![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo, JA pravedan je napravio računalo dio domene, ali ne znam kako dodati korisnika također. Ne mogu dodati da korisnik domene i prijavite se, ali to je novi račun. Recite korisnika "Srž" je koristeći računalo zauvijek. Kako mogu dodati "Srž" za domene sa svih svojih dokumenata? Hvala |
|
| |||
| |||
| Ne mislim vam znače domeni. To se događa u zbrkati puno ljudi. Ispravite me ako sam krivo, ali želite li: Move korisničkog računa od starog računala na novo, sa svim postavkama, dokumenti i sl. favorite? Vrlo jednostavno. Windows Easy Transfer. Idite na Control Panel, i vrsta u okvir za pretraživanje "dobrodošli" bez navodnika, zatim kliknite na "Welcome Center" Odaberite "Prijenos datoteka i postavki" (ili nešto slično) i kliknite na vrhu prozora boxy stvar "Pokrenite Windows Easy Transfer" Zatim slijedite upute na zaslonu, a to ćemo učiniti sve za tebe.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne postoji specifičan način da to učinite, kratko je ručno kopirati sve korisnike širom dokumenata na domeni račun. Uglavnom morate kopirati sve korisnike dokumenata, od njihovih starih računala, i stavio ga na njihovoj mreži dionici. Potom postavite ih domene korisničkog računa, dati im dozvolu za korištenje ove domene sada pristupile računalo, preusmjeravanje njihovih moje dokumente mapu na mrežu dionici, a taj ga. Ne postoji brz način prijenosa iz radnih setup na domeni. I to je lošije, jer neki korisnici pohraniti sve što je na radnoj površini, neke na korijenu pogona, a neke u%% Documents and Settings / Username.
|
| |||
| |||
| Ah, ispričavam se, ja misunderstood originalni pitanje.
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Hvala serverguy JA pogodak svoj 'idući u uzeti mi je puno rada i strpljenja. Tvrtka ima li posla za normalne radne mreže i žele promijeniti. Oni žele da se mrežu kontrolira Active Directory. Imam server sa svim postaviti oglas i imam par test računala koje su pristupile u AD. Ali sada sam zaglavi na način da se korisnik prijavite se na bilo koji računalo dio domene i pristup njihovim dokumentima. Da li svaki korisnici dokumente i postavke moraju biti u AD servera? Kako mogu ponovno izravan? Hvala! |
|
| |||
| |||
| To je prilično dobar članak: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Možete pohraniti profila gdje želite stvarno, na datotečnom poslužitelju, poslužitelj na oglas, na svoj web ako to žele, lol. Google je vas najbolji prijatelj ![]() I test okruženje, kako ste postavili je najbolji način kako bi naučili, prije nego što roll it out.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Hvala ServerGuy Imam bolje razumijevanje i da će učiniti više istraživanja. JA dont imati datoteka poslužitelj i htijenje biti koristeći Internet za Preusmjeravam. Hvala |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ako vam zapeti, ja ću još uvijek biti ovdje.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Gdje kupiti naziv domene? | orangemanta | Web Dizajn, Hosting & SEO | 10 | 20. travanj 2009 00:08 |
| Trebate savjet o dodavanja ventilatora na SFF pc | unknownsingh | General Hardware Chat | 5 | 27. travanj 2008 05:00 |
| Preporuke za dodavanjem drugog monitora | benjjj6 | Graphics Cards & Monitors | 7 | 27. ožujak 2008 15:41 |
| Dodavanje RAM | memsces | CPU, Matične ploče i RAM | 1 | 22. listopad 2007 11:37 |
| Domena nije dostupan? | MJSPC | Windows Operating Systems | 1 | 30. lipnja 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |