мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Лаптоп Адвент Није Почетна - Прозор није успешан старт

Reply

Тхреад Тоолс
Old 10. март 2009, 11:52
Нови члан групе

мој лаптоп дадс Адвент 6001 Чини се да имају проблема са почетком горе.

ви укључите га, на екрану дошашћа долази на, а затим то каже "прозор није успешно започети" и имате 30 секунди да бисте изабрали
сигуран начин
безбедном начину рада са Нетуоркинг
безбедном начину рада са командне линије
Ласт Кноун Гоод цонфиг
покренути Уиндоус нормално

Покушао сам све од њих више пута, али након ове стране, прозоре долази на екран као да би се нормално, онда након неколико секунди, она се поново покреће и цео циклус започиње поново

било који идеја?

ако ми је потребан нови лаптоп, може ХД у овој ће спојени на ново, тако да не одушак било које датотеке?

хвала
Old 10. март 2009, 15:24
Нови члан групе

цхецкед РАМ

проверена интернет конзоле за опоравак, пронашао ово:

Ваше рачунар користи Адвент најновије опоравак систем који не захтева било којег ЦД-а или ДВД-ове за враћање рачунара на то оригинални фабрички стању.
Поново покрените рачунар.
Притисните Ф10 пута док се порука "Почетна Сыстем Рецоверы" је приказан.
Опоравак ће отпремити и приказ менија опција:

Недеструктивно опоравак

Да бисте приступили опцијама испод тога опоравак брисање свих података са рачунара, кликните на дугме Адванцед.

Сыстем Рецоверы - Не формату
Сыстем Рецоверы - Куицк формат:

Изаберите недеструктивно рецоверы опцију и притисните Некст.
Бит ћете обавештени о Сыстем Ресторе у систему Уиндоус ®, кликните Ыес.
Опоравак ће почети. Када се за потпун кликните Рестарт.

покушао пресовање Ф10 узастопно, али једина ствар која се највише је мени Боот са:
2. ИДЕ 0:
3. ИДЕ 1
7. ПЦИ ЛАН:
<Ентер Сетуп>

па нема ту среће
не могу да користе ЦД-а, не знам где је то
Old 13. март 2009, 15:52
Мембер Гроуп

је овај био решен? Највероватније тај проблем долази нешто што је само пре промена на неуспех. Могу ли мислите да ништа што мај имати променила? Инсталирана исправке? ажуриране управљачке програме? Додани нови софтвер? итд? итд?

Такође, за будућу референцу када дати тих опција --

"безбедном начину рада
безбедном начину рада са Нетуоркинг
безбедном начину рада са командне линије
Ласт Кноун Гоод цонфиг
покренути Уиндоус нормално "

Увек изаберите Ласт Кноун Гоод Цонфигуратион први. То ће решити проблем пуно времена, али само једна прилика. Након што се систем поново чизме си наздравити.
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц