![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj, Len som urobil počítač súčasťou domény, ale nevím, ako pridať používateľa tiež. Nedá sa pridať používateľa do domény a prihláste sa, ale je to nový účet. Povedz užívateľa "Corey" bol pomocou počítača navždy. Ako môžem pridať "Corey" do domény so všetkými jeho dokumenty? Vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nemyslím si, že máte na mysli doménu. Že to bude mást veľa ľudí. Opravte ma, či som zle, ale chcete: Presuňte užívateľský účet zo starého počítača do nového, sa všetky nastavenia, dokumenty a obľúbeným atď? Veľmi jednoduché. Windows Easy Transfer. Choď na Ovládací panel a do vyhľadávacieho poľa "vítajú" bez úvodzoviek, potom kliknite na "Welcome Center" Zvoľte "Prenos súborov a nastavení" (alebo niečo podobné) a kliknite na tlačidlo v pravom hornom okne krabicovitý vec "Štart Windows Easy Prevod" Potom postupujte podľa pokynov na obrazovke-a budeme robiť všetko pre Vás.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Neexistuje žiaden konkrétny spôsob, ako to urobiť, nedosahuje ručne skopírovať všetky užívateľov vo všetkých dokumentov k účtu domény. V podstate budete musieť skopírovať všetky užívateľa dokumentov, ich starý počítač, a umiestnil ho na ich sieti zdieľať. Potom je zriadil doméne užívateľský účet, dať im povolenie na používanie tejto domény teraz pripojil počítač, presmerovať svoje zložky Dokumenty na sieťovej zdieľanej položke, a to je to. Neexistuje rýchly spôsob prevodu z pracovnej skupiny pre nastavenie domény. A to je ešte horšie, pretože niektorí používatelia ukladať všetko na ploche, niektoré na root disku, a niektorí v% Documents and Settings% / meno_používateľa.
|
| |||
| |||
| Ach, promiňte, já špatně pôvodnú otázku.
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Vďaka serverguy Myslím, že to ide, aby ma veľa práce a trpezlivosti. Spoločnosť I prácu má normálne pracovnej skupiny siete a chcú to zmeniť. Chcú do siete, aby boli kontrolované pomocou Active Directory. Mám server všetko s AD a mám pár skúšobných počítačoch, ktoré sú pripojené k AD. Ale teď jsem prilepené na to, ako sa užívateľ prihlásiť sa do akéhokoľvek počítača súčasťou domény a prístup k svojim dokumentom. Má každý užívateľov dokumentov a nastavenia, musia byť v AD serveru? Ako môžem znova-priame? Vďaka! |
|
| |||
| |||
| To je docela dobrý článok: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Môžete ukladať profily, ak vôbec chcete naozaj na súborový server, na AD servera na server, ak si to želajú, lol. Google je vám najlepšia kamarátka ![]() A testovacie prostredie, ako ste si stanovili, je najlepší spôsob, ako sa učiť, ako začnete rolka to.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Vďaka ServerGuy Mám lepšie porozumenie a budú sa viac výskumu. Mám súbor servera a bude používať pre presmerovanie. Vďaka |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ak narazíte, budem stále tu.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Kde kúpiť doménové meno? | orangemanta | Web Design, hosting & SEO | 10 | 20. apríl 2009 00:08 |
| Potrebujete poradiť o pridanie ventilátora do SFF ks | unknownsingh | Všeobecné Hardware Chat | 5 | 27. apríla 2008 05:00 |
| Odporúčanie pre pridanie druhého monitora | benjjj6 | Graphics Cards & Monitory | 7 | 27. marec 2008 15:41 |
| Pridanie RAM | memsces | Procesory, základné dosky & RAM | 1 | 22. októbra 2007 11:37 |
| Doména nie je k dispozícii? | MJSPC | Operačné systémy Windows | 1 | 30. jún 2007 07:59 |
| Thread Tools | |
| |