мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Додавање постојећих корисничких на другу домену

Reply

Тхреад Тоолс
Old 7. мај 2009, 12:39
Мембер Гроуп

Default Додавање постојећих корисничких на другу домену

Здраво,

ЈА праведан је направио рачунар део домена, али не знам како да додам корисника такође. Не могу да додам да корисник домена и пријавите се, али то је нови налог. Реците корисника "Срж" је помоћу рачунар заувек. Како да додам "Срж" за домена са свих својих докумената? Хвала
Old 8. мај 2009, 14:09
Донаторска Група

Не мислим вам значе домену.

То се дешава у збркати пуно људи.

Исправите ме ако сам криво, али желите ли:

Мове корисничког рачуна од старог рачунара на ново, са свим подешавањима, документи и сл фаворите?

Врло једноставно. Уиндоус Еасы Трансфер.

Идите на Цонтрол Панел, и врста у оквир за претрагу "добродошли" без наводника, затим кликните на "Уелцоме Центер"

Изаберите "Пренос датотека и поставки" (или нешто слично) и кликните на врху прозора боксы ствар "Покрените Уиндоус Еасы Трансфер"

Затим следите упутства на екрану, а то ћемо учинити све за тебе.
Old 8. мај 2009, 15:21
Модератор / ица групе

Не постоји специфичан начин да то урадите, кратко је ручно копирате све кориснике широм докумената на домену рачун.

Углавном морате да копирате све кориснике докумената, од њихових старих рачунара, и ставио га на њиховој мрежи дионици.

Потом поставите их домена корисничког рачуна, да да им дозволу за коришћење овог домена сада приступиле рачунар, преусмеравање њихових моје документе фасциклу на мрежу дионици, а тај га.

Не постоји брз начин преноса из радних сетуп на домену. И то је лошије, јер неки корисници сачувати све што је на радној површини, неке на корену погона, а неке у%% Доцументс анд Сеттингс / Усернаме.

Мы Сыстем: Ецлипсе

Процесор (и):
Интел Ц2Д Е7200 ОЦ'д @ 3.6Гхз
Матичне плоче:
Асус П5К Про
РАМ меморија:
ОЦЗ 8ГБ 800Мхз
Графичка картица (е):
Сапхире Радеон 4850
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
Голема
Оптички погон (е):
Соны ал Цхеап један.
Цасе / псу:
Антец триста
Хлађење:
Арктик фрижидери 7 Про, 3 цасе обожаватеља.
Нетуорк / Интернет:
Титан АДСЛ
Монитор (е):
Дуал 19 "ЛЦД
Оперативни систем (е):
КСП СП3
Old 8. мај 2009, 15:54
Донаторска Група

Ах, извињавамо се, ја мисундерстоод оригинални питање.
Old 11 сви 2009, 06:44
Мембер Гроуп

Хвала сервергуы

ЈА погодак своју 'лијегање узети ми је пуно рада и стрпљења. Компанија има ли посла за нормалне радне мреже и желе променити. Они желе да се мрежу контролише Ацтиве Дирецторы. Имам сервер са свим поставити оглас и имам пар тест рачунара које су приступиле у АД. Али сада сам заглави на начин да се корисник пријавите се на било који рачунар део домена и приступ њиховим документима. Да ли сваки корисници документе и поставке морају бити у АД сервера? Како да поново директан?

Хвала!
Old 11 сви 2009, 10:38
Модератор / ица групе

То је прилично добар члан:
хттп://ууу.уиндоуснетуоркинг.цом/арт...рвер-2003.хтмл

Можете сачувати профила где желите стварно, на серверу датотека, сервер на оглас, на свој веб ако то желе, лол.

Гоогле је вас најбољи пријатељ

И тест окружење, како сте поставили је најбољи начин како би научили, пре него што ролл ит оут.

Old 11 сви 2009, 13:36
Мембер Гроуп

Хвала СерверГуы

Имам боље разумевање и да ће учинити више истраживања. ЈА донт имати податке сервер и воља бити помоћу то за преусмерава. Хвала
Old 11 сви 2009, 13:40
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы аторрес0506 View Post
Хвала СерверГуы

Имам боље разумевање и да ће учинити више истраживања. ЈА донт имати податке сервер и воља бити помоћу то за преусмерава. Хвала
Нема проблема.

Ако вам запети, ја ћу још увек бити овде.

Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Где купити назив домена? орангеманта Уеб Дизајн, Хостинг & СЕО 10 20 април 2009 00:08
Требате савјет о додавања вентилатора на СФФ пц ункноунсингх Генерал Хардуаре Цхат 5 27 април 2008 05:00
Препоруке за додавањем другог монитора бењјј6 Грапхицс Цардс & Мониторс 7 27 март 2008 15:41
Додавање РАМ мемсцес ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 1 22 октобар 2007 11:37
Домен није доступан? МЈСПЦ Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 30. јуна 2007 07:59
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц