![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Ей всички "Аз имам този проблем с проекта bar.When отивам във всички програми и се опитват да Кликнете с десния бутон на всички ли е целият проекта бар кутия само за мига като nanosecond, че" няма да позволя да ме кликнете организира програми др Мисля, че може да се дължи на последната ми Троян. Но някой може да ми помогне или дайте ми някакви идеи за това как да я върна за да мога да Кликнете с десния бутон в нея. Милиони благодарности на всеки, който може да ми помогне по някакъв начин. Благодаря Карл BTW аз мога Кликнете с десния бутон върху работния плот, като интернет и т.н. просто не в всички програми startbar. АТРИБУТИ: Преместени от Virus & Spyware Сигурност форум. Той не злонамерен софтуер.
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Можеш ли да посочва какви операционна система, която използвате? Предполагам, че не е Vista, както M $ са заличени възможността от вируси и троянски във Vista. LOL Какво е проекта бар в XP?
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Трябва да имате, свързани с оригинал темата и когато се движат в поста. Пост # 5 има списък с идеи, аз го опитам. Система спецификациите: Платформа: Windows XP SP2 (Winnt 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Обувка готовност: Нормално |
|
| |||
| |||
| О, аз мисля, че разбираш сега. Може би ремонт преинсталиране би било по-добре. Аз не знам безцеремонно където Кликнете с десния бутон за бърз достъп за програмата елементи се съхраняват в системния регистър, но и други неща може да са били повредени също.
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| : LOL: Аз не "не знам какво друго да казваме, какво папката ще избера? за ремонт преинсталирате?
__________________ <Всички изображения трябва да бъде не по-големи, отколкото 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Може би трябва да стартирате от оригинален XP CD и следвайте инструкциите.
|
| |||
| |||
| Аз hven "Нямам оригинален XP CD само капитанът CDS, в http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Сложих малко pictureso е папките "Аз съм се качил на капитана и CDS Не знам кой ще трябва да опитам.
|
| |||
| |||
| Карл, опитайте oemsetup.exe но ако тя казва, че няма да презапишете вашия твърд диск или формат, то тогава ще трябва да резервната първи. Били ли сте опитвали само залепване disk1 и rebooting? Обикновено ще бъдете попитани дали желаете да стартирате от компактдиск. Въпреки това, отново се уверете, че тя няма да презапишете вашия твърд диск. Вие ще получите предупреждение, така или иначе.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Направих всичко, което и аз "Съжалявам, че няма" да бъде в възрасти, но аз booted форма господаря ми CD-та и след това започнах да о на преинсталиране и изтриват всичките си файлове, готови да преинсталирате и тя трябва да кажеш за 75% и извършва Тогава заяви, че дискът е corrupt.Tried ги само ще признае диск 1 и се опита itover и тази отново и нищо. Така че аз мога "т достъп моя компютър изобщо, защото той би" т boot.So отидох да ми локалния компютър магазин и имам XP Home Edition (за £ 52 + ДДС) и reinstalled всичко събота и получи някои анти вирус софтуер yesturday и ч. до дата сега и съм много щастлив, както аз мога сега Кликнете с десния бутон! ![]() ![]() ![]() ![]() И ако аз добивам глас на троянски или компютъра buggers нагоре Мога да преинсталирате again.And го препоръчвам на хора, които са "т вече имаме OS оригиналния диск, за да получи едно или просто подкрепление на господарите си. PS Благодаря ви отново толкова много за вашата help.Oh и съм пълен формат и деление, аз заличава тези, които вече трябваше да е два и аз просто направи нова и не пълния / дълги дял, ей така! !
|
| |||
| |||
| Радвам се, че сте гръб до скоростта! Проверете Съхраняване Yourself безопасно в Интернет За съвети и безплатни инструменти, за да знаете в безопасност в бъдеще. Вижте също Бавно компютър? Може да не е злонамерен софтуер за свободно почистване / поддържане инструменти, за да помогнат да избегнете компютъра вървят гладко. |