по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Всички програми на проекта бар проблем

Reply

Нишка Инструменти
Old 23 април 2008, 15:29
Номер на групата

Ей всички

"Аз имам този проблем с проекта bar.When отивам във всички програми и се опитват да Кликнете с десния бутон на всички ли е целият проекта бар кутия само за мига като nanosecond, че" няма да позволя да ме кликнете организира програми др
Мисля, че може да се дължи на последната ми Троян.
Но някой може да ми помогне или дайте ми някакви идеи за това как да я върна за да мога да Кликнете с десния бутон в нея.

Милиони благодарности на всеки, който може да ми помогне по някакъв начин.

Благодаря

Карл

BTW аз мога Кликнете с десния бутон върху работния плот, като интернет и т.н. просто не в всички програми startbar.

АТРИБУТИ: Преместени от Virus & Spyware Сигурност форум. Той не злонамерен софтуер.
Old 25 април 2008, 07:14
Номер на групата

Можеш ли да посочва какви операционна система, която използвате? Предполагам, че не е Vista, както M $ са заличени възможността от вируси и троянски във Vista. LOL

Какво е проекта бар в XP?

Old 25 април 2008, 07:36
Модератор Група

Трябва да имате, свързани с оригинал темата и когато се движат в поста. Пост # 5 има списък с идеи, аз го опитам.

Система спецификациите:
Платформа: Windows XP SP2 (Winnt 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
Обувка готовност: Нормално

Old 25 април 2008, 07:43
Номер на групата

О, аз мисля, че разбираш сега. Може би ремонт преинсталиране би било по-добре. Аз не знам безцеремонно където Кликнете с десния бутон за бърз достъп за програмата елементи се съхраняват в системния регистър, но и други неща може да са били повредени също.

Old 26 април 2008, 15:27
Номер на групата

: LOL: Аз не "не знам какво друго да казваме, какво папката ще избера? за ремонт преинсталирате?
Old 27 април 2008, 06:42
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Карл View Post
: LOL: Аз не "не знам какво друго да казваме, какво папката ще избера? за ремонт преинсталирате?
Може би трябва да стартирате от оригинален XP CD и следвайте инструкциите.

Old 27 април 2008, 07:18
Номер на групата

Аз hven "Нямам оригинален XP CD само капитанът CDS, в http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Сложих малко pictureso е папките "Аз съм се качил на капитана и CDS Не знам кой ще трябва да опитам.
Old 27 април 2008, 09:41
Номер на групата

Карл, опитайте oemsetup.exe но ако тя казва, че няма да презапишете вашия твърд диск или формат, то тогава ще трябва да резервната първи. Били ли сте опитвали само залепване disk1 и rebooting? Обикновено ще бъдете попитани дали желаете да стартирате от компактдиск. Въпреки това, отново се уверете, че тя няма да презапишете вашия твърд диск. Вие ще получите предупреждение, така или иначе.

Old 5 май 2008, 16:05
Номер на групата

Цитат:
Първоначално Публикувано от Mike0001 View Post
Карл, опитайте oemsetup.exe но ако тя казва, че няма да презапишете вашия твърд диск или формат, то тогава ще трябва да резервната първи. Били ли сте опитвали само залепване disk1 и rebooting? Обикновено ще бъдете попитани дали желаете да стартирате от компактдиск. Въпреки това, отново се уверете, че тя няма да презапишете вашия твърд диск. Вие ще получите предупреждение, така или иначе.

Направих всичко, което и аз "Съжалявам, че няма" да бъде в възрасти, но аз booted форма господаря ми CD-та и след това започнах да о на преинсталиране и изтриват всичките си файлове, готови да преинсталирате и тя трябва да кажеш за 75% и извършва Тогава заяви, че дискът е corrupt.Tried ги само ще признае диск 1 и се опита itover и тази отново и нищо.
Така че аз мога "т достъп моя компютър изобщо, защото той би" т boot.So отидох да ми локалния компютър магазин и имам XP Home Edition (за £ 52 + ДДС) и reinstalled всичко събота и получи някои анти вирус софтуер yesturday и ч. до дата сега и съм много щастлив, както аз мога сега Кликнете с десния бутон!
И ако аз добивам глас на троянски или компютъра buggers нагоре Мога да преинсталирате again.And го препоръчвам на хора, които са "т вече имаме OS оригиналния диск, за да получи едно или просто подкрепление на господарите си.

PS Благодаря ви отново толкова много за вашата help.Oh и съм пълен формат и деление, аз заличава тези, които вече трябваше да е два и аз просто направи нова и не пълния / дълги дял, ей така! !
Old 5 май 2008, 16:07
Модератор Група

Радвам се, че сте гръб до скоростта!

Проверете Съхраняване Yourself безопасно в Интернет За съвети и безплатни инструменти, за да знаете в безопасност в бъдеще.

Вижте също Бавно компютър? Може да не е злонамерен софтуер за свободно почистване / поддържане инструменти, за да помогнат да избегнете компютъра вървят гладко.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc