פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

הוספת משתמש קיים תחום נוסף

Reply

שרשרת כלים
Old 7 מאי 2009, 12:39
חבר קבוצת

שלום,

אני פשוט עשה המחשב הוא חלק תחום אבל אני לא יודעת איך להוסיף גם את המשתמש. אני יכול להוסיף למשתמש את התחום והיכנס אבל חשבון חדש. תגיד למשתמש "corey" סומנה באמצעות המחשב לנצח. כיצד אני יכול להוסיף "corey" על כל תחום של שלו מסמכים? תודה
Old 8 במאי 2009, 14:09
קבוצת תורמים

אני לא חושב שאתה מתכוון תחום.

זה הולך לבלבל הרבה אנשים.

תקן אותי אם אני טועה אבל האם אתה רוצה:

העברת חשבון משתמש ישן מ-PC חדשה, עם כל ההגדרות, Documents and favourites וכו '?

מאוד פשוט. העברה נוחה ב-Windows.

עבור אל לוח הבקרה, והקלד בתיבת החיפוש "ברוכים הבאים", ללא מרכאות, ולאחר מכן לחץ על "במרכז ברוכים הבאים"

בחר "העברת קבצים והגדרות" (או משהו דומה) ולחץ על חלון הדף boxy הדבר "התחל העברה נוחה ב-Windows"

לאחר מכן בצע את ההנחיות שעל המסך, וזה יהיה לעשות הכל בשבילך.
Old 8 במאי 2009, 15:21
מנהל קבוצת

אין דרך ספציפית לעשות את זה, נמוך העתקה ידנית של כל המשתמשים בכל המסמכים כדי לתחום את החשבון.

בעיקרון אתה צריך להעתיק את כל המסמכים של משתמשים, החל את המחשב הישן, ולשים את זה על הרשת שלהם לשתף.

לאחר מכן בחר אותם תחום חשבון המשתמש, לתת להם הרשאות להשתמש תחום הצטרפו עכשיו זה המחשב, לנתב מחדש את התיקייה 'המסמכים שלי' כדי לשתף את הרשת, ואת thats זה.

אין דרך מהירה להעברת מתוך תוכנית ההתקנה כדי עבודה בתחום. והוא נעשה יותר גרוע, כי חלק מהמשתמשים חנות הכל על שולחן העבודה, חלקם על בסיס כונן, וחלק ב% Documents and Settings% / שם משתמש.

המערכת שלי: Eclipse

מעבד (ים):
אינטל C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
לוח האם:
ASUS P5Q Pro
זיכרון RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
כרטיס מסך (S):
Saphire RADEON 4850
כרטיס קול:
Onboard
Hard Drive (s):
עצום
כונן אופטי (S):
Sony אל cheapo אחד.
Case / PSU:
שלוש מאות ANTEC
Cooling:
הארקטי Cooler 7 Pro, 3 אוהדים מקרה.
רשת / אינטרנט:
נפיל ADSL
צג (S):
Dual 19 "LCD
מערכת הפעלה (S):
XP SP3
Old 8 במאי 2009, 15:54
קבוצת תורמים

אה, סליחה, אני misunderstood את השאלה המקורית.
Old 11 מאי 2009, 06:44
חבר קבוצת

תודה serverguy

אני מניח שזה הולך לקחת לי הרבה עבודה ועל הסבלנות. החברה שאני עובד יש בדרך כלל עבודה ברשת והם רוצים לשנות את זה. הם רוצים את הרשת כדי להיות נשלט על ידי Active Directory. יש לי את השרת מוכן עם המודעה יש לי כמה מחשבים שבהם הבדיקה הצטרפו אל המודעה. אבל עכשיו אני תקועה על האופן שבו יש את המשתמש מתחבר אל כל מחשב חלק תחום ולגשת את מסמכיהם. האם כל המשתמשים Documents and Settings להיות השרת של מודעות? כיצד אני מחדש ישירה?

תודה!
Old 11 מאי 2009, 10:38
מנהל קבוצת

זה די טוב המאמר:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

ניתן לשמור את הפרופילים שבו תרצה אי פעם באמת, על שרת הקבצים, שרת על המודעה, על האינטרנט שלך, אם אתה כל כך הרצון LOL.

גוגל היא החברה הכי טובה לך

וכן לבדוק הסביבה כפי שאתה צריך להגדיר הוא הדרך הטובה ביותר ללמוד, לפני שאתה רול זה.

Old 11 מאי 2009, 13:36
חבר קבוצת

תודה ServerGuy

יש לי הבנה טובה יותר ויהיה לעשות יותר מחקר. יש לי קובץ לשרת ויהיה להשתמש בו עבור redirecting. תודה
Old 11 מאי 2009, 13:40
מנהל קבוצת

ציטוט:
פורסם במקור על ידי atorres0506 View Post
תודה ServerGuy

יש לי הבנה טובה יותר ויהיה לעשות יותר מחקר. יש לי קובץ לשרת ויהיה להשתמש בו עבור redirecting. תודה
אין בעיה.

אם אתה נתקע, אני עדיין יהיה כאן.

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.