![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| my dads Advent 6001 laptop tűnik sikerült indulását. akkor kapcsolja be a képernyő megjelenése jön ki, akkor azt mondja, "ablak nem indult sikeresen, és van 30 másodperc, hogy válasszanak safe mode Csökkentett mód hálózattal Csökkentett mód parancssorral utolsó ismert jó konfiguráció Indítsa el a Windows általában Megpróbáltam mindegyik több alkalommal, de ezen az oldalon, a Windows képernyő jön, mint a normálisan fog, majd néhány másodperc múlva, akkor újraindul, és az egész ciklus újra kezdődik; any ideas? Ha szükségünk van egy új laptop, tudja a HD ez egy csatlakoztatható az új, így nem laza fájlokat? köszönöm |
|
| |||
| |||
| Megnéztem a RAM ellenőrizni az interneten a helyreállítási konzolt, ezt találtam: Ön Advent számítógépet használja a legújabb beszedési rendszer nem igényel semmilyen CD vagy DVD-n, hogy állítsa helyre a számítógép, hogy az eredeti gyári állapotban van. Indítsa újra a számítógépet. Press F10 amíg az üzenet "Starting System Recovery" felirat. A helyreállítási fog betölteni, és megjeleníti a számos lehetőség közül választhatnak: Roncsolásmentes hasznosítás A belépéshez a hasznosítási lehetőségeket az alábbiakban, hogy törli az összes adatot a számítógépről, kattintson a Speciális gombra. System Recovery - Nem formátumban System Recovery - Gyors formátum: Válassza ki a Roncsolásmentes hasznosítási lehetőséget, és nyomja meg a Next-re. Ön tájékoztatni kell a rendszer-visszaállítás a Windows ®, kattintson az Igen gombra. A helyreállítási kezdődik. Amint ez a teljes kattintson újraindítása. próbált a préselése F10 többször, de az egyetlen dolog, ami akár a Boot menü: 2. IDE-0: 3. IDE-1 7. PCI LAN: <Enter Setup> így nincs szerencséje van nem tudja használni a CD-t, nem tudja, hol van |
|
| |||
| |||
| úgy oldották meg ezt? Valószínűleg ez a probléma jött valami megváltozott, hogy csak azt megelőzően, hogy a kudarc. El tudja gondolni, hogy bármit is változtatni? Telepített frissítések? frissített illesztőprogramokat? új szoftver? stb? stb? Emellett a későbbiekben, ha ezek a lehetőségek - "safe mode Csökkentett mód hálózattal Csökkentett mód parancssorral utolsó ismert jó konfiguráció Indítsa el a Windows általában " mindig választhat utolsó ismert jó konfiguráció először. Ez fogja megoldani a problémát egy csomó időt, de csak akkor kap egy esélyt. Amikor a rendszer elindul megint te pirítóst. |