menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Všechny programy začít bar problém

Reply

Thread Nástroje
Old 23. dubna 2008, 15:29
Dárce Skupina

Ahoj všem

"Já mám tento problém s mou start bar.When chodím do všech programů a zkuste to klikněte pravým tlačítkem myši všechny dostanu je celý start bar krabice jen pro blesky jako nanosekunda, že vyhrál` t nechť mi klikněte pravým tlačítkem myši na organizování programy atd.
Myslím, že to může být způsobeno mým posledním Trojan.
Ale může mi někdo pomoci nebo mi jakékoliv nápady, jak se dostat zpátky, tak jsem je pravým tlačítkem myši na to.

Miliony děkuje všem, kdo mi může pomoci v žádném případě.

Děkujeme vám

Carl

BTW můžu klikněte pravým tlačítkem na plochu, jako je internet apod. a ne jen na všechny programy startbar.

EDIT: Přesunuto z Virus & Spyware Zabezpečení fóru. Není to malware.
Old 25. duben 2008, 07:14
Dárce Skupina

Můžete mi, jak operačním systému, který používáte? Předpokládám, že to není jako M $ Vista mají vyškrtnutý možnosti virů a trojských koní ve Vista. Válet se

Co je to start bar v XP?

Old 25. duben 2008, 07:36
Moderátor skupiny

Měl jsem spojen s Původní vlákno Také při přesunu na místo. Post # 5 má seznam myšlenek jsem ho zkusit.

Systémové specifikace:
Platforma: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640)
Zavádecí mód: Normální

Old 25. duben 2008, 07:43
Dárce Skupina

Myslím, že rozumím teď. Možná přeinstalovat opravu by bylo lepší. Nevím, kde se bez okolků klikněte pravým tlačítkem myši na zástupce programu položky jsou uloženy v registru, ale jiné by bylo příliš poškozené.

Old 26. dubna 2008, 15:27
Dárce Skupina

: lol: Já jsem "nevím, co jiného k tomu říkají, jaké složky by i volit? na opravy přeinstalovat?
Old 27. dubna 2008, 06:42
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Carl View Post
: lol: Já jsem "nevím, co jiného k tomu říkají, jaké složky by i volit? na opravy přeinstalovat?
Ty by bylo potřeba zavádět z původního XP CD a postupujte podle pokynů.

Old 27. dubna 2008, 07:18
Dárce Skupina

i hven `t dostala originální xp cd jen velitel CD, v http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ i uvedení některých pictureso f složky i "mám na CD a mistr Nevím, který z nich bych to zkusit.
Old 27. dubna 2008, 09:41
Dárce Skupina

Carl, zkuste oemsetup.exe ale když říká, že se chystá přepsat váš HDD nebo formátu poté, co potřebujete k zálohování první. Zkoušeli jste právě vykrvovacího disk1 a restartu? Obvykle budete dotázáni, zda chcete boot z CD. Nicméně, opět se ujistil, že se nebude přepsat váš HDD. Dostanete varování, v obou směrech.

Old 5. května 2008, 16:05
Dárce Skupina

Citace:
Původně Poslal Mike0001 View Post
Carl, zkuste oemsetup.exe ale když říká, že se chystá přepsat váš HDD nebo formátu poté, co potřebujete k zálohování první. Zkoušeli jste právě vykrvovacího disk1 a restartu? Obvykle budete dotázáni, zda chcete boot z CD. Nicméně, opět se ujistil, že se nebude přepsat váš HDD. Dostanete varování, v obou směrech.

Udělal jsem všechno, ai `líto Nejsem` t být ve stáří, ale i formu nastartoval můj pán CD a poté začala se o přeinstalovat a vymažou všechny moje soubory připraveni přeinstalovat a to dostal na vlně 75% hotovo a Poté řekl, že disk byl corrupt.Tried em vše by jen rozpoznat disk 1 a snažil itover a ove znovu a nic.
Takže jsem nemohla `t přístup počítač vůbec, protože bych` t boot.So jsem šel do mého lokálního počítače a obchod dostal XP Home Edition (pro 52 liber + DPH) a přeinstalovat všechny soboty a něco proti viru yesturday a software am aktuální dnes, a jsem opravdu šťastný, jako já teď klikněte pravým tlačítkem myši!
A i když si nahlas z trojských koní nebo počítače obtěžuje se mohu znovu nainstalovat again.And doporučit i lidem, kteří Haven `t už mám původní OS disk získat jeden nebo prostě zálohování vašich mistrů.

PS Děkuji všem zase tak moc pro vaše help.Oh a jsem plný formát a oddíly, i ty, i vypouští už jsem měl dva a jsem udělal novou a to v plné / dlouhou oblast, tak ahoj! !
Old 5. května 2008, 16:07
Moderátor skupiny

Jsem rád, že jste zpět na rychlost!

Podívejte se Udržování bezpečné Yourself On The Web tipy pro volný a nástroje pro Vás bezpečné v budoucnosti.

Viz také Pomalý počítač? Nemusí to být Malware zdarma čistění a údržba nástrojů, které pomohou udržet počítač spuštěn hladké.

Reply

Register
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.