ενός δεύτερου παρακολουθεί benjjj6 Κάρτες Γραφικών & Monitors 7 27 Μαρ 2008 15:41
Η προσθήκη RAM memsces Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 1 22 Οκτ 2007 11:37
Τομέας Μη διαθέσιμη;;; MJSPC Λειτουργικά συστήματα Windows 1 30 Ιουν 2007 07:59
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.