![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте, Я тільки що зробив комп'ютер входить у домен, але я не знаю, як додати користувача також. Я можу додати користувача в домені і увійдіть в систему, але це новий акаунт. Скажімо користувача "Кора" був за допомогою комп'ютера назавжди. Як я можу додати "Кора" в домені з усіма його / її документи? Спасибо |
|
| |||
| |||
| Я не думаю, що ви маєте на увазі домену. Це відбувається змішувати багато людей. Поправте мене, якщо я помиляюся, але ви хочете: Переміщення рахунку користувача зі старого комп'ютера на новий, з усіма параметрами, документами і т.д. обраним? Дуже просто. Windows Easy Transfer. Відкрийте Панель управління, а потім введіть у полі пошуку "Ласкаво просимо" без лапок, потім натисніть кнопку "Welcome Center" Виберіть "Передача файлів і параметрів" (або щось подібне) і натисніть на вікно квадратних речі "Запуск Windows Easy Transfer" Потім виконайте наступні підказками на екрані, і вона зробить все за вас.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Існує ніяких конкретних способів зробити це, короткий вручну копіювати всі документи на всіх користувачів до облікового запису домену. В загальному, ви повинні скопіювати всі користувачі документи, зі свого старого комп'ютера та розміщувати їх на мережевому ресурсі. Потім їх налаштувати обліковий запис користувача домену, дати їм дозволи на використання цього зараз до домену комп'ютера, перенаправити свої папки "Мої документи" на мережевому ресурсі, а також і це так. Існує не швидкий спосіб переказу з робочої групи з установки домену. І це буде ще гірше, тому що деякі користувачі зберігають все на столі, хто на кореневому диску, а деякі в% документів і настройок% / Ім'я користувача.
|
| |||
| |||
| Ах, вибачте, я неправильно зрозумів вихідний питання.
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Завдяки serverguy Думаю, це займе мене багато роботи і терпіння. Компанія працюю Я має нормальну робочу групу мереж, і вони хочуть його змінити. Вони хочуть, щоб мережа під контролем Active Directory. У мене на сервері всього цього з оголошенням, і в мене є пара тестових комп'ютерів, які приєдналися до оголошення. Але тепер я застряг про те, як мати користувачу ввійти на будь-який комп'ютер, що входять до домену і доступ до своїх документів. Кожна чи користувачі документи та установки повинні бути в рекламний сервер? Як перенаправляти? Спасибо! |
|
| |||
| |||
| Це дуже хороша стаття: http://www.windowsnetworking.com/art...rver-2003.html Ви можете зберігати профілі, де б ви хотіли насправді, на файловому сервері, на сервер нашої ери, на веб-сервері, якщо вам так хочеться LOL. Google це ти найкращий друг ![]() І тестової середовищі, як ви створили це найкращий спосіб вчитися, перш ніж ви розкачати.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Завдяки ServerGuy У мене є краще розуміння і буде робити більше досліджень. В мене є файл-сервер і буде використовувати його для перенаправлення. Спасибо |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Якщо ви застрягли, я все ще буду тут.
__________________ serverguy |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Де купити доменне ім'я? | orangemanta | Веб дизайн, хостинг & SEO | 10 | 20 квітня 2009 00:08 |
| Нужен совет по додаванню вентилятор для SFF PC | unknownsingh | Генеральний обладнання чат | 5 | 27 квітня 2008 05:00 |
| Рекомендації для додавання другого монітора | benjjj6 | Графічні карти & Монітори | 7 | 27 березня 2008 15:41 |
| Додавання оперативної пам'яті | memsces | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 22 жовтня 2007 11:37 |
| Домен недоступний?? | MJSPC | Операційні системи Windows | 1 | 30 червня 2007 07:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |