menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Pridanie existujúce užívateľa na inú doménu

Reply

Thread Tools
Old 7. mája 2009, 12:39
Člen Skupina

Default Pridanie existujúce užívateľa na inú doménu

Ahoj,

Len som urobil počítač súčasťou domény, ale nevím, ako pridať používateľa tiež. Nedá sa pridať používateľa do domény a prihláste sa, ale je to nový účet. Povedz užívateľa "Corey" bol pomocou počítača navždy. Ako môžem pridať "Corey" do domény so všetkými jeho dokumenty? Vďaka
Old 8. mája 2009, 14:09
Darcu Skupina

Nemyslím si, že máte na mysli doménu.

Že to bude mást veľa ľudí.

Opravte ma, či som zle, ale chcete:

Presuňte užívateľský účet zo starého počítača do nového, sa všetky nastavenia, dokumenty a obľúbeným atď?

Veľmi jednoduché. Windows Easy Transfer.

Choď na Ovládací panel a do vyhľadávacieho poľa "vítajú" bez úvodzoviek, potom kliknite na "Welcome Center"

Zvoľte "Prenos súborov a nastavení" (alebo niečo podobné) a kliknite na tlačidlo v pravom hornom okne krabicovitý vec "Štart Windows Easy Prevod"

Potom postupujte podľa pokynov na obrazovke-a budeme robiť všetko pre Vás.

Môj systém: FordyPC

Processor (s):
Quad Q6600 Kentsfield 2,66 @ 3.45GHz
Základná doska:
Asus P5Q / L PRE (Intel P43, ICH10)
Pamäť RAM:
PNY XLR8 4 GB @ 1066MHz
Grafické karty (s):
PNY nVidia GeForce 9400 GT 512 mb
Zvuková karta:
Pevný disk (y):
Seagate HDBarracuda 1x 1TB 1x 250gigabajt
Optická mechanika (s):
LG (HD) GGCH20L / LG GH22NP20AUAA50B
Case / PSU:
Antec Sonata III & Earthwatts 500W
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
Gigabit LAN, FireWire & WG111v2
Monitor (s):
2 x Acer P193WAd
Operačný systém (y):
XP PRO x86/XP PRE x64/Win7 RC1 x64
Old 8. mája 2009, 15:21
Moderátor skupiny

Neexistuje žiaden konkrétny spôsob, ako to urobiť, nedosahuje ručne skopírovať všetky užívateľov vo všetkých dokumentov k účtu domény.

V podstate budete musieť skopírovať všetky užívateľa dokumentov, ich starý počítač, a umiestnil ho na ich sieti zdieľať.

Potom je zriadil doméne užívateľský účet, dať im povolenie na používanie tejto domény teraz pripojil počítač, presmerovať svoje zložky Dokumenty na sieťovej zdieľanej položke, a to je to.

Neexistuje rýchly spôsob prevodu z pracovnej skupiny pre nastavenie domény. A to je ešte horšie, pretože niektorí používatelia ukladať všetko na ploche, niektoré na root disku, a niektorí v% Documents and Settings% / meno_používateľa.

Môj systém: Eclipse

Processor (s):
Intel c2d E7200 OC'd @ 3.6GHz
Základná doska:
Asus P5Q Pro
Pamäť RAM:
OCZ 8gigabajt 800MHz
Grafické karty (s):
Saphire Radeon 4850
Zvuková karta:
Palubný
Pevný disk (y):
Prevažná
Optická mechanika (s):
Sony al cheap jedna.
Case / PSU:
Antec tri sta
Chladenie:
Arctic Cooler 7 Pro, 3 prípadu fanúšikov.
Sieť / Internet:
Titan ADSL
Monitor (s):
Duální 19 "LCD
Operačný systém (y):
XP SP3
Old 8. mája 2009, 15:54
Darcu Skupina

Ach, promiňte, já špatně pôvodnú otázku.
Old 11. mája 2009, 06:44
Člen Skupina

Vďaka serverguy

Myslím, že to ide, aby ma veľa práce a trpezlivosti. Spoločnosť I prácu má normálne pracovnej skupiny siete a chcú to zmeniť. Chcú do siete, aby boli kontrolované pomocou Active Directory. Mám server všetko s AD a mám pár skúšobných počítačoch, ktoré sú pripojené k AD. Ale teď jsem prilepené na to, ako sa užívateľ prihlásiť sa do akéhokoľvek počítača súčasťou domény a prístup k svojim dokumentom. Má každý užívateľov dokumentov a nastavenia, musia byť v AD serveru? Ako môžem znova-priame?

Vďaka!
Old 11. mája 2009, 10:38
Moderátor skupiny

To je docela dobrý článok:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Môžete ukladať profily, ak vôbec chcete naozaj na súborový server, na AD servera na server, ak si to želajú, lol.

Google je vám najlepšia kamarátka

A testovacie prostredie, ako ste si stanovili, je najlepší spôsob, ako sa učiť, ako začnete rolka to.

Old 11. mája 2009, 13:36
Člen Skupina

Vďaka ServerGuy

Mám lepšie porozumenie a budú sa viac výskumu. Mám súbor servera a bude používať pre presmerovanie. Vďaka
Old 11. mája 2009, 13:40
Moderátor skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal atorres0506 View Post
Vďaka ServerGuy

Mám lepšie porozumenie a budú sa viac výskumu. Mám súbor servera a bude používať pre presmerovanie. Vďaka
Žiadny problém.

Ak narazíte, budem stále tu.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Kde kúpiť doménové meno? orangemanta Web Design, hosting & SEO 10 20. apríl 2009 00:08
Potrebujete poradiť o pridanie ventilátora do SFF ks unknownsingh Všeobecné Hardware Chat 5 27. apríla 2008 05:00
Odporúčanie pre pridanie druhého monitora benjjj6 Graphics Cards & Monitory 7 27. marec 2008 15:41
Pridanie RAM memsces Procesory, základné dosky & RAM 1 22. októbra 2007 11:37
Doména nie je k dispozícii? MJSPC Operačné systémy Windows 1 30. jún 2007 07:59
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.