mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Įrašyta existent Vartotojas kito domeno

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 7, 2009, 12:39
Narys

Default Įrašyta existent Vartotojas kito domeno

Labas,

Aš ką tik pagamintas kompiuteris yra domeno dalis, tačiau aš nežinau, kaip įtraukti vartotoją, taip pat. Galiu pridėti vartotojo domeno ir prisijunkite bet tai nauja sąskaita. Pasakykite vartotojas Corey "buvo naudojant kompiuterį amžinai. Kaip aš galiu pridėti "Corey" į visus jo dokumentus domeną? Ačiū
Old Gegužė 8, 2009, 14:09
Donorų grupės

Nemanau, kad jums tai domenas.

Tai vyksta supainioti daug žmonių.

Pataisyti mane jei aš neteisus, bet jūs norite:

Perkelti vartotojo sąskaitos iš seno kompiuterio į naują, visus nustatymus, dokumentus ir tt mėgstamiausi?

Labai paprasta. Windows lengvo perkėlimo.

Eikite į Control Panel ir įveskite į paieškos laukelį "Sveiki atvykę" be kabučių, tada spauskite "Sveiki centras"

Pasirinkite "perkelti failus ir parametrus" (ar kažkas panašaus) ir paspauskite viršuje lango boxy dalykas "Start" Windows Easy Transfer "

Tada vykdykite ekrane rodomas instrukcijas, ir ji tai padarys už jus visus.
Old Gegužė 8, 2009, 15:21
Moderatorius Grupė

Nėra jokių konkrečių būdų tai padaryti, trumpas rankiniu būdu kopijuoti visus dokumentus, kuriuose vartotojai idejas domene.

Iš esmės Jums reikia nukopijuoti visus vartotojus dokumentų, iš jų senąjį kompiuterį ir padėkite jį ant savo tinklo dalis.

Tada juos sudaryti domeno vartotojo sąskaitą, duoti jiems leidimą naudoti šį domeną dabar prisijungė prie kompiuterio, nukreipti savo aplanką Mano dokumentai, į tinklo dalis, ir Thats it.

Nėra greitas būdas perkelti iš darbo grupės sąranką prie domeno. Ir bus dar blogiau, nes kai kurie vartotojai laikyti viską ant darbastalio, kai dėl jame diske, o kai kurie% Documents and Settings% / vardas.

Mano sistema: Eclipse

Procesorius (-iai):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5Q Pro
RAM atmintis:
OCZ 8GB 800MHz
Graphics Card (-ai):
Saphire Radeon 4.850
Garso plokštė:
Borto
Kietasis diskas (-ai):
Vast
Optical Drive (s):
Sony AL cheapo vieną.
Case / PSU:
Antec Three Hundred
Aušinimas:
Arkties Cooler 7 Pro 3 Byla gerbėjai.
Tinklas / Internetas:
Titan ADSL
Monitorius (-ai):
Dual 19 "LCD
Operacinė sistema (-os):
XP SP3
Old Gegužė 8, 2009, 15:54
Donorų grupės

Ah, sorry, I misunderstood pradinio klausimo.
Old Gegužė 11, 2009, 06:44
Narys

Ačiū serverguy

Manau, tai truks man darbo ir kantrybės. Įmonė aš dirbu jau įprastą darbo grupės tinklo ir nori jį pakeisti. Jie nori, kad tinklas būtų kontroliuojama Active Directory. Turiu serverį visiems AD nustatyti ir aš bandymo kompiuteriai pora, kurios įstojo į AD. Bet dabar aš įstrigo dėl to, kaip vartotojas turi prisijungti prie bet kurio kompiuterio dalis domeną ir susipažinti su jų dokumentais. Ar kas users Dokumentai ir parametrai turi būti serverio reklamos? Kaip aš galiu nukreipti?

Ačiū!
Old Gegužė 11, 2009, 10:38
Moderatorius Grupė

Tai gana geras straipsnis:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Galite laikyti profilius kur gi jūs kaip iš tikrųjų, dėl serverio failų, dėl reklamos serveris, jūsų serverį jei taip nori Lol.

Google yra jūsų geriausias draugas

Ir bandymo aplinka sukursite yra geriausias būdas sužinoti, prieš Roll it out.

Old Gegužė 11, 2009, 13:36
Narys

Ačiū ServerGuy

Turiu geresnį tarpusavio supratimą ir padarys daugiau tyrimų. Aš turiu failą serveryje ir bus panaudoti ją nukreipti. Ačiū
Old Gegužė 11, 2009, 13:40
Moderatorius Grupė

Citata:
Originally Posted by atorres0506 View Post
Ačiū ServerGuy

Turiu geresnį tarpusavio supratimą ir padarys daugiau tyrimų. Aš turiu failą serveryje ir bus panaudoti ją nukreipti. Ačiū
Jokių problemų.

Jei turite problemų, aš vis dar čia.

Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Kur nusipirkti domeno vardą? orangemanta Web Design, Hosting & SEO 10 Balandis 20, 2009 00:08
Reikia patarimo pridedant ventiliatoriaus SFF PC unknownsingh General Hardware Chat 5 Balandis 27, 2008 05:00
Rekomendacijos pridėti antrą monitorių benjjj6 Graphics Cards & Monitoriai 7 Kovas 27, 2008 15:41
Įrašyta RAM memsces CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 1 22 spalis 2007 11:37
Domeno Not Available? MJSPC Windows "operacinės sistemos 1 Birželis 30, 2007 07:59
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.