kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Adding létezik egy másik felhasználói Domain

Reply

Téma eszközök
Old Május 7. 2009, 12:39
Csoport tagja

Default Adding létezik egy másik felhasználói Domain

Helló,

Csak egy számítógép egy része a domain, de nem tudom, hogyan adjunk a felhasználónak is. Tudok hozzáadni felhasználót, hogy a domain és jelentkezzen be, de ez egy új fiókot. Mondd, hogy a felhasználó "Corey" a számítógép segítségével örökre. Hogyan lehet a "Corey" a tartomány összes őt dokumentumok? Köszönöm
Old Május 8. 2009, 14:09
Donor Group

Nem hiszem, hogy érted a területen.

Ez nem fog összetéveszteni egy csomó embert.

Helyes, ha tévedek, de nem akarsz:

Mozgatás egy felhasználói fiókot, egy régi számítógépről egy új, minden a beállításokat, dokumentumokat és a kedvencek, stb?

Nagyon egyszerű. Windows Easy Transfer.

Tovább a Vezérlőpult elemre, és írja be a keresőmezőbe "welcome" idézőjelek nélkül, majd kattints a "Welcome Center"

Válassza ki a "Fájlok és beállítások átvitele" (vagy valami hasonló), és kattintson az ablak tetején boxy dolog "Start Windows Easy Transfer"

Ezután kövesse a képernyőn megjelenő kéri, és mindent megteszek érted.
Old Május 8. 2009, 15:21
Moderátor Csoport

Nincs külön módja ennek, rövid a kézi másolás a felhasználók dokumentumokat át a domain account.

Alapvetően el kell másolni a felhasználók dokumentumokat, a régi számítógépet, és tedd a saját hálózat részesedése.

Aztán meg azokat a domain user account, azok a jogosultságok, hogy felhasználja ezt a most csatlakozott számítógép domain át a Dokumentumok mappát a hálózati megosztásra, és amit meg.

Nincs olyan gyorsan átadására a munkacsoport beállítva, hogy a domain. És az is súlyosbított, mert néhány felhasználó tárol mindent az asztalon, néhány a root-meghajtóba, és néhány% Documents and Settings% / Username.

My System: Eclipse

Processzor (ok):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Alaplap:
Asus P5Q Pro
RAM memória:
OCZ 8GB 800MHz
Grafikus kártya (k):
Saphire Radeon 4850
Hangkártya:
Onboard
Merevlemez (ek):
Túlnyomó
Optikai meghajtó (k):
Sony al cheapo egyet.
Case / tápegység:
Antec Háromszáz
Hűtés:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 esetben rajongók.
Hálózat / Internet:
Titan ADSL
Monitor (ok):
Dual 19 "LCD
Operációs rendszer (ek):
XP SP3
Old Május 8. 2009, 15:54
Donor Group

Jaj, bocsánat, én félreértettem az eredeti kérdésre.
Old Május 11 2009, 06:44
Csoport tagja

Köszönet serverguy

Azt hiszem, ez a baj, hogy nekem nagyon sok a munka és a türelem. A társaság dolgozom egy normális Munkacsoportos hálózati és el akarják megváltoztatni. Azt akarják, hogy a hálózat által ellen Active Directory. Én a szerver minden elemében az AD és van egy-két teszt számítógépeken, amelyek csatlakoztak az AD. De most megragadt, hogy hogyan kell a felhasználó, jelentkezzen be, hogy bármely részét a tartomány és a hozzáférést a dokumentumokhoz. Mind a négy felhasználói dokumentumokat és beállításokat kell, hogy az AD-szerver? Hogyan tudom újra közvetlen?

Köszönöm!
Old Május 11 2009, 10:38
Moderátor Csoport

Ez egy elég jó cikk:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Azt lehet tárolni, ha ez a nap tetszik nagyon, a fájl-kiszolgálón, az AD szervert, a saját webszerverére, ha úgy kívánják lol.

A Google-ön a legjobb barátja

És egy teszt környezetet, amit létrehoztak a legjobb módja annak, hogy tanuljon, mielőtt roll it out.

Old Május 11 2009, 13:36
Csoport tagja

Köszönet ServerGuy

Van egy jobb megértését, és hogy további kutatásra. Van egy fájl szervert és használja azt átirányítása. Köszönöm
Old Május 11 2009, 13:40
Moderátor Csoport

Idézet:
Originally Posted by atorres0506 View Post
Köszönet ServerGuy

Van egy jobb megértését, és hogy további kutatásra. Van egy fájl szervert és használja azt átirányítása. Köszönöm
Nem probléma.

Ha elakad, én még mindig itt van.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Hol lehet vásárolni a domain név? orangemanta Web Design, Hosting & SEO 10 20. április 2009 00:08
Need tanácsot be egy rajongó egy SFF PC unknownsingh Általános fémáru Chat 5 27. április 2008 05:00
Ajánlások hozzá egy második monitor benjjj6 Grafikus kártyák és monitorok 7 27. március 2008 15:41
Adding RAM memsces Processzorok, alaplapok és RAM 1 22. október 2007 11:37
Domain nem elérhető??? MJSPC A Windows operációs rendszerek 1 30. június 2007 07:59
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.