az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Başka bir etki alanı için mevcut Kullanıcı ekleme

Reply

Konu Araçları
Old 7 Mayıs 2009, 12:39
Üye Grubu

Merhaba,

Sadece bir bilgisayarı bir etki alanının bir parçası yapılmış ama nasıl da kullanıcı eklemek bilmiyorum. Bu etki alanı için bir kullanıcı ekleyebilir ve giriş ancak yeni bir hesabın. "Corey" kullanıcı söyle sonsuza bilgisayar kullanıyor. Nasıl tüm kendi belgeleri ile alanın "Corey" ekleyebilirim? Teşekkürler
Old May 2009, 14:09 8.
Bağış Grubu

Seni alan anlamına sanmıyorum.

Bu insanların çok karıştırmamak gidiyor.

Eğer yanlış ama bana Doğru istediğiniz yapın:

Eski bir bilgisayardan yeni bir tane, tüm ayarları, belgeleri ve favorilere vb bir kullanıcı hesabı Taşı?

Çok basit. Windows Kolay Aktarım.

Denetim Masası'nın üzerine gidin ve arama kutusuna "hoşgeldin" tırnak işaretleri olmadan tıklatın Merkezi "Hoşgeldiniz üzerinde"

Seç "Transfer Dosya ve Ayarlar" Üst pencere (veya benzeri) tıklayın boxy şey "Başlat Windows Kolay Aktarım"

Sonra sonradan ekran sorar ve hepsi sizin için yapacağız.
Old May 2009, 15:21 8.
Moderatör Grubu

, El ile etki alanı hesabı için, tüm kullanıcılar belgeleri kopyalama kısa Bunun için özel bir yoludur.

Temel olarak tüm kullanıcıların belge kopyalama, eski bilgisayardan, gerek ve ağ paylaşımında koydum.

Sonra onların bu artık etki alanı kullanmak için izinlerini bir etki alanı kullanıcı hesabı onları kurmak, onların Belgelerimi yönlendirme bilgisayar katılan ağ paylaşımına, klasör ve şu.

Burada çalışma kurulum gelen alan transfer hiçbir hızlı yoludur. Ve bu kötü yapılır çünkü masaüstünde bazı kullanıcılar deposu her şeyi, bazı kök sürücüsünde ve bazı% Documents and Settings% in / Kullanıcı.

Benim Sistemi: Eclipse

İşlemci (ler):
Intel C2D E7200 OC'd 3.6Ghz @
Anakart:
Asus P5Q Pro
RAM hafıza:
OCZ 8GB 800Mhz
Grafik Kartı (ler):
Saphire Radeon 4850
Ses Kartı:
Onboard
Sabit Disk (ler):
Vast
Optik Sürücü (ler):
Sony El cheapo biri.
Case / PSU:
ANTEC Three Hundred
Soğutma:
Arctic Soğutucu 7 Pro 3 durumda fanlar.
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Titan ADSL
Monitör (ler):
Çift 19 "LCD
İşletim Sistemi (ler):
XP SP3
Old May 2009, 15:54 8.
Bağış Grubu

Ah, özür dilerim, ben asıl soru misunderstood.
Old May 2009, 06:44 11
Üye Grubu

Teşekkürler serverguy

Bunu bana iş ve sabırlı bir sürü almak olacak galiba. Ben çalışmak Şirket, normal bir çalışma ağına sahiptir ve bunu değiştirmek istiyorum. Bu Active Directory tarafından kontrol edilebilir, ağ istiyorum. Ben sunucu AD tüm ayarlamak ve test bilgisayar, reklam katılmış bir çift var. Ama şimdi ben nasıl kendi belgeleri alan ve erişim herhangi bir bilgisayar parçası için kullanıcı oturum için takılıyorum. Her kullanıcı belgeleri ve ayarları mu AD sunucusu olması gerekir? Nasıl yeniden yapmak-doğrudan?

Teşekkürler!
Old May 2009, 10:38 11
Moderatör Grubu

Bu oldukça iyi bir makale:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Eğer bu lol arzusu nereye kadar gerçekten bir dosya sunucusunda, AD sunucuda, web gibi profilleri saklayabilirsiniz.

Google, en iyi arkadaşım

Önce senin de rulo Ve bir test ortamı olarak kurarlar öğrenmenin en iyi yolu vardır.

Old May 2009, 13:36 11
Üye Grubu

Teşekkürler ServerGuy

Ve daha iyi bir anlayış var daha fazla araştırma yaparız. Ben ve bir dosya sunucusu var yönlendirme için kullanır. Teşekkürler
Old May 2009, 13:40 11
Moderatör Grubu

Alıntı:
Originally Posted by atorres0506 View Post
Teşekkürler ServerGuy

Ve daha iyi bir anlayış var daha fazla araştırma yaparız. Ben ve bir dosya sunucusu var yönlendirme için kullanır. Teşekkürler
Sorun yok.

Zorlandığınız durumlarda, hala burada olacağız.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından