![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια όλα I `Εχεις αυτό το πρόβλημα με την έναρξη μου bar.When i υπεισέλθω σε όλα τα προγράμματα και κάντε δεξί κλικ για να προσπαθήσω να πάρω όλα είναι το σύνολο έναρξη μπαρ κουτί αναβοσβήνει για λίγο σαν νανοδευτερόλεπτο, κέρδισε` t επιτρέψτε μου δεξί κλικ για να οργανώσετε την προγράμματα κλπ. Νομίζω ότι θα μπορούσε να οφείλεται στην τελευταία μου trojan. Όμως μπορεί κανείς να με βοηθήσει ή να μου δώσετε καμία ιδέα για το πώς να πάρετε πίσω έτσι μπορεί δεξί κλικ σε αυτό. Εκατομμύρια χάρη σε όποιον μπορεί να με βοηθήσει με οποιοδήποτε τρόπο. Σε ευχαριστώ Carl BTW i μπορεί δεξί κλικ πάνω στην επιφάνεια εργασίας και, όπως το διαδίκτυο κλπ μόνο δεν σε όλα τα προγράμματα startbar. EDIT: Μετακινήθηκε από το Virus Spyware & Ασφάλεια φόρουμ. Δεν είναι malware.
__________________ <Οι εικόνες δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 350x75px. > |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να μας αναφέρουν τι λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε; Υποθέτω ότι δεν είναι M $ Vista, όπως έχουν τη δυνατότητα να διαγραφούν οι ιοί και trojans σε Vista. Γελάω δυνατά Τι είναι ένα έναρξη bar σε XP;
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| Θα έπρεπε να συνδέεται με την αρχική νήμα Επίσης, κατά τη μετακίνηση της θέση. Post # 5 έχει μια λίστα με τις ιδέες που είχα τον δοκιμάσετε. System specs: Πλατφόρμα: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16640) Boot mode: Normal |
|
| |||
| |||
| Ναι, νομίζω ότι καταλαβαίνω τώρα. Ίσως κάποια επισκευή επανεγκατάσταση θα είναι καλύτερα. Δεν γνωρίζω εάν ο αυτοσχέδιος δεξί κλικ συντομεύσεις για το πρόγραμμα στοιχεία είναι αποθηκευμένη στο μητρώο, αλλά και άλλα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν φθαρεί πολύ.
__________________ Νομίζω ότι είμαι μια υπογραφή, ως εκ τούτου, υπάρχει! Πιστεύω ότι έχει υψηλότερη μου ως υπογραφή ... |
|
| |||
| |||
| : lol: i απ `t ξέρει τι άλλο να την αποκαλούμε, τι φάκελο θα επιλέξω; για την επισκευή επανεγκατάσταση;
|
| |||
| |||
| Εσείς θα πρέπει να ξεκινήσουν από ένα πρωτότυπο XP CD και ακολουθήστε τις οδηγίες.
|
| |||
| |||
| i hven `t got ένα πρωτότυπο xp cd μόλις ο πλοίαρχος cds, στην http://www.computer-juice.com/forums...problem-16676/ Έβαλα μερικά pictureso στ τους φακέλους i `Εχεις για τον πλοίαρχο και cds i don` t ξέρει ποιο θα πρέπει να προσπαθήσουμε.
|
| |||
| |||
| Carl, δοκιμάστε oemsetup.exe αλλά αν λέει αυτό θα πρέπει να αντικαταστήσετε το HDD ή μορφή, τότε θα πρέπει να backup πρώτα. Έχετε δοκιμάσει μόνο εμμένει στην disk1 και την επανεκκίνηση; Συνήθως θα σας ζητηθεί αν θέλετε να κάνετε εκκίνηση από το CD. Ωστόσο, και πάλι να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να αντικαταστήσει το HDD. Θα λάβετε μια προειδοποίηση είτε τρόπο.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Το έκανα όλα αυτά, και Συγνωμη i AIN `t για να είναι στην ηλικία μου, αλλά μου πλοίαρχος εκκίνηση μορφή CD και στη συνέχεια άρχισε να o η επανεγκατάσταση και σε διαγράφονται όλα τα αρχεία μου έτοιμη να επανεγκαταστήσετε και πήρε φόρα για να γίνει 75% και Στη συνέχεια είπε ότι ο δίσκος ήταν corrupt.Tried em όλοι θα αναγνωρίσουν μόνο δίσκο 1 και προσπάθησαν Ove itover και πάλι και τίποτα δεν. Έτσι θα μπορούσα `t πρόσβαση στον υπολογιστή μου σε όλους διότι wouldn` t boot.So πήγα στο τοπικό κατάστημα του υπολογιστή μου και πήρε XP Home Edition (για £ 52 + ΦΠΑ) και επανεγκατάσταση όλα το Σάββατο και πήρα μερικές yesturday την καταπολέμηση του ιού του λογισμικού και π.μ. μέχρι σήμερα και τώρα είμαι πραγματικά ευτυχής που μπορώ τώρα δεξί κλικ! ![]() ![]() ![]() ![]() Και αν έχω φωναχτά των trojans ή υπολογιστή μέχρι buggers i μπορεί επανεγκαταστήσετε again.And συνιστώ σε ανθρώπους που έχεις `t ήδη έχεις ένα πρωτότυπο OS δίσκο, για να πάρουν ένα αντίγραφο ασφαλείας ή απλά σας πλοιάρχους. PS Σας ευχαριστώ και πάλι όλους τόσο πολύ για σας help.Oh και έκανα μια πλήρη μορφή και το διαμέρισμα, i διαγράφονται εκείνοι i ήδη είχα δύο και Έκανα ένα νέο και έκανε το πλήρες / μεγάλο διαμέρισμα, προκειμένου γειά!! !!
|
| |||
| |||
| Χαίρομαι που είστε πίσω μέχρι ταχύτητα! Check out Διατηρώντας ασφαλή Yourself On The Web για συμβουλές και δωρεάν εργαλεία για να σας ασφαλή στο μέλλον. Δείτε επίσης Αργό υπολογιστή; Δεν μπορεί να είναι Malware δωρεάν καθαρισμό / συντήρηση εργαλείων, για να διατηρήσετε την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας. |