manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Laptop Advent Nije Početna - Prozor nije uspješan start

Reply

Thread Tools
Old 10 ožujak 2009, 11:52
Novi član grupe

Default Laptop Advent Nije Početna - Prozor nije uspješan start

moj laptop dads Advent 6001 Čini se da imaju poteškoća s početkom gore.

vi uključite ga, na ekranu došašća dolazi na, a zatim Internet kaže "prozor nije uspješno započeti" i imate 30 sekundi da biste odabrali
siguran način
sigurnom načinu rada s Networking
sigurnom načinu rada s naredbenog retka
Last Known Good config
pokrenuti Windows normalno

Pokušao sam sve od njih više puta, ali nakon ove stranice, prozore dolazi na ekran kao da bi se normalno, onda nakon nekoliko sekundi, ona se ponovo pokreće i cijeli ciklus započinje ponovno

bilo koji ideja?

ako mi je potreban novi laptop, može HD u ovoj će spojeni na novo, tako da ne labav bilo koje datoteke?

hvala
Old 10 ožujak 2009, 15:24
Novi član grupe

checked RAM

provjeren internet konzole za oporavak, pronašao ovo:

Vaše računalo koristi Advent najnovije oporavak sustav koji ne zahtijeva bilo kojeg CD-a ili DVD-ove za vraćanje računala na to originalni tvornički stanju.
Ponovo pokrenite računalo.
Pritisnite F10 opetovano dok se poruka "Početna System Recovery" je prikazan.
Oporavak će učitati i prikaz izbornika opcija:

Nedestruktivno oporavak

Da biste pristupili opcijama ispod toga oporavak brisanje svih podataka s računala, kliknite na gumb Advanced.

System Recovery - Ne formatu
System Recovery - Quick format:

Odaberite nedestruktivno recovery opciju i pritisnite Next.
Bit ćete obaviješteni o System Restore u sustavu Windows ®, kliknite Yes.
Oporavak će početi. Kada se to kompletan kliknite Restart.

pokušao prešanje F10 uzastopno, no jedina stvar koja se najviše je izbornik Boot sa:
2. IDE 0:
3. IDE 1
7. PCI LAN:
<Enter Setup>

pa nema tu sreće
ne mogu koristiti CD-a, ne znam gdje je to
Old 13 ožujak 2009, 15:52
Member Group

je ovaj bio riješen? Najvjerojatnije taj problem dolazi nešto što je samo prije promjena na neuspjeh. Mogu li mislite da ništa što svibanj imati promijenila? Instalirana ažuriranja? ažurirane upravljačke programe? Dodani novi softver? itd? itd?

Također, za buduću referencu kada dati tih opcija -

"sigurnom načinu rada
sigurnom načinu rada s Networking
sigurnom načinu rada s naredbenog retka
Last Known Good config
pokrenuti Windows normalno "

Uvijek odaberite Last Known Good Configuration prvi. To će riješiti problem puno vremena, ali samo jedna prilika. Nakon što se sustav ponovo čizme si nazdraviti.
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Došašće 7.000 Laptop LCD Monnitor Problem Bernie Bolt Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 6 17 listopad 2009 13:09
Mogu li staviti NVIDIA matična ploča u Moje Advent Laptop hayleybaker22 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 8 7. lipnja 2009 08:25
Advent Laptop - Isključi One Touch Dawny Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 4 25 siječanj 2009 14:32
Problem s početkom laptopa Mischman Windows Operating Systems 3 14. prosinac 2008 20:36
HP tipkovnica, prvo laptop, trebate pomoć pokretanje photojon88 Prijenosna računala, Mobiles i PDA uređaji 1 19. prosinac 2007 08:30
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.