![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Csak egy számítógép egy része a domain, de nem tudom, hogyan adjunk a felhasználónak is. Tudok hozzáadni felhasználót, hogy a domain és jelentkezzen be, de ez egy új fiókot. Mondd, hogy a felhasználó "Corey" a számítógép segítségével örökre. Hogyan lehet a "Corey" a tartomány összes őt dokumentumok? Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Nem hiszem, hogy érted a területen. Ez nem fog összetéveszteni egy csomó embert. Helyes, ha tévedek, de nem akarsz: Mozgatás egy felhasználói fiókot, egy régi számítógépről egy új, minden a beállításokat, dokumentumokat és a kedvencek, stb? Nagyon egyszerű. Windows Easy Transfer. Tovább a Vezérlőpult elemre, és írja be a keresőmezőbe "welcome" idézőjelek nélkül, majd kattints a "Welcome Center" Válassza ki a "Fájlok és beállítások átvitele" (vagy valami hasonló), és kattintson az ablak tetején boxy dolog "Start Windows Easy Transfer" Ezután kövesse a képernyőn megjelenő kéri, és mindent megteszek érted.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nincs külön módja ennek, rövid a kézi másolás a felhasználók dokumentumokat át a domain account. Alapvetően el kell másolni a felhasználók dokumentumokat, a régi számítógépet, és tedd a saját hálózat részesedése. Aztán meg azokat a domain user account, azok a jogosultságok, hogy felhasználja ezt a most csatlakozott számítógép domain át a Dokumentumok mappát a hálózati megosztásra, és amit meg. Nincs olyan gyorsan átadására a munkacsoport beállítva, hogy a domain. És az is súlyosbított, mert néhány felhasználó tárol mindent az asztalon, néhány a root-meghajtóba, és néhány% Documents and Settings% / Username.
|
| |||
| |||
| Jaj, bocsánat, én félreértettem az eredeti kérdésre.
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Köszönet serverguy Azt hiszem, ez a baj, hogy nekem nagyon sok a munka és a türelem. A társaság dolgozom egy normális Munkacsoportos hálózati és el akarják megváltoztatni. Azt akarják, hogy a hálózat által ellen Active Directory. Én a szerver minden elemében az AD és van egy-két teszt számítógépeken, amelyek csatlakoztak az AD. De most megragadt, hogy hogyan kell a felhasználó, jelentkezzen be, hogy bármely részét a tartomány és a hozzáférést a dokumentumokhoz. Mind a négy felhasználói dokumentumokat és beállításokat kell, hogy az AD-szerver? Hogyan tudom újra közvetlen? Köszönöm! |
|
| |||
| |||
| Ez egy elég jó cikk: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Azt lehet tárolni, ha ez a nap tetszik nagyon, a fájl-kiszolgálón, az AD szervert, a saját webszerverére, ha úgy kívánják lol. A Google-ön a legjobb barátja ![]() És egy teszt környezetet, amit létrehoztak a legjobb módja annak, hogy tanuljon, mielőtt roll it out.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Köszönet ServerGuy Van egy jobb megértését, és hogy további kutatásra. Van egy fájl szervert és használja azt átirányítása. Köszönöm |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Ha elakad, én még mindig itt van.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Hol lehet vásárolni a domain név? | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | 20. április 2009 00:08 |
| Need tanácsot be egy rajongó egy SFF PC | unknownsingh | Általános fémáru Chat | 5 | 27. április 2008 05:00 |
| Ajánlások hozzá egy második monitor | benjjj6 | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 27. március 2008 15:41 |
| Adding RAM | memsces | Processzorok, alaplapok és RAM | 1 | 22. október 2007 11:37 |
| Domain nem elérhető??? | MJSPC | A Windows operációs rendszerek | 1 | 30. június 2007 07:59 |
| Téma eszközök | |
| |