![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Sadece bir bilgisayarı bir etki alanının bir parçası yapılmış ama nasıl da kullanıcı eklemek bilmiyorum. Bu etki alanı için bir kullanıcı ekleyebilir ve giriş ancak yeni bir hesabın. "Corey" kullanıcı söyle sonsuza bilgisayar kullanıyor. Nasıl tüm kendi belgeleri ile alanın "Corey" ekleyebilirim? Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Seni alan anlamına sanmıyorum. Bu insanların çok karıştırmamak gidiyor. Eğer yanlış ama bana Doğru istediğiniz yapın: Eski bir bilgisayardan yeni bir tane, tüm ayarları, belgeleri ve favorilere vb bir kullanıcı hesabı Taşı? Çok basit. Windows Kolay Aktarım. Denetim Masası'nın üzerine gidin ve arama kutusuna "hoşgeldin" tırnak işaretleri olmadan tıklatın Merkezi "Hoşgeldiniz üzerinde" Seç "Transfer Dosya ve Ayarlar" Üst pencere (veya benzeri) tıklayın boxy şey "Başlat Windows Kolay Aktarım" Sonra sonradan ekran sorar ve hepsi sizin için yapacağız.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| , El ile etki alanı hesabı için, tüm kullanıcılar belgeleri kopyalama kısa Bunun için özel bir yoludur. Temel olarak tüm kullanıcıların belge kopyalama, eski bilgisayardan, gerek ve ağ paylaşımında koydum. Sonra onların bu artık etki alanı kullanmak için izinlerini bir etki alanı kullanıcı hesabı onları kurmak, onların Belgelerimi yönlendirme bilgisayar katılan ağ paylaşımına, klasör ve şu. Burada çalışma kurulum gelen alan transfer hiçbir hızlı yoludur. Ve bu kötü yapılır çünkü masaüstünde bazı kullanıcılar deposu her şeyi, bazı kök sürücüsünde ve bazı% Documents and Settings% in / Kullanıcı.
|
| |||
| |||
| Ah, özür dilerim, ben asıl soru misunderstood.
__________________ "Neden [PS3 Slim yaptılar] bir dikdörtgen göz üzerinde UFO iniş" sopa ile --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler serverguy Bunu bana iş ve sabırlı bir sürü almak olacak galiba. Ben çalışmak Şirket, normal bir çalışma ağına sahiptir ve bunu değiştirmek istiyorum. Bu Active Directory tarafından kontrol edilebilir, ağ istiyorum. Ben sunucu AD tüm ayarlamak ve test bilgisayar, reklam katılmış bir çift var. Ama şimdi ben nasıl kendi belgeleri alan ve erişim herhangi bir bilgisayar parçası için kullanıcı oturum için takılıyorum. Her kullanıcı belgeleri ve ayarları mu AD sunucusu olması gerekir? Nasıl yeniden yapmak-doğrudan? Teşekkürler! |
|
| |||
| |||
| Bu oldukça iyi bir makale: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Eğer bu lol arzusu nereye kadar gerçekten bir dosya sunucusunda, AD sunucuda, web gibi profilleri saklayabilirsiniz. Google, en iyi arkadaşım ![]() Önce senin de rulo Ve bir test ortamı olarak kurarlar öğrenmenin en iyi yolu vardır.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler ServerGuy Ve daha iyi bir anlayış var daha fazla araştırma yaparız. Ben ve bir dosya sunucusu var yönlendirme için kullanır. Teşekkürler |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Zorlandığınız durumlarda, hala burada olacağız.
__________________ serverguy |