![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, Es tikko veikts datora daļu, domēna, bet es nezinu, kā pievienot lietotājs arī. Es varu pievienot lietotājam domēna un žurnālā, bet tas jaunu kontu. Say lietotājs "corey" ir izmantojot datoru uz visiem laikiem. Kā es varu pievienot "corey" uz domēnu ar visu viņa / viņas dokumentus? Pateicība |
|
| |||
| |||
| Nedomāju, ka jums ir domēnā. Tas notiek, lai maldinātu daudz cilvēku. Labot mani, ja es kļūdos, bet jūs vēlaties: Pārvietot lietotāja kontu no vecā datora uz jaunu, ar visiem iestatījumiem, dokumentu un izlasei uc? Ļoti vienkārši. Windows Easy Transfer. Iet uz Control Panel, un ievadiet meklēšanas logā "welcome" bez pēdiņām, tad noklikšķiniet uz "Welcome Center" Izvēlieties "Transfer Files and Settings" (Vai kaut kas līdzīgs) un noklikšķiniet uz augšējā loga boxy lieta "Start Windows Easy Transfer" Pēc tam izpildiet ekrānā redzamos uzvednes, un tai būs darīt visu, lai jums.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav īpašā veidā, lai to izdarītu, atpaliekot no rokām kopēšanas visiem lietotājiem, dokumentiem visā to domēna kontā. Būtībā jākopē visiem lietotājiem dokumentus no vecā datora, un uzlieciet to uz to tīkla daļu. Tad to izveidi domēna lietotāja konta, dot viņiem atļauju izmantot šo tagad domēna pievienojās datoru, novirzot tos mapē Mani dokumenti, lai tīkla daļu, un Tas ir tas. Nav ātrs veids, kā pārcelt no darbgrupas setup to domēnu. Un tas ir sliktāk, jo daži lietotājiem uzglabāt visu uz galda, dažas saknes disku, un daži% Documents and Settings% / vārds.
|
| |||
| |||
| Ah, sorry, es pārprata sākotnējā jautājuma.
__________________ "Kāpēc viņi [PS3 Slim] stick ar NLO nolaišanās uz taisnstūra izskats --- Nilay Patel, Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Thanks serverguy Es domāju, tas gatavojas pieņemt man daudz darba un pacietības. Sabiedrība es strādāju ir normālā darba grupas tīklā, un viņi vēlas to mainīt. Viņi vēlas tīkla kontrolē Active Directory. Man serveris visu komplektu ar AD un man ir pāris testa datorus, kas ir pievienojies AD. Bet tagad es esmu uzlīmējis kā ir lietotāju žurnālā, kas no jebkura datora daļu, domēnu un piekļuvi to dokumentiem. Vai katrs users documents and settings ir jābūt AD servera? Kā man atkal tieši? Pateicība! |
|
| |||
| |||
| Tas ir diezgan labs raksts: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Jūs varat glabāt profilus, kur vien vēlaties patiešām, uz failu servera, par AD servera, jūsu tīmekļa servera, ja jūs to vēlas lol. Google ir jūsu labākais draugs ![]() Un testēšanas vidi, kā jūs ir izveidojušas, ir labākais veids kā mācīties, pirms jūs roll it out.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Thanks ServerGuy Man ir labāka izpratne un darīs vairāk pētījumu. Man ir failu serveris, un izmanto to, kā novirzīt. Pateicība |
|
| |||
| |||
| Quote:
Ja Jums iestrēdzis, es joprojām šeit.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Bookmarks |