mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Sisteme de operare Windows

Register

Adăugarea utilizatorului existente la un alt domeniu

Reply

Thread Tools
Old 7 mai 2009, 12:39
Grupul de stat

Default Adăugarea utilizatorului existente la un alt domeniu

Salut,

Tocmai am facut un computer-o parte a unui domeniu, dar nu ştiu cum să adăugaţi utilizatorul de asemenea. Nu pot adăuga un utilizator de domeniu, şi în jurnal, dar este un cont nou. Spune-user "Corey" a fost, folosind calculatorul pentru totdeauna. Cum pot adăuga "Corey" de domeniu, cu toate ale lui / ei documente? Mulţumesc
Old 8 mai 2009, 14:09
Grupul de donator

Nu cred că vrei să spui domeniu.

Asta se intampla pentru a confunda o multime de oameni.

Corectaţi-mă dacă am greşit, dar nu doriţi să:

Mutare unui cont de utilizator de la un vechi PC pentru unul nou, cu toate setările, documente şi favorite etc?

Foarte simplu. Windows Easy Transfer.

Du-te la Panoul de control, şi de tip în caseta de căutare "Bine ati venit", fara ghilimele, apoi faceţi clic pe "Bine ati venit Centrul"

Selectaţi "Transfer de fişiere şi setări" (sau ceva similar) şi faceţi clic pe partea de sus fereastră boxy lucru "Start Windows Easy Transfer"

Apoi urmaţi instrucţiunile de pe ecran prompturi, şi-l vom face totul pentru tine.
Old 8 mai 2009, 15:21
Moderator Group

Nu există nici un anumit mod de a face acest lucru, scurt de manual copierea tuturor utilizatorilor documente în domeniu în întreaga cont.

Practic ai nevoie pentru a copia toate documentele de la utilizatori, de la computerul vechi, şi pune-l pe lor de partajare de reţea.

Apoi, setaţi-le un cont de utilizator de domeniu, a le oferi permisiuni de a utiliza acest domeniu au aderat acum computer, redirect lor folderul My Documents la partajarea de reţea, şi thats it.

Nu există nici o modalitate rapidă de a transfera de la workgroup setup de domeniu. Şi aceasta se face mai rău, pentru că unii utilizatori păstrează totul de pe desktop, unele pe rădăcină de unitate, şi în unele% Documente şi Setări% / nume de utilizator.

Sistemul meu: Eclipse

Procesor (e):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6Ghz
Plăci de bază:
Asus P5Q Pro
Memorie RAM:
OCZ 8GB 800Mhz
Placă grafică (e):
Saphire Radeon 4850
Placă de sunet:
La bord
Hard Drive (e):
Vast
Optical Drive (e):
Sony al cheapo o.
Cauza / PSU:
Antec trei sute de
Răcire:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 caz fani.
Network / Internet:
Titan ADSL
Monitor (e):
Dual 19 "LCD
Sistem de operare (e):
XP SP3
Old 8 mai 2009, 15:54
Grupul de donator

Ah, îmi pare rău, am înţeles greşit original cauză.
Old 11 mai 2009, 06:44
Grupul de stat

Multumesc serverguy

Cred că se întâmplă să-mi iau o multime de muncă şi răbdare. Compania pentru care lucrez are un grup de lucru normal de reţea şi vor dori să-l schimbi. Ei isi doresc ca reţeaua să fie controlată de către Active Directory. Am server toate set cu AD şi am o pereche de test de computere care au aderat la AD. Dar acum am ramas cu privire la modul de a avea de utilizator autentifica la orice computer, o parte din domeniu şi a accesului lor documente. Are fiecare utilizatorilor documentele şi setările trebuie să fie în AD server? Cum pot să re-direct?

Mulţumesc!
Old 11 mai 2009, 10:38
Moderator Group

Acest lucru este destul de bun articol:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Puteţi stoca profilurile vreodată în cazul în care vă place cu adevărat, pe un server de fişiere, de pe server de AD, de pe Web, dacă doresc acest lucru lol.

Google se tine cel mai bun prieten

Şi ca un test de mediu pe care le-aţi înfiinţat este cel mai bun mod de a învăţa, înainte de a vă roll-te.

Old 11 mai 2009, 13:36
Grupul de stat

Multumesc ServerGuy

Am o înţelegere mai bună şi vor face mai mult de cercetare. I a face un server de fişiere şi vor fi utilizaţi pentru redirecţionarea. Mulţumesc
Old 11 mai 2009, 13:40
Moderator Group

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de atorres0506 View Post
Multumesc ServerGuy

Am o înţelegere mai bună şi vor face mai mult de cercetare. I a face un server de fişiere şi vor fi utilizaţi pentru redirecţionarea. Mulţumesc
Nici o problemă.

Dacă rămâneţi blocat, nu vom mai fi aici.

Reply

Register

Marcaje