менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Існуючі Додавання користувача в інший домен

Reply

Різьба Інструменти
Old 7 травня 2009, 12:39
Член групи

Default Існуючі Додавання користувача в інший домен

Здравствуйте,

Я тільки що зробив комп'ютер входить у домен, але я не знаю, як додати користувача також. Я можу додати користувача в домені і увійдіть в систему, але це новий акаунт. Скажімо користувача "Кора" був за допомогою комп'ютера назавжди. Як я можу додати "Кора" в домені з усіма його / її документи? Спасибо
Old 8 травня 2009, 14:09
Донор групи

Я не думаю, що ви маєте на увазі домену.

Це відбувається змішувати багато людей.

Поправте мене, якщо я помиляюся, але ви хочете:

Переміщення рахунку користувача зі старого комп'ютера на новий, з усіма параметрами, документами і т.д. обраним?

Дуже просто. Windows Easy Transfer.

Відкрийте Панель управління, а потім введіть у полі пошуку "Ласкаво просимо" без лапок, потім натисніть кнопку "Welcome Center"

Виберіть "Передача файлів і параметрів" (або щось подібне) і натисніть на вікно квадратних речі "Запуск Windows Easy Transfer"

Потім виконайте наступні підказками на екрані, і вона зробить все за вас.
Old 8 травня 2009, 15:21
Модератор групи

Існує ніяких конкретних способів зробити це, короткий вручну копіювати всі документи на всіх користувачів до облікового запису домену.

В загальному, ви повинні скопіювати всі користувачі документи, зі свого старого комп'ютера та розміщувати їх на мережевому ресурсі.

Потім їх налаштувати обліковий запис користувача домену, дати їм дозволи на використання цього зараз до домену комп'ютера, перенаправити свої папки "Мої документи" на мережевому ресурсі, а також і це так.

Існує не швидкий спосіб переказу з робочої групи з установки домену. І це буде ще гірше, тому що деякі користувачі зберігають все на столі, хто на кореневому диску, а деякі в% документів і настройок% / Ім'я користувача.

Моя система: Eclipse

Процесор (и):
Intel C2D E7200 OC'd @ 3.6GHz
Материнська плата:
Asus P5Q Pro
ОЗУ:
OCZ 8GB 800Mhz
Графічна карта (и):
Saphire Radeon 4850
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
Vast
Оптичний привід (и):
Sony Аль однієї сНеаро.
Діло / PSU:
Antec Three Hundred
Охолодження:
Арктичний Cooler 7 Pro, 3 вентиляторів справу.
Мережі / Інтернет:
Титан ADSL
Монітор (и):
Dual 19 "РК-дисплей
Операційна система (и):
XP SP3
Old 8 травня 2009, 15:54
Донор групи

Ах, вибачте, я неправильно зрозумів вихідний питання.
Old
Член групи

Завдяки serverguy

Думаю, це займе мене багато роботи і терпіння. Компанія працюю Я має нормальну робочу групу мереж, і вони хочуть його змінити. Вони хочуть, щоб мережа під контролем Active Directory. У мене на сервері всього цього з оголошенням, і в мене є пара тестових комп'ютерів, які приєдналися до оголошення. Але тепер я застряг про те, як мати користувачу ввійти на будь-який комп'ютер, що входять до домену і доступ до своїх документів. Кожна чи користувачі документи та установки повинні бути в рекламний сервер? Як перенаправляти?

Спасибо!
Old 11 травня 2009, 10:38
Модератор групи

Це дуже хороша стаття:
http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html

Ви можете зберігати профілі, де б ви хотіли насправді, на файловому сервері, на сервер нашої ери, на веб-сервері, якщо вам так хочеться LOL.

Google це ти найкращий друг

І тестової середовищі, як ви створили це найкращий спосіб вчитися, перш ніж ви розкачати.

Old 11 травня 2009, 13:36
Член групи

Завдяки ServerGuy

У мене є краще розуміння і буде робити більше досліджень. В мене є файл-сервер і буде використовувати його для перенаправлення. Спасибо
Old 11 травня 2009, 13:40
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав atorres0506 View Post
Завдяки ServerGuy

У мене є краще розуміння і буде робити більше досліджень. В мене є файл-сервер і буде використовувати його для перенаправлення. Спасибо
Немає проблем.

Якщо ви застрягли, я все ще буду тут.

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Де купити доменне ім'я? orangemanta Веб дизайн, хостинг & SEO 10 20 квітня 2009 00:08
Нужен совет по додаванню вентилятор для SFF PC unknownsingh Генеральний обладнання чат 5 27 квітня 2008 05:00
Рекомендації для додавання другого монітора benjjj6 Графічні карти & Монітори 7 27 березня 2008 15:41
Додавання оперативної пам'яті memsces Процесори, материнські плати RAM & 1 22 жовтня 2007 11:37
Домен недоступний?? MJSPC Операційні системи Windows 1 30 червня 2007 07:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.