manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Dodavanje postojećih korisničkih na drugu domenu

Reply

Thread Tools
Old 7. svibanj 2009, 12:39
Member Group

Default Dodavanje postojećih korisničkih na drugu domenu

Zdravo,

JA pravedan je napravio računalo dio domene, ali ne znam kako dodati korisnika također. Ne mogu dodati da korisnik domene i prijavite se, ali to je novi račun. Recite korisnika "Srž" je koristeći računalo zauvijek. Kako mogu dodati "Srž" za domene sa svih svojih dokumenata? Hvala
Old 8. svibanj 2009, 14:09
Donatorska Grupa

Ne mislim vam znače domeni.

To se događa u zbrkati puno ljudi.

Ispravite me ako sam krivo, ali želite li:

Move korisničkog računa od starog računala na novo, sa svim postavkama, dokumenti i sl. favorite?

Vrlo jednostavno. Windows Easy Transfer.

Idite na Control Panel, i vrsta u okvir za pretraživanje "dobrodošli" bez navodnika, zatim kliknite na "Welcome Center"

Odaberite "Prijenos datoteka i postavki" (ili nešto slično) i kliknite na vrhu prozora boxy stvar "Pokrenite Windows Easy Transfer"

Zatim slijedite upute na zaslonu, a to ćemo učiniti sve za tebe.
Old 8. svibanj 2009, 15:21
Moderator / ica grupe

Ne postoji specifičan način da to učinite, kratko je ručno kopirati sve korisnike širom dokumenata na domeni račun.

Uglavnom morate kopirati sve korisnike dokumenata, od njihovih starih računala, i stavio ga na njihovoj mreži dionici.

Potom postavite ih domene korisničkog računa, dati im dozvolu za korištenje ove domene sada pristupile računalo, preusmjeravanje njihovih moje dokumente mapu na mrežu dionici, a taj ga.

Ne postoji brz način prijenosa iz radnih setup na domeni. I to je lošije, jer neki korisnici pohraniti sve što je na radnoj površini, neke na korijenu pogona, a neke u%% Documents and Settings / Username.

My System: Eclipse

Procesor (i):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Matične ploče:
Asus P5Q Pro
RAM memorija:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafička kartica (e):
Saphire Radeon 4850
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
Golema
Optički pogon (e):
Sony al cheapo jedan.
Case / PSU:
Antec trista
Hlađenje:
Arktik hladnjaci 7 Pro, 3 case obožavatelja.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Operacijski sustav (e):
XP SP3
Old 8. svibanj 2009, 15:54
Donatorska Grupa

Ah, ispričavam se, ja misunderstood originalni pitanje.
Old 11 svi 2009, 06:44
Member Group

Hvala serverguy

JA pogodak svoj 'idući u uzeti mi je puno rada i strpljenja. Tvrtka ima li posla za normalne radne mreže i žele promijeniti. Oni žele da se mrežu kontrolira Active Directory. Imam server sa svim postaviti oglas i imam par test računala koje su pristupile u AD. Ali sada sam zaglavi na način da se korisnik prijavite se na bilo koji računalo dio domene i pristup njihovim dokumentima. Da li svaki korisnici dokumente i postavke moraju biti u AD servera? Kako mogu ponovno izravan?

Hvala!
Old 11 svi 2009, 10:38
Moderator / ica grupe

To je prilično dobar članak:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Možete pohraniti profila gdje želite stvarno, na datotečnom poslužitelju, poslužitelj na oglas, na svoj web ako to žele, lol.

Google je vas najbolji prijatelj

I test okruženje, kako ste postavili je najbolji način kako bi naučili, prije nego što roll it out.

Old 11 svi 2009, 13:36
Member Group

Hvala ServerGuy

Imam bolje razumijevanje i da će učiniti više istraživanja. JA dont imati datoteka poslužitelj i htijenje biti koristeći Internet za Preusmjeravam. Hvala
Old 11 svi 2009, 13:40
Moderator / ica grupe

Quote:
Originally Posted by atorres0506 View Post
Hvala ServerGuy

Imam bolje razumijevanje i da će učiniti više istraživanja. JA dont imati datoteka poslužitelj i htijenje biti koristeći Internet za Preusmjeravam. Hvala
Nema problema.

Ako vam zapeti, ja ću još uvijek biti ovdje.

Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Gdje kupiti naziv domene? orangemanta Web Dizajn, Hosting & SEO 10 20. travanj 2009 00:08
Trebate savjet o dodavanja ventilatora na SFF pc unknownsingh General Hardware Chat 5 27. travanj 2008 05:00
Preporuke za dodavanjem drugog monitora benjjj6 Graphics Cards & Monitors 7 27. ožujak 2008 15:41
Dodavanje RAM memsces CPU, Matične ploče i RAM 1 22. listopad 2007 11:37
Domena nije dostupan? MJSPC Windows Operating Systems 1 30. lipnja 2007 07:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.