![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš ką tik pagamintas kompiuteris yra domeno dalis, tačiau aš nežinau, kaip įtraukti vartotoją, taip pat. Galiu pridėti vartotojo domeno ir prisijunkite bet tai nauja sąskaita. Pasakykite vartotojas Corey "buvo naudojant kompiuterį amžinai. Kaip aš galiu pridėti "Corey" į visus jo dokumentus domeną? Ačiū |
|
| |||
| |||
| Nemanau, kad jums tai domenas. Tai vyksta supainioti daug žmonių. Pataisyti mane jei aš neteisus, bet jūs norite: Perkelti vartotojo sąskaitos iš seno kompiuterio į naują, visus nustatymus, dokumentus ir tt mėgstamiausi? Labai paprasta. Windows lengvo perkėlimo. Eikite į Control Panel ir įveskite į paieškos laukelį "Sveiki atvykę" be kabučių, tada spauskite "Sveiki centras" Pasirinkite "perkelti failus ir parametrus" (ar kažkas panašaus) ir paspauskite viršuje lango boxy dalykas "Start" Windows Easy Transfer " Tada vykdykite ekrane rodomas instrukcijas, ir ji tai padarys už jus visus.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nėra jokių konkrečių būdų tai padaryti, trumpas rankiniu būdu kopijuoti visus dokumentus, kuriuose vartotojai idejas domene. Iš esmės Jums reikia nukopijuoti visus vartotojus dokumentų, iš jų senąjį kompiuterį ir padėkite jį ant savo tinklo dalis. Tada juos sudaryti domeno vartotojo sąskaitą, duoti jiems leidimą naudoti šį domeną dabar prisijungė prie kompiuterio, nukreipti savo aplanką Mano dokumentai, į tinklo dalis, ir Thats it. Nėra greitas būdas perkelti iš darbo grupės sąranką prie domeno. Ir bus dar blogiau, nes kai kurie vartotojai laikyti viską ant darbastalio, kai dėl jame diske, o kai kurie% Documents and Settings% / vardas.
|
| |||
| |||
| Ah, sorry, I misunderstood pradinio klausimo.
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Ačiū serverguy Manau, tai truks man darbo ir kantrybės. Įmonė aš dirbu jau įprastą darbo grupės tinklo ir nori jį pakeisti. Jie nori, kad tinklas būtų kontroliuojama Active Directory. Turiu serverį visiems AD nustatyti ir aš bandymo kompiuteriai pora, kurios įstojo į AD. Bet dabar aš įstrigo dėl to, kaip vartotojas turi prisijungti prie bet kurio kompiuterio dalis domeną ir susipažinti su jų dokumentais. Ar kas users Dokumentai ir parametrai turi būti serverio reklamos? Kaip aš galiu nukreipti? Ačiū! |
|
| |||
| |||
| Tai gana geras straipsnis: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Galite laikyti profilius kur gi jūs kaip iš tikrųjų, dėl serverio failų, dėl reklamos serveris, jūsų serverį jei taip nori Lol. Google yra jūsų geriausias draugas ![]() Ir bandymo aplinka sukursite yra geriausias būdas sužinoti, prieš Roll it out.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Ačiū ServerGuy Turiu geresnį tarpusavio supratimą ir padarys daugiau tyrimų. Aš turiu failą serveryje ir bus panaudoti ją nukreipti. Ačiū |
|
| |||
| |||
| Citata:
Jei turite problemų, aš vis dar čia.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kur nusipirkti domeno vardą? | orangemanta | Web Design, Hosting & SEO | 10 | Balandis 20, 2009 00:08 |
| Reikia patarimo pridedant ventiliatoriaus SFF PC | unknownsingh | General Hardware Chat | 5 | Balandis 27, 2008 05:00 |
| Rekomendacijos pridėti antrą monitorių | benjjj6 | Graphics Cards & Monitoriai | 7 | Kovas 27, 2008 15:41 |
| Įrašyta RAM | memsces | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 1 | 22 spalis 2007 11:37 |
| Domeno Not Available? | MJSPC | Windows "operacinės sistemos | 1 | Birželis 30, 2007 07:59 |
| Temos įrankiai | |
| |