![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γειά, Έκανα ένα μέρος του υπολογιστή σε έναν τομέα, αλλά δεν ξέρω πώς να προσθέσετε το χρήστη. Μπορώ να προσθέσω ένα χρήστη με το όνομα και συνδεθείτε αλλά είναι ένα νέο λογαριασμό. Πες χρήστη "Corey" άρχισε να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή για πάντα. Πώς μπορώ να προσθέσω "Corey" με τον τομέα με το σύνολο του / της τα έγγραφα; Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Δεν πιστεύω ότι εννοείς domain. Αυτό γίνεται για να προκαλέσει σύγχυση σε πολλούς ανθρώπους. Διορθώστε με αν είμαι λάθος, αλλά θέλετε να: Μετακινήστε ένα λογαριασμό χρήστη από έναν παλιό υπολογιστή σε έναν νέο, με όλες τις ρυθμίσεις, τα έγγραφα και τα αγαπημένα κ.λπ.; Πολύ απλό. Windows Easy Transfer. Πηγαίνετε στο Control Panel, και το είδος στο πλαίσιο αναζήτησης "Welcome" χωρίς εισαγωγικά, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Welcome Center" Επιλέξτε "μεταφέρετε αρχεία και ρυθμίσεις" (ή κάτι παρόμοιο) και κάντε κλικ στο πάνω παράθυρο boxy πράγμα "Start Windows Easy Transfer" Στη συνέχεια ακολουθήστε τις προτροπές στην οθόνη, και θα κάνουμε τα πάντα για σας. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος να γίνει αυτό, το χέρι της μικρής αντιγραφή όλων των χρηστών σε όλα τα έγγραφα για να το λογαριασμό τομέα. Βασικά πρέπει να αντιγράψετε όλα τα έγγραφα των χρηστών, από τον παλιό υπολογιστή, και το θέσω για τους δικτύου. Τότε που τους ένα λογαριασμό χρήστη τομέα, να τους δώσουν δικαιώματα για να χρησιμοποιήσετε αυτό το όνομα εντάχθηκε πλέον υπολογιστή, ανακατευθύνετε τους εγγράφων μου φάκελο στο δίκτυο μετοχή, και thats it. Δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος μεταφοράς της ομάδας εργασίας από την εγκατάσταση με τον τομέα. Και αυτό είναι χειρότερο, διότι ορισμένοι χρήστες αποθηκεύουν τα πάντα στην επιφάνεια εργασίας, περίπου στη ρίζα δίσκο, και σε ορισμένες%% Documents and Settings / Username.
|
| |||
| |||
| Α, συγνώμη, θα παρανοήσει την αρχική ερώτηση. |
|
| |||
| |||
| Χάρη serverguy Μάλλον πρόκειται να με πολλή δουλειά και υπομονή. Η εταιρία μου για το έργο έχει μια κανονική ομάδα εργασίας του δικτύου και θέλουν να το αλλάξετε. Θέλουν να είναι το δίκτυο που ελέγχεται από την Active Directory. Έχω τον server που με όλα τα AD και έχω ένα ζευγάρι των δοκιμών υπολογιστές που συνδέονται με την AD. Αλλά τώρα έχω κολλήσει για το πώς θα πρέπει ο χρήστης να συνδεθείτε σε οποιονδήποτε υπολογιστή μέρος του τομέα και να έχουν πρόσβαση σε έγγραφα. Μήπως όλα τα έγγραφα και τις ρυθμίσεις των χρηστών πρέπει να είναι σε server AD; Πώς άμεση αποκατάσταση; Ευχαριστώ! |
|
| |||
| |||
| Αυτό είναι ένα αρκετά καλό άρθρο: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Μπορείτε να αποθηκεύσετε το προφίλ ποτέ όταν θέλετε πραγματικά, σε ένα διακομιστή αρχείων, για την AD server, σε webserver σας εάν το επιθυμούν lol. Η Google είναι ο καλύτερος φίλος σας ![]() Και μια δοκιμή περιβάλλοντος, όπως σας έχουν συστήσει είναι ο καλύτερος τρόπος για να μάθετε, πριν από την ονομαστική έξω.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Χάρη ServerGuy Έχω μια καλύτερη κατανόηση και θα κάνει περισσότερα για την έρευνα. Έχω ένα αρχείο διακομιστή και θα το χρησιμοποιεί για αναπροσανατολισμό. Ευχαριστώ |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Εάν έχετε κολλήσει, Θα εξακολουθεί να είναι εδώ.
__________________ serverguy |
![]() |
|
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πού να αγοράσετε ένα domain name; | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 20 Απρ 2009 00:08 |
| Χρειάζεστε συμβουλές σχετικά με την προσθήκη ενός ανεμιστήρα σε SFF PC | unknownsingh | Γενική Συζήτηση Hardware | 5 | 27 Απρ 2008 05:00 |
| Συστάσεις για την προσθήκη ενός δεύτερου παρακολουθεί | benjjj6 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 7 | 27 Μαρ 2008 15:41 |
| Η προσθήκη RAM | memsces | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 1 | 22 Οκτ 2007 11:37 |
| Τομέας Μη διαθέσιμη;;; | MJSPC | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 30 Ιουν 2007 07:59 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |