kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Advent Laptop nem indul - Windows nem indul el a sikeres

Reply

Téma eszközök
Old Március 10, 2009, 11:52
Új tag Csoport

Default Advent Laptop nem indul - Windows nem indul el a sikeres

my dads Advent 6001 laptop tűnik sikerült indulását.

akkor kapcsolja be a képernyő megjelenése jön ki, akkor azt mondja, "ablak nem indult sikeresen, és van 30 másodperc, hogy válasszanak
safe mode
Csökkentett mód hálózattal
Csökkentett mód parancssorral
utolsó ismert jó konfiguráció
Indítsa el a Windows általában

Megpróbáltam mindegyik több alkalommal, de ezen az oldalon, a Windows képernyő jön, mint a normálisan fog, majd néhány másodperc múlva, akkor újraindul, és az egész ciklus újra kezdődik;

any ideas?

Ha szükségünk van egy új laptop, tudja a HD ez egy csatlakoztatható az új, így nem laza fájlokat?

köszönöm
Old Március 10, 2009, 15:24
Új tag Csoport

Megnéztem a RAM

ellenőrizni az interneten a helyreállítási konzolt, ezt találtam:

Ön Advent számítógépet használja a legújabb beszedési rendszer nem igényel semmilyen CD vagy DVD-n, hogy állítsa helyre a számítógép, hogy az eredeti gyári állapotban van.
Indítsa újra a számítógépet.
Press F10 amíg az üzenet "Starting System Recovery" felirat.
A helyreállítási fog betölteni, és megjeleníti a számos lehetőség közül választhatnak:

Roncsolásmentes hasznosítás

A belépéshez a hasznosítási lehetőségeket az alábbiakban, hogy törli az összes adatot a számítógépről, kattintson a Speciális gombra.

System Recovery - Nem formátumban
System Recovery - Gyors formátum:

Válassza ki a Roncsolásmentes hasznosítási lehetőséget, és nyomja meg a Next-re.
Ön tájékoztatni kell a rendszer-visszaállítás a Windows ®, kattintson az Igen gombra.
A helyreállítási kezdődik. Amint ez a teljes kattintson újraindítása.

próbált a préselése F10 többször, de az egyetlen dolog, ami akár a Boot menü:
2. IDE-0:
3. IDE-1
7. PCI LAN:
<Enter Setup>

így nincs szerencséje van
nem tudja használni a CD-t, nem tudja, hol van
Old Március 13, 2009, 15:52
Csoport tagja

úgy oldották meg ezt? Valószínűleg ez a probléma jött valami megváltozott, hogy csak azt megelőzően, hogy a kudarc. El tudja gondolni, hogy bármit is változtatni? Telepített frissítések? frissített illesztőprogramokat? új szoftver? stb? stb?

Emellett a későbbiekben, ha ezek a lehetőségek -

"safe mode
Csökkentett mód hálózattal
Csökkentett mód parancssorral
utolsó ismert jó konfiguráció
Indítsa el a Windows általában "

mindig választhat utolsó ismert jó konfiguráció először. Ez fogja megoldani a problémát egy csomó időt, de csak akkor kap egy esélyt. Amikor a rendszer elindul megint te pirítóst.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.